Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5194
14.7.26 20:02
@sirikit píše: Více

Nádhera. Užívejte relax. :kytka: Řecko je skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5194
14.7.26 20:04
@Klopotkova píše: Více

Děkuji za informace. :kytka: Snad to nikdy nebudeme potřebovat. Ale nikdy člověk neví, co si dom přiveze, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5194
14.7.26 20:06

Ty jo, těch bych se bála. :lol: To máte i se Zoo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3366
14.7.26 20:15

@sirikit Na Rhodosu jsme byli pár let zpět přímo v tom hlavním městě v takovém městskému hotelu jen se snídani, kousek byla polokamenná pláž a nádherná prochazka od hotelu k přístavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3366
14.7.26 20:16
@zmrzlik píše: Více

Vidět někde páva, tak asi omdlím hrůzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
14.7.26 20:21

Já jsem tu nebyla nikdy, a jsem okouzlená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
14.7.26 20:23

Oni nic nedělají, kupodivu ani posr.. to tu od nich není.
Ale je fakt, že tu někdo uklízí v kuse, tak by asi personál kydanec na dlažbě nenechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3366
14.7.26 20:25

@zmrzlik 58557272
Tak nějaká obezřetnost z cest a na cestách je na místě, kontrolovat to tam, po příjezdu kouknout pod matrace, hledat brouky a jejich černý trus, pod obrazy kouknout, věci nedávat k posteli a pod ni, ideálně oblečení vůbec nevybalovat z kufru do skříní a když, tak jen navěsit na ramínka, doma potom vše vyprat na těch šede nebo zmrazit. Víc pro to člověk udělat stejně nemůže, to by zase musel člověk bydlet někde v lese mimo civilizaci a být jen tam, aby měl jistotu, že ty zrůdy nikdy nepozná a tak samozřejmě nikdo žít nechce a pořád jen ve strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.7.26 20:33
@zmrzlik píše: Více

DVD postrikaji vsechno. Blbé je, že pak musíš v té posteli dál spát, aby musely vylézt z úkrytu a po tom postřiku se projít. Je to kontaktní hubení. Takže strašně příjemná záležitost.
Také osobní donáška z hotelu v Itálii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3366
14.7.26 20:44
@MyMelody píše: Více

Ještě mě napadlo, když má někdo postel na nožkách a pod ty nožky dá ty feromonové lepicí čtverečky, tak do těch by se přilepit měli, ty feromony je prostě nalákají, lepší než ty mističky s vodou, která je akorát odradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5194
14.7.26 21:54

Asi tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5194
14.7.26 21:54
@Centropen píše: Více
:hug: To teda. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24257
14.7.26 22:09

Akorat ti pávi poránu dost řvou, ne? Ale vy jste asi na ptáky zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16345
14.7.26 22:19
@jege píše: Více

Ironii znam ;) Ale od tebe to spis zni jako pokus o zesmesneni a ponizeni a vubec ne nejak vtipne… :nevim: Ne kazdy to holt asi umi… :think: A ne hulvati mi neimponuji…Pirko ke mne byl vzdy slusny…a ti, co do nej ryli, to holt schytali…co se ostatnich muzu tyce, tak Andy je psychopat, nema takovou empatii, ma mirnou formu, ale ta odchylka tam je..a zase on to umi vyvazit jinymi prednostmi…jako partnera bych ho samozrejme nechtela. To je treba rozlisovat. Helmut nikdy hulvat nebyl, spis naopak - medohubomazac..coz taky neni uplne super, kdyz ti pak dojde, ze to vlastne nebylo az tak uprimne…to uz radeji Andyho, u kteryho vim, ze kdyz uz me pochvali, tak to mysli vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38263
14.7.26 23:50
@Arturie píše: Více

Tak ararauny jsou lepší… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...