Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14732
9.5.26 11:43
@jege píše: Více

Vzdyt ses muj utajeny milenec! Jsme to tady uz proflakli kdysi :jazyk: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14323
9.5.26 11:50
@Monicka36 píše: Více

Drsná mi nevadí, ale ty totálně všechno překrucuješ a vytrháváš z kontextu, jak se ti to hodí :roll: :zed: Nemá cenu s tebou diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14732
9.5.26 11:52
@sirikit píše: Více

Hlavne je to i o tom, umět být spokojená :nevim:. Nikdo není dokonalý :nevim:. Ale pokud oba chtějí, umí si to udělat hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8102
9.5.26 11:53

Plukovník se zamiloval? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14323
9.5.26 11:54
@xiaxxx píše: Více

Ale vždyť ona kecá úplný nesmysly… Něco vzdáleně rychle četla z rychlíku, bez bližších souvislostí a dělá pak nějaké zcestné závěry. Já tohle nesnáším. Nebo to překrucuje záměrně, aby si kopla. Přijde mi, že schválně provokuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35917
9.5.26 11:56
@Centropen píše: Více

Ty neznáš základní pravidla eMimina? 8o :zed:

1. jege má vždy pravdu!
2. v případě, že pravdu nemá, viz pravidlo č. 1! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14732
9.5.26 11:56
@Luxusnixicht píše: Více

Jo :roll:. Naprosto Zbytečně :roll:. Ty znas Helmuta. Vis, jak to bylo i jak to je. A stejně to co uděláš, nebo neuděláš je jen a jen na tobě. Žádná Monička ať si píše co chce, to stejně neovlivní. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8102
9.5.26 11:57

Protože o něm víš dost věcí a nestojí o problémy? :think:…a jako bonus si nechává otevrena vrátka i kdyby nikdy do nich už vstoupit nechtěl…tohle chlapi běžně dělají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8102
9.5.26 11:58

A my ti to přejeme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14732
9.5.26 12:12

Jo :roll:. Kašli na ni :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14732
9.5.26 12:13
@jege píše: Více

Ja to plně respektuju :andel:. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14323
9.5.26 12:13
@Monicka36 píše: Více

Tak za prvé, ty chytrá hlavo, on nic neukončil, to by napsal jinak a ne, nemlčel, mlčela jsem já, kdybych s tím nezačala, nemlčel by ani on…ale v téhle situaci na to holt neměl náladu…a nevím, co je za otravování, když ten, kdo začne mlčet, pak napíše vysvětlení…to je snad logické. A ano, psala jsem mu pak ještě jednu zprávu, když mlčel dál, v níž jsem mu jasně psala, že pokud to chce ukončit, tak ať mi to řekne narovinu, ale ať nemlčí… proč by toho teda nevyužil a neřekl ten konec? Usmířili jsme se a jelo se dál, dokud jsem opět nezačala mlčet já…a následně mu napsala tu výtku ohledně mého podezření… což už prostě vzhledem k celkovým stresům a problémům, nedal, tak napsal to o té pauze… stačí tohle vysvětlení? Nebo ti to pořád není jasné? Kdyžtak ti to nakreslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14323
9.5.26 12:38
@Adull píše: Více

Nebo třeba prostě mluví pravdu :nevim: :think: A bylo toho na něj už moc a chce jen čas a chvíli klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8102
9.5.26 12:42

Třeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35917
9.5.26 12:49
@xiaxxx píše: Více
… aneb jak hloupý Honza ke štěstí přišel chytrý jege s krásnou @xiaxxx ke štěstí přišel! :* :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová