Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Sama si v prvni zprave napsala, ze to ukoncil. Pokud si nejses jista, jak to myslel, tak se ho zeptej, at mas jasno.
@Monicka36 píše: Více
No já dělám to samé… píšu ti, jak to pravděpodobně je
Ale nevylučuju nic… možná chce konec, každopádně to, co napsal, nebyla ukončovací zpráva…což neznamená, že ji ještě nenapíše…
Každopádně tahle zpráva je spíš o získání času…nic víc v tom nevidím. Já si to taky prvně myslela, protože jsem se soustředila jen na to slovo pauza, ale to by tam asi nepsal jasně, že se ozve hned, jak to bude možné
Napsal by spíš něco jako, že se uvidí, co bude dál a že nic neslibuje…ale nedával by tam nějaké přísliby brzkého ozvání se. Dokonce mi to tam psal 2× ![]()
Dobře, brzy uvidíme, kdo si co namlouvá
A když si to nemyslím, tak nebudu psát, že jo…a ne, fakt si to nemyslím. Psal, že se ozve co nejdříve to půjde, tak to tak asi zamýšlí
Až se situace uklidní.
@Lorre píše: Více
Nebo jako párek v rohlíku
Neboj, již brzy nastane tvůj čas
Monička nám predikuje velkou lásku
Tak to tak bude, už není úniku
![]()
Dobra a kdy to ozvani se teda ocekavame?
No mne prijde, ze zrovna Lorre je nekdo, kdo o tebe dost stoji, ale nepujde do toho, dokud se nezbavis Helmuta.
Nemám tušení
Ale nikdy jsme „bez sebe“ nebyli déle, než 14 dní… já myslím, že to dlouho nevydrží… samozřejmě, pokud to bude trvat déle, než třeba měsíc, asi už nic čekat nebudu…ale já si opravdu myslím, že kdyby to vyhodnotil tak, že konec bude lepší, tak by to ještě dodatečně napsal..nenechal by to jen takhle.
Nestojí…tuhle zrušil rande, protože musel venčit psa
![]()
Podle me to zrusil kvuli Helmousovi, at me pripadne opravi, pokud se pletu ![]()
Ptam se proto, jestli mas nejakej deadline, kdy to budes povazovat za konec a nechas to za sebou. Pote, co mu budes psat samozrejme ![]()
@Anonymní píše: Více
No kdyby mu teklo do bot, tak si myslím, že by vzal jakýkoliv příbytek
Nemyslela jsem to tak, že by vysloveně potřeboval u mě bydlet, ale kdybych byla blíž a on neměl kam jít, tak zase proč by toho nevyužil… A nemyslím, že by mu to nějak speciálně vadilo, sdílet se mnou domácnost, on je flegmouš a přizpůsobivej
No zase, pokud manipuluje, asi to nedělá proto, že by chtěl konec
Já v tom právě víc nevidím, já vidím jen to, co opravdu napsal… že se brzy ozve
Nic jiného neříkám, to ostatní v tom hledají nějaký hlavolam…jak to asi myslel
Já to beru přesně tak, jak to napsal. Že potřebuje pauzu v psaní a brzy mi napíše…
Nevím, proč bych si měla myslet něco jiného. Helmut zase většinou drží slovo.
No jakožto jeho druhé já, máš určitě pravdu
![]()