Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka36 píše: Více
On ale napsal pauza v psaní, ne pauza ve vztahu…to je něco jiného.
@Adull píše: Více
Ano, ano! Co si dáš? Marianku, hašiš, koks, LSD, houbičky anebo něco tvrdšího?
![]()
@xiaxxx píše: Více
Protože to je zhrzený Lorre
Nebo Lorinka možná
![]()
Příspěvek upraven 09.05.26 v 14:17
@Adull píše: VíceSprávná a v češtině doporučovaná varianta je charisma (s „s“). Podle Akademické příručky českého jazyka jde o stylově neutrální podobu. Varianta „charizma“ (s „z“) není vysloveně chybná, ale je stylově příznaková a méně častá. Slovo označuje osobní kouzlo či přitažlivost.
@sirikit píše: Více
Pokud pominu povahu, tak v různých etapách života se taky pohled na to co je nej různí…dvacitce vyprávět o vážném vztahu je jak vyvracet Son jejího Helmuta a v pozdějším věku už je to i o jiných benefitech…aneb jak to mám já není objektivní a jak říkala paní v Kulovém blesku…směroplatné
![]()
Každý ať to má jako chce…to, že prozří pozdě je holt riziko povolání…ale pravdou je, že životní zkušenosti jsou holt nepřenosné 🤷🏼♀️
@Luxusnixicht píše: Více
Son, váš vztah ovšem spočíval především v psaní, bohužel vše nasvědčuje tomu, že je konec, kéž bych se mýlila, fandila jsem vám.
@jege píše: Více
Aneb i když pravdu nemáš, tak se prostě nevzdáš ![]()
@Adull píše: Více
Ale když já jí mám, a to vždycky, na rozdíl od jiných, co jí fakt nemají a neuznají to, ani když jím to člověk dokáže!
![]()
@Klopotkova píše: Více
Tak já si to aktuálně nemyslím… hlavně on by to napsal jinak…jo je možné, že tuhle variantu zvažuje, ale konec tohle není, na to ho zase znám..pokud napíše další zprávu, kde to dodatečně napíše, pak ano, to bude konec, ale tahle zpráva není konec.. spíš na mě působila tak, že už neví, kudy kam a má všeho dost a fakt chce jen chvíli klid…a hlavně na mou včerejší zprávu reagoval srdíčkem…což u nás v překladu znamená - vše je v pořádku, až budu moct, ozvu se..kdyby nereagoval nijak, už by to trochu nasvědčovalo konci… mně to tak zatím nepřijde. Hlavně vysloveně psal, že se mi brzy ozve…a taky mi tam ještě vysvětloval to s tou jinou ženou, jak jsem měla podezření, že někoho má…a proč by mi to vysvětloval, kdyby chtěl konec…
To už by si s tím asi nedělal násilí…
@Luxusnixicht píše: Více
Nemusime se dohadovat, uvidi se casem, jak to myslel. Nic si na tobe nevybijim, pisu ti, jak to pravdepodobne je.
@xiaxxx píše: Více
Nevi, copak ji nectes? Zase si zacala namlouvat, ze je to neco docasnyho. Takhle se v tom bude tocit dal. Fakt ji nepomuze rikat ji, jo, cekej, je to jen pauza, urcite se ozve.