Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1243
9.5.26 14:51
@Luxusnixicht píše: Více

Sama si v prvni zprave napsala, ze to ukoncil. Pokud si nejses jista, jak to myslel, tak se ho zeptej, at mas jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
9.5.26 14:52
@Monicka36 píše: Více

No já dělám to samé… píšu ti, jak to pravděpodobně je :D Ale nevylučuju nic… možná chce konec, každopádně to, co napsal, nebyla ukončovací zpráva…což neznamená, že ji ještě nenapíše… :nevim: Každopádně tahle zpráva je spíš o získání času…nic víc v tom nevidím. Já si to taky prvně myslela, protože jsem se soustředila jen na to slovo pauza, ale to by tam asi nepsal jasně, že se ozve hned, jak to bude možné :nevim: Napsal by spíš něco jako, že se uvidí, co bude dál a že nic neslibuje…ale nedával by tam nějaké přísliby brzkého ozvání se. Dokonce mi to tam psal 2× :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30786
9.5.26 14:56
:,( ale ja za to nemohu ze te miluji. Jsme si souzeni, svojplamen, jing a jang, rajče a mozarella, copak to nevidis :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
9.5.26 14:57

Dobře, brzy uvidíme, kdo si co namlouvá :D A když si to nemyslím, tak nebudu psát, že jo…a ne, fakt si to nemyslím. Psal, že se ozve co nejdříve to půjde, tak to tak asi zamýšlí :nevim: Až se situace uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
9.5.26 14:59
@Lorre píše: Více

Nebo jako párek v rohlíku :* :mrgreen: Neboj, již brzy nastane tvůj čas :* Monička nám predikuje velkou lásku :nevim: Tak to tak bude, už není úniku :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
9.5.26 14:59

Dobra a kdy to ozvani se teda ocekavame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36315
9.5.26 15:00
@Adull píše: Více
… a všichni kolem! :jazyk: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
9.5.26 15:01

No mne prijde, ze zrovna Lorre je nekdo, kdo o tebe dost stoji, ale nepujde do toho, dokud se nezbavis Helmuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
9.5.26 15:08

Nemám tušení :D Ale nikdy jsme „bez sebe“ nebyli déle, než 14 dní… já myslím, že to dlouho nevydrží… samozřejmě, pokud to bude trvat déle, než třeba měsíc, asi už nic čekat nebudu…ale já si opravdu myslím, že kdyby to vyhodnotil tak, že konec bude lepší, tak by to ještě dodatečně napsal..nenechal by to jen takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
9.5.26 15:08

Nestojí…tuhle zrušil rande, protože musel venčit psa :,( :,( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
9.5.26 15:15

Podle me to zrusil kvuli Helmousovi, at me pripadne opravi, pokud se pletu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
9.5.26 15:17

Ptam se proto, jestli mas nejakej deadline, kdy to budes povazovat za konec a nechas to za sebou. Pote, co mu budes psat samozrejme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
@Anonymní píše: Více

No kdyby mu teklo do bot, tak si myslím, že by vzal jakýkoliv příbytek :D :jazyk: Nemyslela jsem to tak, že by vysloveně potřeboval u mě bydlet, ale kdybych byla blíž a on neměl kam jít, tak zase proč by toho nevyužil… A nemyslím, že by mu to nějak speciálně vadilo, sdílet se mnou domácnost, on je flegmouš a přizpůsobivej :) No zase, pokud manipuluje, asi to nedělá proto, že by chtěl konec :think: Já v tom právě víc nevidím, já vidím jen to, co opravdu napsal… že se brzy ozve :nevim: :D Nic jiného neříkám, to ostatní v tom hledají nějaký hlavolam…jak to asi myslel :D Já to beru přesně tak, jak to napsal. Že potřebuje pauzu v psaní a brzy mi napíše… :nevim: Nevím, proč bych si měla myslet něco jiného. Helmut zase většinou drží slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797

No jakožto jeho druhé já, máš určitě pravdu :nevim: :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
9.5.26 15:19