Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jenže u milenky je to jiné. Ta slízává jen smetanu, co se pozornosti a sexu týče. Jako manželka jsem byla za sluzku, naštěstí aspoň vydelaval, ale je konci už mi vycital i peníze. Mit víc milencu je lukrativnejsi než mit status manzelky (když ti je 40 a smrt manzela v nedohlednu).
@jege píše: Více
Kdepak. Špatnou logiku máš ty. Bez svou za dvacet znamená, že 20 je výsledek. A aby mohlo být bez dvou za dvacet musí být původně 22.
![]()
Ale já taky pokud by byl výsledek 22 předmětem sázky, vyhraju. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Každý nepotrebuje pohreb a rakev, aby pochopil, ze je konec.
Ses nenaučil uvázat tkanicky nebo máš tak velký pupek?
@Luxusnixicht píše: Více
Tak na to stačí vypnout zvuky a zobrazovani na displeji.
@Luxusnixicht Pozdravuje tě politik a v listopadu bychom k němu mohly letet na Kanary. Neboj, nic už nehrozi, ceka na operaci kyčle.
@Arturie píše: Více
Tvrdíš, že každý nepotřebuje rakev a věnec, aby pochopil. Přičemž já jsem psala, že si umím představit, jak někoho přizabije marná naděje a ticho. Psychologové například čím dál častěji řeší lidi, kteří mají po ghostingu a jeho různých obdobách vleklé obtíže. To je prostý fakt. Čili každý možná nepotřebuje jasné a srozumitelné ukončení, spousta lidí ale ano a opačným přístupem jim ublížíme.
Jo, tomuhle rozumim. Mluvime stejne, pro někoho je pohreb (ukonceni) dulezite, pro někoho ne. Pro mě třeba ukonceni není dulezite. Není to, takže to akceptuju, ze to není. A někdy se i vracim, co se týče vztahu, I ve forme pratelstvi, záleží, jestli tam prevazuji plusy.
Proto jsem to napsala, tvrdit, že existuje jediný způsob komunikace v náročných situacích, kterým určitě neublížíme, je zkrátka holý nesmysl.
Já tě fakt vůbec nechapu. To vůbec netvrdim. Jen rikam, že někdo ghosting vůbec v tom fofru ani nezaregistruje. Nevola, nepise, zavola pozdeji nebo zavola někdo jiný.
Protože jsem tím reagovala na zdejší debatu, která podobné jednání označovala za obecně šetrnější.
Dík, taky ho pozdravuj
Nebojím
A jak se jinak má? Ty tam poletíš?