Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nikdy jsem HA neužívala, furt jsem z toho měla blbý pocit a pak buch, zjištěna leidenská mutace.
Intuice občas funguje.
@M_Vladim píše: Více
Riziko z vody je nízké, pokud není dlouhodobé užívání, pak to vliv má, ale malý. Tyhle otázky a naměřená data jsou docela citlivé a nepublikují se jen tak. Ale podstata věci nebyla ta voda…
@Velryba černá píše: Více
Ty Bláho, tak to jsi ji měla teda dobrou tu intuici ![]()
@Lorre píše: Více
Chvili jsem premyslela, komu ze
Neboj budu nezna, vim, ze malokdo zvladne me tvrde praktiky…
Takze pripinak a zuby, necham doma ![]()
@Venetia píše: Více
Ne. To jen, že to má důvod. ![]()
Anebo se mi to prostě tak líbí. ![]()
Příspěvek upraven 06.06.26 v 23:31
Nepiš tam to y.
Naštěstí jsem stoprocentní heterák i v tomhle! ![]()
Počkej, jako žen a vody? Já se asi ztrácím v tom o čem se bavíme ![]()
Eeee… ne!
Matka byla homo, otec to naředil.
Ja tomu rozumim, jen jsem chtela rict, ze nekdy to neni tim, ze by druhej nevedel, neumel/ neznal/ mel blok, jako spis tim, ze neciti…mne treba exmilenec porad tvrdil, jak neni na vztahy, ze ho to vycerpava a neumi to a pak prisla ta prava a do roka byl zenaty ![]()
Helmut me tu prvni spolecnou noc, celou cestu z nadrazi drzel za ruku, v posteli se ke mne pak pritulil, takze to, ze to pak nedelal, nebylo tim, ze by to neumel…proste nechtel, at uz mel duvod jakykoliv. Domnivam se, ze to bylo proto, ze predtim tam opravdu nebyla ex. Pak uz byla. A najednou to byl problem a vsechno jsem mu musela rikat…ono se taky zdalo, ze se to postupne zase lepsi…ale kdyz to neni od prirozena, tak to neni od srdce.
@Luxusnixicht píše: Více
Akorát se ho zeptám, v čem je problém. A on to komunikuje docela otevřeně. Nikdy jsem mu neřekla, ať mě vezme za ruku, budeme-li se točit na tomto. ![]()