Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Sestěhování je v pohodě.
Taky jsem k tomu měla dlouho odpor, ale lenost zvítězila. ![]()
Logisticky je to nesrovnatelně jednodušší, než plnohodnotně provozovat dvě domácnosti, a taky už mě dost unavovalo každý den přemýšlet, kam že se to dneska vracím z práce. ![]()
@Adull píše: Více
Oni si to asi neposílají vzájemně jmenovitě, ale nejspíš někam na profil, kde to ten druhý může vidět, když jde tak náhodou kolem, si myslím.
Třeba jako fb nebo instáč.
Ale přesně nevím, já WA využívám čistě jako komunikátor s konkrétními lidmi. ![]()
To je asi něco jako nastenka na FB, ze tam das jen status. Taky tu funkci neznam. Posílám jen obrazky konkretnim lidem nebo skupinam.
Ji fakt napsal?
Ale todle kdyz reknes dětem tak jdou a udělají to
. Zakázané ovoce je vzdycky nejchutnejsi
@sirikit píše: Více
Já to pochopila, že ty fotky co mu onehdá poslala…poslala klasicky přes komunikaci na Whatsupu..a teď si oba dávají jen fotky do profilu…případně nějaký stav…což tedy taky nedělám…Whatsup mám jen jako smskátor s blízkými lidmi.
@Arturie píše: Více
Napsal ji to, když mu poslala ty fotky…tudíž ho asi nějaká změna profilu nezajímá…
Však mu nic neposílám
Je to pro všechny…A ani se na to dívat nemusí… jestli si myslí, že to dělám kvůli němu, tak ať si to myslí
Ale nemyslím si, že může tohle nějak jistě tvrdit…fotky já dávala na WA už předtím…
@Luxusnixicht píše: Více
Bylo to myšleno tak, že on fotky do profilu kvůli tobě nejspíš nedává.,kdyby chtěl tak ten kontakt s tebou nepřeruší…ale ví, že tys o to stála…tudíž i když to neposíláš jemu, tak si může myslet, že to tam dáváš kvůli
němu..což je vlastně pravda ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Dáš mi poté, kdy ti pošlu foto, jak tankuju u benziny?
@Klopotkova píše: Více
Ja ti tez dam kdyz mi pošleš foto jak natankujes u benziny