Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (532)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105278
14.4.26 15:36
@Adull píše: Více

To by bylo fajn, kdyby to fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.4.26 16:09
@jege píše: Více

Tady jsem tě zminila, vůbec s tebou sama od sebe nekomunikuju, pokud se tedy nebráním těm lžím, které tady o mně píšeš, protože můj nick je moje značka a já ji tady špinit nenechám.
Vůbec mě neznáš, nic o mně nevíš a dovoluješ si tvrdit, že si vymýšlím. Jsi neskutečný lhář.
Jsi komplikovaný člověk, od takových dál. Z Ruska a od Rusů ještě nikdy nic dobrého nepřišlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
14.4.26 16:18
@Venetia píše: Více
Řeknu ti tajemství…nefunguje :think:..obzvlášť, když objektu pomsty je ten mstící se fuk…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105278
14.4.26 16:45

Presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35464
14.4.26 16:46
@Klopotkova píše: Více

Takže zmínila, lhářko! Nezmiňuj, a dám ti pokoj, jinak vždy dostaneš, co si zasloužíš! :jazyk: :cert:

A ne, nejsi tu žádná značka, ale trapná figurka, ze které si každý dělá srandu a pokud je jenom část z toho, co píšeš, pravda, tak je to ještě horší, než si tu většina o tobě myslí. :jazyk:

S tím ruSSkem ale souhlasím a mám na to stejný názor. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
14.4.26 16:53
@Luxusnixicht píše: Více

Chces rict, ze si ten jeho stav zobrazujes, ac te poslal do pr…? 8o Ty mu musis neskutecne cechrat ego :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.4.26 16:56
@jege píše: Více

Mně je jedno, co si kdo tady o mně myslí, to není moje věc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14337
14.4.26 17:16

Pokud by ho to nezajimalo, nebude tam koukat. ;). To si neprohlizis pokud nechces. Ja mam napr. Aktuality (to je ono na tom whatsappu) u nekterych lidi uplne vypnute a zase me aktuality sdilim jen komu ja chci. Vyuzivam to treba pokud vim, ze urcite lidi zajima, kde cestuju treba a nemam se vsemi skupinu a nebudu kazdemu posilat fotky jednotlive. Dam to na aktualitu, vyberu lidi, co vim, ze chteji vedet a pošlu. Ale i tak se ne každý podiva. Jen opravdu ten, koho to zajímá. Musi se to rozkliknout. Takze jestli se Andy podival, podivat se chtěl ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
14.4.26 17:43
@xiaxxx píše: Více

Ale jestli se podíval neznamená, že ho to naštvalo nebo že lituje..takže to tam dávat jen aby viděl..je blbost…podívám se z okna i na popeláře co vysypávaji popelnice a nic to se mnou fakt nedělá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14337
14.4.26 18:05

Tak to si zas myslim, ze kdyz spolu spali, psal ji atd, ze mu az takhle uplne jedno neni :nevim:. Nerikam, ze lituje. Ani ze ho to stve. Ale ma potrebu se na tu aktualitu podivat. Ne nahodne. Cilene. Nahodne kouknes z okna, tohle musíš cilene rokliknout a prohlednout si to. Ale i to je vlastně jedno, jde především o pocit Sonarky, ze on vidi, ze ona nebreci doma v koute, ze nejaky Andy uz se neozval. A tento ucel to splnilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
14.4.26 18:19

To se tak stává, že ten zájem zmizne, protože kdyby tam stále byl nepsal by jí ať už mu nic neposílá nebo by se pak případně ozval s nějakou jakože omluvou/výmluvou…Když bych se nudila, tak se taky kouknu na něco co na mě vyskočí na netu, whatsupu, fcb a já to rozkliknu, ale o zájmu jakože o tu osobu nemůže být řeč…🤔
Ať dělá jak myslí🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14337
14.4.26 18:23

No jasny, nemusi uz mit zajem o Soni. To souhlas… O to ji uz urcite nejde. Ale ty fotky rozkliknul cíleně. To neni z nudy, to neni jen tak mrknu na neco na netu, tam opravdu jdes cilene to hledat u konkretniho člověka ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
14.4.26 18:33

Když mi na Whatsupu svítí aktualizace… v tom seznamu, tak pokud tam svítí cokoliv a já se zrovna nudím, tak to rozkliknu a mrknu se…ale jestli jí to pomyšlení, že mu to těma fotkama natřela pomůže na něj zapomenout…pak je vše v cajku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14337
14.4.26 18:42

Fakt? Ja kouknu teda jen na toho, kdo me opravdu zajima. Vybiram si :lol:. A Andy vidi, ze to dava Sonarka, takze kdyby nechtel, nekoukne ;). A jo, jak rikam, ucel to splnilo a to je hlavní :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
14.4.26 18:53

Když nemám čas…tak se dívám jen na to co je pro mě priorita…z nudy mrknu i na bulvár :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová