Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30657
9.5.26 15:34
@Luxusnixicht píše: Více

A párek jsem doufám ja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30657
9.5.26 15:36
@Monicka36 píše: Více

No ne, slíbil jsem psovi ze ho vezmu do lesa :nevim: a zrovna to vyšlo na rande se son

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14521
9.5.26 15:36

Já už mu psát nebudu :nevim: :jazyk: Dokud nenapíše on, napsala jsem mu, že ho nechám v klidu…a jak jsem psala, zhruba po tom měsíci, to budu brát za konec… :nevim: Ale já myslím, že on se ozve… ať už s jakýmkoliv verdiktem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14521
9.5.26 15:37
@Lorre píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14521
9.5.26 15:39

Já si jsem jistá, jak to myslel :nevim: A na nic se ho ptát nechci a nebudu. Chtěl mít klid, ne další stresy a otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2910
9.5.26 16:26

On je ale úplně blbý. Co mu bránilo v tom Ti nadále denně poslat dvě, tři zprávy. I pokud by měl doma nějaké problémy, tak napsání sms se zněním Ich liebe Dich, zabere pár vteřin.
Jsi v podstatě bezúdržbová, daleko, nic po něm nechceš kromě těch zpráv, nic by se mu nestalo, kdyby pokračoval ve stejném duchu i nadále.
Mně přijde, že na vašem posledním setkání si uvědomil, že už ho nebaví v tom pokračovat, tak to ukončil takhle diplomaticky, že si chtěl ušetřit nějaké tvoje event. hysterické výstupy, tak vymluvit se na partnerku, se kterou žije, mu přišlo věrohodné.
Mě to mrzí, myslela jsem si, že od posledního setkání se budete vídat právě častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14521
9.5.26 16:37
@Klopotkova píše: Více

Tak on by mi asi psal dál, tohle neplánoval, ale prostě už měl dost těch mých scén… pohár přetekl…a jindy by to asi přešel, ale teď toho měl až nad hlavu, tak se stáhnul…ale uvidíme, jak to je.. čas nám ukáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
9.5.26 17:29
@jege píše: Více

Viď?
Kjáva. Jakou jsme tu mohli mít strhující dějovou linku. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.26 17:40
@Lorre píše: Více
Řeknu c'est la vie, c'est la vie
Tímto končí bál…
  • Citovat
  • Upravit
36052
9.5.26 17:46
@sirikit píše: Více

Jo! Celkem jsem se těšil a fandil, aby to vyšlo. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
9.5.26 18:02

V ty první zpráve si psala neco v tom smyslu, ze to Helmut ukoncil. Šla bych od toho bejt tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30657
9.5.26 18:20
@Anonymní píše: Více

Morituri te salutant 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14521
9.5.26 18:33
@Arturie píše: Více

Jo, to asi pujdu…ale dam mu jeste tyden na napravu…pokud by mu na me zalezelo, tak me nenecha dlouho cekat…ale nemyslim si, ze to mel promyslene, jak se tu pise…psal normalne a pravidelne a uz se i srovnal a psal zase touzebne, snazil se, chtel fotky…ale taky si myslim, ze kdyby chtel, tak psat muze i ted..zpravu rano a vecer, to by zvladl…takze bud je proste nastvanej, ze jsem ho porad prudila, v tom pripade se ale brzy odfoukne…nejpozdeji po vikendu a ozve se..a nebo je v tom neco jineho. A to uz pak asi nema smysl, cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
9.5.26 18:37
@Arturie píše: Více

Já bych řekla, že Son viděla v první chvíli rudě, když si přečetla pauza. Až si to potom přečetla v klidu a dala do překladače, tak to možná vyznělo jinak. :nevim: V tomto právě ta jazyková bariéra činí občas problémy, jsou tam jazykové nuance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14521
9.5.26 18:43
@marin píše: Více

Jo presne tak…ono to pak s tim ostatnim vyznelo dohromady vlastne docela nevinne, byla to dlouha zprava a psal tam vice veci najednou…jen me proste celkove zasahlo, ze chce neco jako pauzu…to u nej nikdy nebylo…takze jsem v prvni chvili propadla panice…ale v celkovem kontextu to spis pak vyznelo, jako takove zoufale sdeleni, ze mu opravdu neni moc do zpevu a hrouti se mu zivot..ale stejne budu cekat jen ten tyden…protoze si myslim, ze kdyby se bal, ze o me treba prijde, ze by se ozval, co nejdriv…a neni jen doma, je vetsinou na hotelu, takze ozvat se klidne muze…tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová