Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
On nepsal, at mu nic neposilam, on psal, at mu neposilam eroticke fotky, ze nekoho ma
Tudiz, on mohl klidne chtit zustat v pratelskem kontaktu a mohl mi i psat behem tech 14 dnu, kdy byl v blokaci…to uz se mi bohuzel nedoruci…a pokud psal a ja nic, je jasne, ze mi nebude psat znova, pac asi pochopil, ze se s nim nechci dal bavit.
@xiaxxx píše: Více
A kost pilkou, co? Je vidět, v jakých situacích jsi získavala poznatky o mužské anatomii!
![]()
Studenti na medicíně zrovna probírají amputace. Jedna studentka je dotázána na amputaci penisu. No tak nejprve bych skalpelem odřízla tkáň a pak bych pilkou přeřezala kost… Od pana profesora dostala následující radu: Na medicínu, na tu se, slečno, vykašlete, ale toho chlapce, toho se držte…
Ale on mi nic takoveho nepsal
Tykalo se to jen tech erotickych fotek…ty si nepral. Ale abych mu uz nepsala, nebo neposilala vubec nic, to od nej nikdy nepadlo
Zrejme chtel byt jen pocestny, proto ho ta erotika mohla rozhodit…ale neznamena to, ze me posilal celkove nekam ![]()
a nekdy by bylo lepsi, kdyby to radsi utrel do zaclony 😂
@Luxusnixicht píše: Více
Počestný?..že by si vykloubil oko z fotky…ale že z shukaní může I kyčelní kloub, to neva… 🤔
Asi máme každý/á hranice někde jinde…ale pokud jsi spoko…tak cajk ![]()
@jege píše: Více
Dej jehlu, nit a kabanos…zázraky na počkání, klidně i chobot
…omezena jsem jen délkou kabanosu ![]()
Počkej, počkej, Ty mě budeš píchat? Já bych to preferoval opačně.
![]()
@jege píše: Více
Těch by bylo😂Nic nebude…zkus v neděli v kostele přednést své zbožné přání 😂…