Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Vzdyt ses muj utajeny milenec! Jsme to tady uz proflakli kdysi
.
@Monicka36 píše: Více
Drsná mi nevadí, ale ty totálně všechno překrucuješ a vytrháváš z kontextu, jak se ti to hodí
Nemá cenu s tebou diskutovat.
@sirikit píše: Více
Hlavne je to i o tom, umět být spokojená
. Nikdo není dokonalý
. Ale pokud oba chtějí, umí si to udělat hezký.
@xiaxxx píše: Více
Ale vždyť ona kecá úplný nesmysly… Něco vzdáleně rychle četla z rychlíku, bez bližších souvislostí a dělá pak nějaké zcestné závěry. Já tohle nesnáším. Nebo to překrucuje záměrně, aby si kopla. Přijde mi, že schválně provokuje
@Centropen píše: Více
Ty neznáš základní pravidla eMimina?
![]()
1. jege má vždy pravdu!
2. v případě, že pravdu nemá, viz pravidlo č. 1!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo
. Naprosto Zbytečně
. Ty znas Helmuta. Vis, jak to bylo i jak to je. A stejně to co uděláš, nebo neuděláš je jen a jen na tobě. Žádná Monička ať si píše co chce, to stejně neovlivní. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Protože o něm víš dost věcí a nestojí o problémy?
…a jako bonus si nechává otevrena vrátka i kdyby nikdy do nich už vstoupit nechtěl…tohle chlapi běžně dělají ![]()
@Monicka36 píše: Více
Tak za prvé, ty chytrá hlavo, on nic neukončil, to by napsal jinak a ne, nemlčel, mlčela jsem já, kdybych s tím nezačala, nemlčel by ani on…ale v téhle situaci na to holt neměl náladu…a nevím, co je za otravování, když ten, kdo začne mlčet, pak napíše vysvětlení…to je snad logické. A ano, psala jsem mu pak ještě jednu zprávu, když mlčel dál, v níž jsem mu jasně psala, že pokud to chce ukončit, tak ať mi to řekne narovinu, ale ať nemlčí… proč by toho teda nevyužil a neřekl ten konec? Usmířili jsme se a jelo se dál, dokud jsem opět nezačala mlčet já…a následně mu napsala tu výtku ohledně mého podezření… což už prostě vzhledem k celkovým stresům a problémům, nedal, tak napsal to o té pauze… stačí tohle vysvětlení? Nebo ti to pořád není jasné? Kdyžtak ti to nakreslím.
@Adull píše: Více
Nebo třeba prostě mluví pravdu
A bylo toho na něj už moc a chce jen čas a chvíli klid…
@xiaxxx píše: Více… aneb jak