Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
jasne pise “to nejlepsi ze me”, takze je darce spermatu 🙈
@Monicka36 píše: Více
Proc myslis? Takze kdyz tam on daval dva hambace, mela jsem si taky myslet, ze je to kvuli me, ze po mne urcite smutni a dava to tam schvalne…?
Vzdyt prece vi, ze tam nemam jen jeho a ze to asi davam pro vsechny lidi…a propo, jak by z fotek z vyletu, mohl kdokoliv usuzovat, ze to tam nekdo dava zrovna kvuli nemu…?
Jo, na jedne fotce byl muj kamarad…z velke dalky, otoceny zady a tak vlastne ani nebylo jasne, zda patri ke mne
Ja tam s nim nejsem.
Jako srdce? To nejlepší ze mě je spíše mozek, ale CT mozku Tě asi tak nepotěší, jak to, co jsem zamýšlel původně.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No to si ale dost protirecis, kdyz tu sama priznavas ze to tam postujes kvuli nemu ![]()
@Arturie píše: Více
Mám dceru stirku, a ta se v tom tedy citove utapi dost.
@xiaxxx píše: Více
Tohle já nedělám ani tak nějak nechápu proč to někdo dělá…kdyby mi napsal nic mi neposilej lnebo nepíš…udělám šmik a tím to pro mě končí…vážně budu chlap
![]()
@Fukitol píše: Více😂 😂…je fakt, že kolikrát když vidím skvělý děti a jejich tátu🤦🏼♀️…tak někdy je to to nejlepší co kdy měl
@Alterna píše: Více
Přece ať se také trápí a ptá se na ePuppe i u AI, co to jako má znamenat.
![]()
@jege píše: Více
Dobrá…magnetická rezonance postačí 😂…jsem skromná holka s batohem ![]()
Nechceš se jít raději podívat? Pokud tam máš něco nad 5 cm, tak jsi asi svůj život prožila v bludu a čeká Tě šok.
![]()
Počkej, komu uděláš ten šmik? Myslíš něco na způsob „zavři oči brouku…“?
![]()