Milenec pořád couvá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
4.4.21 08:23
@Anonymní píše:
Z různých důvodů jsem si našla milence přesto že jsem vdaná s malými dětmi (nechci z manželství odcházet a mít milence mi vyhovuje). Milenec je také ženatý s malými dětmi, ale narozdíl ode mě nikdy milenku nechtěl, akorát do toho se mnou „spadl“. Snažil se to už asi pětkrát ukončit a vždycky mu to vydrželo jen chvíli, ve finále spolu spíme v průměru jednou za čtrnáct dní už víc jak půl roku. Problém je v tom že on neustále řeší že to musíme někdy ukončit, že to takhle nejde, že nechce nikoho podvádět…a mě to trápí, protože jsem v permanentním napětí z toho, kdy to zase ukončí. Navíc jsem k němu začala něco cítit a mám pocit že se v tom hrozně plácám. :(

Přečti si to po sobě. Pokud jsi jenom trochu příčetná, tak se hanbou propadneš. A to zdaleka nejenom kvůli podvádění :poblion: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
4.4.21 08:25
@ropucha 02 píše:
Na nevěru si musíš najít chlapa, který to má v hlavě nastaveno jako ty, pak to může fungovat.
Z toho tvého „milence“ by se mi tak akorát dělalo šoufl, ještě ho snad utěšovat, že s tebou zahýbá- to mu u toho držíš pistoli u hlavy?
A hlavně, hlavně se nikdy, nikdy, nikdy do milence nezamilovat! :cert:

Navíc u těchto labilů a hysteriků je nebezpečí, že se doma zhroutí a řeknou to manželce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.4.21 08:35

To jsou ti ubožáčci, co buď řeší manželku, nebo děcka a tenhle je ještě lepší level, taková plačka sám nad sebou.
Když už si najdu milence, tak aby mi to něco dávalo. Ideálně dobrej sex. My ženy potřebujeme taky pozornost a trochu něhy, aby nám to za ten průser stálo.
Pokud to řeší, tak ho okamžitě utni a použij ho jen na ten sex. Fňukáním ať otravuje doma manželku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.4.21 08:38

Taky jsem si tím prošla a řeknu ti vykašli se na to.
Rozejděte se než se to provalí, potom je to hrozný
a kupa věcí nevrátíš. Nechtěla bych už milence, nestojí
to za ty nervy a gór když jsou malí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
4.4.21 08:39
@free333 píše:
Navíc u těchto labilů a hysteriků je nebezpečí, že se doma zhroutí a řeknou to manželce…

A z milenky v záchvatu hysterie uděla tyranku, která jej nutila a nedala mu pokoj.
Manželka nejspíš ví, zda má doma tuntu, který by se pro všechny „rozdal“… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
4.4.21 08:39
@Anonymní píše:
Z různých důvodů jsem si našla milence přesto že jsem vdaná s malými dětmi (nechci z manželství odcházet a mít milence mi vyhovuje). Milenec je také ženatý s malými dětmi, ale narozdíl ode mě nikdy milenku nechtěl, akorát do toho se mnou „spadl“. Snažil se to už asi pětkrát ukončit a vždycky mu to vydrželo jen chvíli, ve finále spolu spíme v průměru jednou za čtrnáct dní už víc jak půl roku. Problém je v tom že on neustále řeší že to musíme někdy ukončit, že to takhle nejde, že nechce nikoho podvádět…a mě to trápí, protože jsem v permanentním napětí z toho, kdy to zase ukončí. Navíc jsem k němu začala něco cítit a mám pocit že se v tom hrozně plácám. :(

Je to jen milenec, stejně jako ty jen milenka. Nemůžeš přece čekat závazek nebo lásku. :nevim: Ty mu poskytuješ vaginu, on tobě penis. Klasický výměnný obchod. Sice údajně nechceš rozbijet manželství, ale přesně to děláš, navíc ses zamilovala. Beztak ti řešíš jen prito, že on tě už nechce a to se přece nedělá, že :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.4.21 08:45

Chce se mi z tebe :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
4.4.21 08:47
@Annabela11 píše:
Najdi si někoho koho bude těšit že tě má…

Ty vole, no to je rada :roll:
Naprosto odpovidajici tvemu charakteru a moralni urovni :nevim: Hnus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.4.21 08:50

@Chytrak Tvl ty mě znáš jo?? čoveče že já tebe ne :mrgreen: nesmíš brát vše tak vážně :jazyk: špatná zkušenost? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.4.21 08:51

Prijde mi to jako tragikomedie ;).
Zakladatelko, rozhodne toho ufnukanka neomlouvam a nedelam z neho nesvepravneho, ale ty jsi docela solidni sobecek. Vdana chci zustat, protoze mi to vyhovuje, chci k tomu i milence a tady tohohle nepustim, i kdyz mu to evidentne nedela dobre na psychiku, protoze JA k nemu neco citim. Ja, ja, ja…

• Citovat
  • Upravit
7571
4.4.21 08:52
@Kralikcek píše:
A z milenky v záchvatu hysterie uděla tyranku, která jej nutila a nedala mu pokoj.
Manželka nejspíš ví, zda má doma tuntu, který by se pro všechny „rozdal“… :zed:

A manzelka mu to pak moc rada odpusti a bude stastna, ze on s ni a detma zustane a neodejde :D

Takovyhle byva obvykle nejcastejsi scenar po provaleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.4.21 08:56
@free333 píše:
Tohle by mě naprosto nebavilo, mít milence labilní trosku, která se chce pořád rozcházet a tvrdí, že za nic nemůže, že do toho „spadl“, vždyt to není chlap, ale třtina ve větru.Bych s ním tu jeho hru na „milence chudáka“ nehrála… :lol:

Kdyby mu to bylo lito tak to nedela. Spis ma dalsi milenku a nechce o zakladetlky prijit uplne, ale casu jinuz taky nechce moc venovat. Plus ho bavi, jak dolejza a prosi o sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
4.4.21 08:56
@Annabela11 píše:
@Chytrak Tvl ty mě znáš jo?? čoveče že já tebe ne :mrgreen: nesmíš brát vše tak vážně :jazyk: špatná zkušenost? ;)

Nemam brat vazne co pises? OK, tak jo.
Spatna zkusenost tak maximalne s tvymi prispevky zde, jina urcite ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
4.4.21 08:57

Když už milenec, tak takový, u koho nehrozí problémy!
Zásada číslo jedna - nesmí dělat problémy! Nesmí být poseroutek, u kterého hrozí, že se doma přizná, nebo že se chová natolik divně, že to na něm doma poznají.
Je dost možné, že je to jeho první nevěra a neví, jak se chovat, v případné další nevěře už to bude mít trošku otrkané.
Ale ty zdrhej! Buď ráda, že to neprasklo a najdi si takového, který ví co chce a ví, co je ve hře.
Neboj, zamiluješ se i do toho dalšího ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.4.21 09:01

@Chytrak No ano neber vše tak vážně…citlivko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...