Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takovej mejdan a vy mě ani nepozvete. To muselo stát za to, když tu ještě není ani čárka.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Dovolené!
![]()
Dneska jsem spala do předchvílí a zítra odlítáme.
Ovšem ve čtvrtek jsme byli s kámošema na pivu a o tu historku, co jsem se dozvěděla, vás nemůžu ochudit. ![]()
Skutečně se stalo:
Manželský pár, žili roky v bytovce na malém městečku, kolem šede se rozhodli, že si ten domeček přece jenom chtějí na stáří dopřát, i hledali hledali, až jim nabídla tetička, majitelka domku v témže městečku, že by jim dům prodala.
Ok, slovo dalo slovo, domek sice bude potřebovat nějaké úpravy, ale plácli si a před pár měsíci ho koupili.
Co nechápu je, že majitelka jim bude klíče předávat až teď - zřejmě se v mezičase stěhovala, ale co je ještě veselejší - v průběhu těch několika měsíců na 75+ manžela tetičky praskla nevěra, tetička se tedy do nového se svým teď již budoucím exmanželem určitě stěhovat nehodlá, takže nevěrník odhodlaně setrvává v domku, do něhož se co nevidět budou stěhovat noví majitelé.
![]()
Kámoš je z toho značně rozmrzelý, protože dostat ho odtud bude ještě dílo - strejček má v domě samozřejmě trvalé bydliště, věcné břemeno naštěstí ne. S prodejem domu nesouhlasil, ale to je mu prd platný, protože barák byl ve vlastnictví výhradně podváděné tetičky.
Na další pivko se nesmírně těšíme a kauzu budeme dále sledovat.
Takže bacha s těmi milenkami, případný průsak může mít dalekosáhlé následky nejenom pro přímé účastníky.☝️
@sirikit píše: Více
Hezkou dovolenou.
To je strašný. To bude těžký je vystěhovat. ![]()
@Velryba černá @M_Vladim Mě právě napadlo, jak vysvětlit, proč vám lidi občas píšou, že vám nerozumí. Vy dva jste totiž právě ty příklady toho asociativního myšlení, jste sečtělí a máte rozhled a záběr do mnoha oborů a ne úplně povrchní a díky asociativnímu myšlení vytváříte a kombinujete nové sítě, které nemůžou být žádnému čistému lineárnímu typu jasné. Čistě asociativní typy si bohužel občas neuvědomují, že si ostatní lidé nedokáží domyslet, co chtěli říci a není jim vlastní takové to, vždyť to musí znát každý, to už nemusím snad vysvětlovat… já vám rozumím, ne vždycky, můj rozhled v některých oblastech není dobrej
, ale většinou to domyslet dokážu
Dobrá zpráva je, že většina lidí má kombinaci lineárního a asociativního myšlení a že není nikdo divnej, když nejde lineárně po čáře ![]()
@Anonymní píše: Více
Neboj, mně můj způsob myšlení zcela vyhovuje. V dubnu pravděpodobně zachránil synovi ledviny.
Vladim je chodící sbírka nejrůznějších citací, což nemyslím ve zlém, takže často asociuje tímto směrem.
@sirikit píše: Více
Jo, tak to je jak u nás, až teda na tu nevěru a to zůstávání v bytě. Také jsme byt ještě minulý rok prodali, ale zůstáváme v něm jak nájemníci a peníze dáváme do baráku. A také má manželka různé pindy, že bych si měl najít něco jiného, naštěstí je barák SJM, takže tak lehce jí to neprojde. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Takovej kronikář s pleškou a v hábitu
![]()