Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18062
28.5.25 12:56
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: Ta slivovice musela byt hodne dobra a hodne silna.

Son, rozebiras podrobne Helmuty den za dnem, pises, ze chces autenticke naozory, tak ti je davame. A to se, ver mi, fakt autocenzuruju a spoustu veci, ktere mi pri cteni helmutich storek napadaji, radeji nenapisu.
Potvrzujes, co jsem rekla, realita nemuze konkurovat snum. Sen, iluze, virtual vzdy zvitezi, proto to s Helmutem takhle muzete tahat leta, desetileti, nebo klidne :) i v duchodu.

Jak to mam ja s laskou, sem nebudu jako odpoved rozepisovat, jednak kdo podobny vztah nezazil, tezko bude verit a na emiminu je hodne lidi, kteri resi problemy ve vztazich. Cast by si myslela, ze kecam, dalsi cast by si myslela, ze se vytahuju a par zavistlivych by si koplo. Takze jak to mam, rozepisovat nebudu, klidne mi rikej, ze mam sku*rvenej zivot, mame jeden druheho jak uklizecku a kreditku, je to na p**u a zijeme v iluzich. :)

Příspěvek upraven 28.05.25 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
28.5.25 13:20
@Napraveny píše: Více

Jo tohle byla domaci, vyborna :* Ale tedy ne primo slivovice - tohle byla visnovice ;) Ale tvrdej ja moc nemuzu, ja pak radim…jako tornado… :oops: :mrgreen: Takze zustanu radeji u vína. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
28.5.25 13:30
@My Melody píše: Více

Jezisi… 8o :oops: Na slivovici se uz fakt nepodivam… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
28.5.25 13:45

Tak filtry…jak se to vezme…Andyho jsem odmitala slusne dlouho prave proto, ze jsem si myslela, ze je to jen nejaky seznamkovy lovec a celkove mi prisel zvlastni, takze me nijak nelakal…co se ted stalo, ze se to zmenilo, to ti nereknu, nevim, co tak najednou mi preskocilo :D Kazdopadne je pravda, ze mimoto, ze je pro me extremne atraktivni, proste muj absolutni typ, tak zadne dalsi vyhody opravdu moc nema a docela bych rekla, ze jsem z toho uspesne venku…byla to proste chemie, nic vic, zpetne muzu rict, ze jsem zamilovana nebyla, jen hodne okouzlena…s Helmutakem je to horsi…toho jen tak neprestrihnu…protoze on to taky jen tak nevzda…myslim, ze to jen tak bez zavazneho duvou, nedokazeme ukoncit ani jeden…protoze to za jedno chleba nezere a za druhe to ma pro nas specificke kouzlo…a uz je to taky 6 let…to uz je dlouha doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
28.5.25 13:47

Ono to chodi ve vlnach, takze bacha na to, po Andym se ti jeste zasteskne. Ale byl to roztomilej vylev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
28.5.25 13:48

Ono to chodi ve vlnach, takze bacha na to, po Andym se ti jeste zasteskne. Ale byl to roztomilej vylev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
28.5.25 14:00
@Monicka36 píše: Více

No je mi to taky divne, ze jsem to tak lehce presla…ale jednou uz se mi neco takoveho stalo, to bylo podobne, kdyz jsem byla zakoukana do kamarada, hrozne jsem po nem touzila a myslela na nej, kudy jsem chodila a pak prisel Helmut a bylo po vsem :mrgreen: Ani jsem po nem nikdy netesknila, bylo to najednou pryc… :think: A tim, ze je Helmut porad tady, tak to asi zvladam lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
28.5.25 14:08
@Lorre píše: Více

No dostala jsem kazani i od Helmuta :mrgreen: Ze slivovice je prece zabijak… :P A co dela pry moje hlava :mrgreen: :jazyk: Ale kupodivu hlava dobry :D Copak jsem nejaky orezavatko :jazyk: Trosku me to jen rozvasnilo no :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18062
28.5.25 14:40

Kdysi jsem hodne chlastavala s partou, tvrdy alkohol, vino a na festakoch a koncertech jsme se ozirali pivem, na druhy den mi bylo vzdy zle a silna bolest hlavy, ale kdyz jsem pila hrozne moc vody s alkoholem, byla bolest o neco slabsi, ale stejne to byl hnus. Postupne jsem prestala pit a kourit, nemam na to chut, ted si dam v restauraci obcas sklenku vina, nebo v lete doma sklenku ledoveho muskatu a do toho si zamicham trochu javoroveho sirupu, ma to pak zajimavou chut a je to jeste vic sladky. Chlap nechape, jak muzu tak priserne prznit kvalitni vino. :)

Příspěvek upraven 28.05.25 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.5.25 14:43

Nikdy jsem nekouřila ani nepila. Vlastně mě to nelákalo, přišlo mi to vždy nudné :D
Zato piju kafe. To jo.

• Citovat
  • Upravit
15185
28.5.25 16:54

Mne zle po vcerejsku nebylo, spis jsem koukala, co jsem to tady vyvadela :lol: :zed: :oops: Nejakou echt kocovinu uz jsem nemela dlouho…piju uz jen vino a prokladam hodne vodou…driv, kdyz jsme chodivaly s holkama, jsem mela kocovinu pokazde…neznala jsem miru, nechala se strhnout a hrala hrdinku :D Vetsinou jsme to i dost michaly…ale co zacal covid, prestaly jsme chodit a uz jsme si odvykly…chodim spis ke kamaradce domu, s prespanim, ale pijeme taky jen vino :D Obcas nejakej ten michanej drink…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30979
28.5.25 17:32
@Mango_Lassi píše: Více

A jsem ještě nudnejsi, heč. Nepiju ani kafe :jazyk:. Jedna dáma ze seznamky me nazvala homosexuálem, neboť pravy muž pije espresso :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30979
28.5.25 17:34

Horší než opilý muž je už jen opilá žena 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.25 17:41

Já nemůžu pít málo, buď vůbec nebo se ožrat. Ale jen se nakousnout, to je jako začít sex a nedodělat ho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30979
28.5.25 17:42
@Napraveny píše: Více

To je dobrý nápad. Šlo by to používat místo technického lihu :pankac:… a třeba bude slivovice i levnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová