Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Vždyť je to přece jedno!
![]()
„+20-2=18“
„-2+20=18“
Mám pravdu, heč: http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?… ![]()
Příspěvek upraven 08.05.26 v 22:09
@Arturie píše: Více
Jo, to je pravda…ale u nas byl Helmut uz jen posledni hrebicek do rakve…jeste jsme spolu ani nic nemeli, jen jsme si psali, kdyz to ex ukoncil…
@jege píše: Více
Pchee…jsi jeste nevidel pevný trojky/čtyřky?🤦🏼♀️.Kde ty ženský bereš? ![]()
@Adull píše: Více
Viděl, na fotkách a videu generovaném AI. V reálu něco takového neexistuje, ale rád se nechám přesvědčit o opaku.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Ja myslim, ze by schopny byl…ale mentalne na to asi nema kapacity…zkratka asi nema naladu a vi, ze by se to promitalo i do toho psani…ja to poznala, kdyz jsem mela Andrease…a najednou pro me bylo hrozne tezke, sesmolit nejakou zpravu pro Helmuta, protoze jsem byla myslenkama jinde…ale muze to od nej byt i forma trestu pro me…a nebo fakt nechce riskovat…to jsem taky zazila, kdyz jsem se nesmela s Ex na telefon ani podivat…on me i hlidal, jestli si ho neberu na zachod…a beda, jak mi neco piplo…taky po mne obcas chtel, abych mu ukazala chat v Messengeru…nemyslim teda, ze by to u Helmutu bylo az takhle, ale preci jen ted je asi vic pod drobnohledem. A zenska intuice…
@marin píše: Více
Ja si to taky takhle myslim…je toho na nej moc..chlapi se umi dobre soustredit jen na jednu vec…jinak delaji chyby. A asi ted zkousi zehlit a do toho se mu nehodi, aby mu necekane pipla zprava od me…nekdy je to tak lepsi, milence to vysvetlit, nez to za kazdou cenu hrotit a byt ve stresu…ja bych to tak taky asi udelala…nemam rada natlak a stresy. Vubec bych tohle uz nedavala, stacilo mi to kdysi, to tutlani. To obdivuju kazdeho. Neni nad to, nemuset nic skryvat.
Jinak teda uz jsem Helmimu odpovedela…a jeho odpovedi bylo pro zatim srdicko…Ale myslim, ze mlcet bude dal…a ja mu i mimo jine psala, ze ho ted teda necham v klidu a ze mu drzim palce, aby to dopadlo, dle jeho predstav… A s nami, ze se uvidi…myslim, ze posledni mesic byl narocny a potrebujeme si to srovnat oba…
@Luxusnixicht píše: Více
Tohle nepůsobí moc dobře, myslím, že pokud se mu neozveš ty, tak on se v dohledné době taky neozve.