Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36208
23.5.26 18:30
@zmrzlik píše: Více

Asi ano, jelikož samečci mají zakódováno, že předtím než chcípnout, tak by se ještě měli stihnout rozmnožit. :cert: :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
23.5.26 18:40

@Adull Víš jak se říká, že moudřejší ustoupí? ;) :*

A co o tom říká AI?

Potřeba mít vždy poslední slovo se v psychologii a komunikaci nejčastěji označuje jako komunikační soupeření nebo soutěživost. Nemá jeden konkrétní lékařský název, ale odborníci za tímto chováním nejčastěji vidí tyto psychologické rysy:

Potřeba kontroly a dominance: Snaha ovládnout průběh konverzace.

Nízké sebevědomí a nejistota: Člověk si potřebuje neustále dokazovat svou pravdu, aby se vyhnul pocitu selhání nebo ponížení.

Egocentrismus: Vnímat diskuzi více jako souboj než jako výměnu názorů.

Pocit ohrožení: Neschopnost přijmout jiný názor může pramenit z obavy, že nesouhlas ostatních znamená odmítnutí jich samých.

Lidé s touto vlastností podle psychologů často nedokážou přiznat chybu a rozhovor berou jako arénu, ze které musí odejít jako vítěz.

Myslím, že 2 a 4 jsou ty pravé důvody! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8298
23.5.26 18:43
@Anonymní píše: Více

To všichni vidíme :D..vyhledej odbornou pomoc…a to myslím fakt važně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8298
23.5.26 18:46
@jege píše: Více

Už jsi napsal závěť?..pamatuj na Filoménu ee Adull a Zmrzlíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
23.5.26 18:48
@Adull píše: Více

Adultenu a Zvrhlíka? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.26 18:51

Tohle je typické přesně pro Adull, můžeš to vidět vlastně pořád, krásně jsi to popsal, nalistuj si to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8298
23.5.26 18:52

A na kolik dílů bys to tak viděl?😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24724
23.5.26 18:55
@M_Vladim píše: Více

No, ono je myšleno to dát do chodu/letu v roce 2040. Tak to snad ty ceny paliv půjdou dolů. Ale čerti vědí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8298
23.5.26 18:55

Smích?..přejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 18:57

Mne teda trochu rozhodilo sandál, ze text v uvozovkách nehodnotí jako parafrázi, ale jako zesměšnění😀 no, vzhledem k tomu, ze jeden z těch co “to učí mluvit” je můj syn a jeho kamarádi 🙄 i když oni mají za úkol češtinu a smysluplnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
23.5.26 19:05

Jinak něco speciálně pro Lorreho! Manželka se chystala na nákup do Globusu, a že co mi má koupit a jestli nemám na něco chuť. Tak jse se podíval na dnešní menu a jelikož na nic masitého jsem neměl chuť, tak jsem si vybral ovocné knedlíky. Ale pak mě napadlo, že poblíž máme restauraci, bydlíme tu 20 let, skoro každý den kolem ní chodíme, a ještě jsme v ní nebyli. Ceny tam mají jen o mírně vyšší než v Globusu, tak jsem si jí našel na Internetu a oslovilo mě tam králičí stehno na švestkách s bramboráčky. Manželka si vybrala výpečky s červeným zelím a bramborovým knedlíkem a syn tortillu s kuřecím masem.

Lidičky, zlatý Globus! Tomu se nevyrovnalo ani nejhorší jídlo z Globusu! Tortilla, kterou jsem bral jako největší fastfood, ještě jakž takž šla, ale výpečky se doslova nedaly žrát. Maso by ani pes nežral, UHO fuj, zelí hnus a dokonce i bramborové knedlíky byly jak syrové těsto. Králik je netknutý v ledničce, dnes už si nikdo nelajzne ani ochutnat a dítěti manželka raději otevře nějakou konzervu, jelikož nevařila a doufala, že ze tři jídel mu něco vybere. Nevybere! :zed: :poblion:

Z druhé strany, aspoň nám není líto, že jsme danou restauraci tolik let ignorovali, jelikož jsme o nic nepřišli a klidně jí můžeme ignorovat nadále. Europarkovský Globus je o několik tříd výše. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
23.5.26 19:14

@jege a jaké měla daná restaurace hodnocení na internetu? Většinou to dost odpovídá realitě. Teď jsme hledali něco, kde mají dobrý ramen a šla jsem rovnou na TripAdvisor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
23.5.26 19:14
@Velryba černá píše: Více

Prostříkat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
23.5.26 19:15