Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: VíceŘecko je pro mě top dovolená a ještě jih Itálie. Právě jsme taky na jednom z ostrovů. Na Rhodos jsem byla asi 3× na různých místech.
@Luxusnixicht píše: Více
A co psal? Nejake vysvetleni bylo? To si získala odvahu se tam podívat?
@Klopotkova píše: Více
Ja mam dovcu
Ale chodim spat pozde, to je fakt… ![]()
@marin píše: Více
Ono se mi to z nejakeho duvodu ukazalo v hlavnim chatu
Asi vim proc, Helmut tam totiz nejak menil nastaveni ve zpravach - mizejici zpravy, ale zrejme omylem, protoze pak to zase zrusil…no a mne priso do hlavniho chatu - Helmut zmenil nastaveni zprav a byla tam samozrejme videt i ta zprava, kterou vecer psal…nebo jestli to tak udelal schvalne, protoze tusil, ze je v ignoraci a ze si to mozna jen tak neprectu…no to je fuk…psal tam, ze se moc omlouva, ze pise po tak dlouhe dobe, ze se zkratka moc bal, ze prijde o deti…a ze to se mnou nemelo nic spolecneho, ze jsem uzasna zena a ze doufa, ze mu napisu…
@Venetia píše: Více
Tak ja z toho zatim ani nevystoupila…to byla moc kratka doba…
@Arturie píše: Více
No on si mozna myslel, ze ma duvod…ale nechci to zase rozmazavat…vim, ze to obcas k nekomu prehnal…a nerikam, ze jsem to vzdy schvalovala. Ale zase hodne veci on myslel jen v legraci.
@Luxusnixicht pokud ho vezmeš na milost, znamená to pro tebe, že Helmut posunul hranici za kterou může zase o kus dál.
Co vsechno si ještě necháš líbit? ![]()
@Centropen píše: Více
Ja vim, je to sileny…ale na velkou lasku jen tak nezapomenes…zvlast, kdyz uz ti neni 20…a dalsi takova prijit nemusi…jinak ono se to jeste trochu zkomplikovalo…protoze mi psal dalsi zpravu… vraci se z Polska a chce me dnes videt…
Proto asi psal jeste pred Mallorkou
A pro Satana, ne nejsem troll…
@Luxusnixicht píše: Více
Máš to ve svých rukou. Sama sis napsala proč se ozval. Projíždí a hodíš se mu do krámu. Moni, nenapsal ti 2 měsíce. Mohl a nenapsal. Nechtěl. Teď chce, protože proč? Protože šuk.
To fakt láska neni. Tedy z jeho strany
Ze tvé o tom neni pochyb.
Dobře zvaž, jak se rozhodneš.
@Centropen píše: Více
Tak ja netvrdim, ze bude sex…spis jsem zvedava…a treba si to na zivo lepe vyrikame…a co bude dal, to uvidime…zatim jsme si psali jen o veceri…ja ani nevim, jestli ho jeste budu chtit…ale nez zase tapat x tydnu, tak proste dnes pujdu a bude vyreseno hned…jestli jo, nebo ne…