Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ja bych do toho s dovolenim vstoupil
. Nerekl ti to narovinu, neboť si chce nechat otevřené zadní vrátka. Proc zahazovat hned klíče od verne milenky, radsi si je pekne uschova ![]()
@Monicka36 píše: Více
Ty jsi Helmuta mluvčí? Nebo mu čteš myšlenky? Já se vůbec neobelhávám, nemyslím, že je nutné věřit nějakým konspiračním teoriím pochybného nicku na eMimi víc, než vlastní intuici. Takže si tu mel, co chceš…podle mě jsi v minulosti asi byla nějak zhrzená a tak si to teď vybíjíš na mě. Te je jako, když jsi mi někdy před rokem a půl napsala, že Helmut už ztrácí zájem a on mi týden na to napsal, že se uvidíme
A žádný zájem neztratil. O tebe spíš nikdo asi nemá zájem… Proto píšeš takové věci druhým ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Právě, že jsem to taky zažila, a přesně vím, o čem jde řeč. Člověk fakt nechce být v kuse upozaděnej a čekat, až se štěstím nastane ideální konstelace hvězd a miláček se konečně na chvíli urve, za což bych mu měla být vděčná a oddaně čekat, než se to podaří znovu. ![]()
Hele, i v ofiko vztahu mají oba hafo pracovních, rodinných, přátelských a dalších aktivit, takže je fajn, když se aspoň něco z toho dá propojit, aby spolu ti dva vůbec někdy byli.
Do práce si jeden druhýho zpravidla neberem, i když taky už jsem s M. jela do Ostravy, protože jsme se cestou zpátky chtěli stavit v Jezírkách Banat.
Ale zahrnovat si do itineráře ještě rozmary oficiálky, na to už jsem jako singl fakt neměla nervy.
Když jsem byla sama vdaná, bylo to něco jiného - milenec taky musel pochopit, že mám nějaký rodinný program.
@xiaxxx píše: Více
Správně, navíc @zmrzlík je jak Helmut anebo Andy, strašně daleko ode mě a než se dovalí do Prahy, tak to ještě bude několik měsíců/let trvat, takže zatím můžeme po sobě jenom toužit. Kdežto Ty jsi v Praze a mohu si s Tebou krátit chvíli při čekání na Gogota Zmrzlíka.
![]()
@Adull píše: Více
Bez komentáře ![]()
S ohledem na tu ✨️, co to tady bděle pročítá a hned za tepla předává dál.
Jde samozřejmě o naprosto jinou kamarádku, která Plukovníka vůbec nezná! ![]()
@Lorre píše: Více
No právě… Kde by tohle našel podruhé
Musel by mít opravdu vážný důvod… A já si prostě nemyslím, že je to z jeho strany konec, ani zadní vrátka, on žádný konec nechce…
Jen mi chtěl dát najevo, že takhle ne…a teď se pár dní neozve, aby mě nechal pořádně vycukat… děláte, jak kdyby jste ho neznali. ![]()
Ty jo, Vy tu na nás normálně vyděláváte!
![]()
Copak jsme nějaké Schlampe, že si nás může koupit každá, které se zachce hezkého, inteligentního, charakterního a charizmatického chlapa?
![]()
Vlastně takový jsem tady jenom já, tak proč píšu v množném čísle?
![]()
@Adull píše: Více
To jste hodní, ale kvůli tomu to nepíšu.
Trochu mi vadí ta usilovně prosazovaná skepse vůči normálním, na pohodu vztahům, ve kterých nikdo nikoho neupozaďuje, nevykořisťuje a nezavírá do klece z libovolného materiálu. Úplně rozumím tomu, že někdo výslovně chce žít singl, proč by ne?
Ale už nechápu, proč je třeba nenápadně plivnout do polívky těm, kteří zase z jiných důvodů singl žít nechtějí, páč ta jejich spokojenost je beztak vykoupena „zlatou klecí“. ![]()
Njn, mám široké srdce a vejde se Vás tam hodně, ovšem "Mnoho je povolaných, ale málo vyvolených!“. Matouš 22:14.
![]()