Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A variantu, že ví, že to tam dáváš schválně, tudíž než aby ho to naštvalo, tak mu to spíš lichotí vylučuješ? ![]()
@jege píše: Více
Na to nemusi být neHelmut, aby to tak pochopil…stačí chlap
![]()
@Fukitol píše: Více
Stejna zkusenost, vek kolem 40, spoluzacky, ktere se udrzuji, vypadaly hodne dobre, mene udruzovane na svuj vek, par jich pribralo, ale vcelku zeny vypadaly dobre. Spoluzaci, no, ja je ani nektere nepoznala, zestarli, pribrali, zhodili vlasy… ze " muzi zraji jak vino" bude nejaky omyl, musime to opravit na : „Zeny zraji jak vino..“ ![]()
Tys ho popsala jak takove tintitko, pokud je malinkatej + psychicke problemy + socialni negramotnost, atd.., to muze vytvorit komplex z odmitani spoluzaky, z odmitani holkami, atd…
@Adull píše: Více
Tak to já třeba tak chytrý nejsem, abych pochopil, že když ženská něco dělá, tak tím myslí něco úplně jiného, ale já to mám pochopit zase nějak jinak.
![]()
Na to musím mít KBV, aby mi tohle nelogické a zmateční chování překládala.
![]()
Hele, filozofove rikaji, ze zivot je utrpeni… co si budem namlouvat, meli pravdu, k tomu poznani se priblizi snad kazdej, kdo ma vic jak 30… ja si rikam, ze co te nezabije, to te (muze ) neco naucit a posilnit..
@My Melody píše: Více
Anebo zmrzačit, jak říkáme my, optimisti!
![]()
Ve tvém věku bys už mohl vědět…že žena něco chce, aby pak až to dostane… zjistila, že to vlastně úbec nechtěla
![]()
Tak počkat, nechut cokoli delat je klasifikovano jako nemoc?
Jsem trvale nemocen
. Mel bych dostávat invalidní důchod ![]()
@Adull píše: Více
No, to bych si pak mohla myslet i já o něm
Třeba když tam dával fotku, jak tankuje u benzínky, to jsem si mohla vzít osobně ![]()
No, tak to bychom si my starší mohly brát osobně i slunecnicove pole ![]()
Nechci nic říkat ale taky jsem nedávno tankoval u benzinky
. Uz si mokra? ![]()
Jenže on ti napsal ať už mu nic neposíláš… ![]()