Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17927
9.5.26 09:51
@Arturie píše: Více

No to bych nesouhlasila, ja milenku nikdy nedelala, ale partnerku jo… a okrem prvniho vztahu, 2 ex i soucasny mi davali vsechno a pozornost bez limitu, plus neco co nejde vyvazit nicim - lasku.

Status milenka je masochismus nejhrubsiho zrna pro holky, ktere to nemaj jasne nastaveno v hlave bez citu, racionalne jak ty, co myslim bude asi vetsina zen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23975
9.5.26 09:53
@sirikit píše: Více

Dobre, ale to ted mluvis o soucasnem, který už snad vekem dostal rozum. Ale když opominene deti, za ty jsme samozřejmě rady, tak bys do toho s tím alkoholikem šla znova? Nechat se zbouchnout v 19? Šla bys na vejsku, protože tys na to měla a byl by to úplně jiný svet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23975
9.5.26 09:56
@My Melody píše: Více

Tak toho milence, co jsem opravdu milovala, to jsem tenkrát byla vdana, a on mě paradoxne držel nad vodou. U ostatnich to moc o citech nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14653
9.5.26 10:00
@Monicka36 píše: Více

No a proč by kvůli tomu hrál takový divadla? 8o :think: Prostě by mi přestal jednoduše psát :nevim: :lol: V naší situaci není nic jednoduššího… já mu věřím, že je to, jak píše…navíc to není poprvé, co je to takhle…jen teď to vypadá o něco víc vážně. Má asi velké starosti, co bude dál a já do toho ještě prudila…tak udělal, co v tu chvíli tak cítil. A uvidíme, jak to bude dál… možná už se to nenahodí, počítám se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
9.5.26 10:04
@Luxusnixicht píše: Více

Jakoze bys ho jeste vzala zpatky? On to ukoncil a i to k tomu spelo. No proc hral divadlo… Chtel to nechat vysumet, tak mlcel, co to slo, ale tys ho otravovala. Jak psala Sirikt, cekal, ze ti to docvakne a ono ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14653
9.5.26 10:06
@Lorre píše: Více

Tak teď názorně vidíš, proč zřejmě nikdy nepřijel :jazyk: Teď dostal ode mě nůž na krk.. napsala jsem mu, že si teda budu hledat jiného…on se chvíli cukal, že bohužel víc dělat nemůže a krátce na to začal plánovat ten víkend…a jak to dopadlo, vidíme… takže je zřejmé, že opravdu jezdit nemůže, když nedokáže doma vysvětlit ani jednu noc. Což samozřejmě chápu. Málokdy se milenci vídají na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14653
9.5.26 10:07
@Monicka36 píše: Více

Jdi někam, jsi úplně blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
9.5.26 10:09

Hele mozna jsem drsna, ale je potreba se probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
9.5.26 10:16

To zas jako jo, to manželství byla zásadní chyba mýho života, ale co už. :roll:
Nicméně s tou „lukrativitou“ jsem to psala spíš obecně, jen jsem to podpořila vlastní zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23975
9.5.26 10:21
@sirikit píše: Více

Mně ty Zlaty klece moc nejdou. A takovýho, co by mě miloval, byl funkcni a bohaty jsem nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
9.5.26 10:25

Soni, ale chceš to tak? :nevim:
Já teď pobaveně koriguju kamarádku, do které se nový objev zblaznil na první dobrou, v jednom kuse plánuje nějaké společné aktivity a prostě s ní chce být co nejvíc, na což ona v týhle intenzitě a takovým fofrem zas moc není zvědavá.
Tak se směju, že to je prostě takový ten náš „boomerský“ modus operandi: chlap s plným nasazením loví, natřásá se a pod tlakem okouzluje, čímž dává ženě možnost držet se zpátky, občas ho vracet na značku (čímž si zvyšuje akcie) a dělat jenom to, co sama chce.
Je prostě lepší nadšence brzdit, než mu v kuse nadhazovat udičky a v podstatě ho vydírat, aby se vůbec rozhoupal k setkání.
Fakt kašli na hledání objektivních důvodů, proč tě někdo strašně chce, ale okolnosti mu brání.
Prd leda, když tě někdo strašně chce, je jen málo okolností, které ho zastaví.
Třeba vazební věznice, to připouštím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
9.5.26 10:27

Já teda chápu tvoji blbou zkušenost, ale - čo také si, Kefalín, představujete pod pojmom „zlatá klec“? :think: :think:
V životě jsem neměla takovou svobodu ve všech ohledech, jakou mám dneska.
Miluju to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106237
9.5.26 10:36

Tak to budou případy, který je ten protejsek dost volný, ani tam nefunguje komunikace… Jinak mi není jasné, jak to někdo nemůže zaregistrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30703
9.5.26 10:44

Pojd na mou hrud ty truhliku :hug: :hug: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14653
9.5.26 10:53