Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Jo no těžko říct… možná chtěl mít prostě klid chvíli… já si tu zprávu ještě četla a dodatečně překládala a píše tam vysloveně, že už prostě nemůže… že je toho moc. Vlastně s ním soucítím, vím jak to bylo s ex ke konci, kdy jsem se bála chodit domů, co zase bude…a vlastně si myslím, že už to s ex neurovná..takhle vážně, to ještě nevypadalo. Ale chápu, že to chce ještě zkusit. A on jak tam psal, že je škoda té dálky a dalších okolností, protože jsem úžasná, tak to ve mně evokovalo, že kdybych bydlela poblíž, asi by uvažoval o sestěhování…ale takhle zřejmě, když nemá, kam jít, tak je pro něj nejlepší, to urovnat doma…
Nojo, to platí v případě, že se nezamiluje, jenže to většina žen prostě neumí a je to dobře… Mít milence je podle mě vždycky jenom nouzové řešení, teda pokud člověk prvoplánově nejde po těch benefitech a ty chlapy jen nevyužívá, chápu, že když jsou s tím obě strany v pohodě a ví to, tak o zneužívání nejde, ale často to dělají ti muži právě proto, že vědí, že se ta žena zamiluje…
@Klopotkova píše: Více
Já už mu psát nebudu… nechám to koňovi…ten poslední měsíc byl náročný i pro mě a možná nám ta pauza prospěje oběma…jak se říká, když někoho miluješ, dej mu volnost, když se vrátí, je tvůj, když ne, nikdy tvůj nebyl…
@Luxusnixicht píše: Více
Son, ty jsi úžasná a jsem si jistá, že tě Helmut měl rád, ale já v tomhle z jeho strany vidím manipulaci, používá na tebe tyhle fráze, protože jsi snílek a hledáš v tom víc. Byli jste spolu dva dny a měli dost, on by u tebe bydlet nemohl a jsem si jistá, že ani nechce, jen ví jak na tebe a nechává si zadní vrátka, tohle je fakt blbý…
@Anonymní píše: Více
Myslim, ze to vidis uplne presne…trosku se v tom poznavam, taky snilek, a taky to je hodne blby…
Jo, poletím. V zime to dává smysl. Sice už jsem se zarekla, ze ne, ale nějak mi to tam prirostlo k srdci A ted, když sotva leze, mu budu chodit nakupovat a varit. Človek muže na stari zůstat v kontaktu, když už nejde o sex, nevery, atd.
Ono to postupně vysumi, kdyz nebudete v pravidelném psacim kontaktu, protoze to je to jedine, co ti to davalo.. A pro tebe bude potom snazší tuto kapitolu uzavřít.
No to si vážně nemyslím.
To bys musela být fakt žádaná společnice a nechat si natvrdo platit.
A to už pak nejsi milenka, ale o kolonku vedle.
@sirikit píše: Více
Jako manzel vydelaval přes 100 tis cisteho, takže ano, chata, auto, to bych si bez nej jen tak neporidila. Ale ten stres? Už nikdy. Tezce vykoupeny.
To ti zas jen maze med kolem huby. Kolikrát za tebou přijel za tech 7 let, kdyz si pro neho tak úžasná? Nepočítám ze ti dal povolení přijet za nim na sluzebku
, ale opravdu jen kvuli tobe.
Prosimte to jsou jen takovy ukoncovaci kecy, fakt z toho nevyplyva, ze by s tebou chtel bydlet. Ja si dokonce narozdil od ostatnich ani nemyslim, ze te odstrih kvuli situaci doma. Podle me ho to proste prestalo bavit a potvrdil si to vasim poslednim setkanim. I jeho chovani tomu odpovidalo.
Mě zarazilo to slovo „lukrativní“.
Protože to je v mých očích o materiálních benefitech, a to, čím oficiálku zahrnuje přiměřeně zajištěný manžel nebo partner, od milenců nemá šanci získat.
Pokud je tedy regulérně neinkasuje, a nebere to jako zdroj příjmů.
Nějaká dovča, víkendový pobyt, pozvání na jídlo a hezký dárek…, jako fajn, ale jako manželka jsem exe automaticky stahovala o půlku jeho výplaty na provoz domácnosti a údržbu baráku jsem považovala za samozřejmost, ne za nějaký benefit vztahu.
A současnou realitu radši ani nerozmazávám, abych zbytečně nevířila auta a zlatý karty, ale víš jak. ![]()
Aktuálně se vybírá úklidová firma, která tu kvartálně bude dělat generální úklid, protože to současně s jinými aktuvitami přestávám stíhat.
![]()
Pořád jsem se tomu bránila, ale pokrok nezastavíš. ![]()
Takže funkční ofiko vztah je jednoznačně lukrativnější, než oprašovat družstvo milenců. Ale při volbě mezi jedním na houno ofiko vztahem a sadou několika milenců rozhodně volím druhou verzi, o tom žádná.
Už jsem vám sem psala, jak mi Facebook vytrvale navrhuje na přátelství jeho dceru? ![]()
Boze to jsou kecy… je mi z toho Helmuta nejak spatne, jen to ctu… natiraci, sebelitostive, az stereotypne neoriginalne prusvitne, manipulativni kecy.
Příspěvek upraven 09.05.26 v 09:55