Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
29.11.12 12:34

Dneska mě Lukášek vyšokoval, protože se hrál v kuchyni, trochu tam kramřil, já jsem stále u něj, a najednou spadl n azem a na něj celá pyramida těžkých nerezových hrnců. Naštěstí jsem ho stihla rychle zachránit, aby to na něj nespadlo, ale byla to pak hrozná rána, já se klepala ještě pět minut a Luky jen řekl jeho obíbené „ťjé“ a za chvíli tak šel kramařit dál :|

Fakt se poslední dobou bojím, aby se mu něco nestalo, neustále vymýšlí větší a větší blbosti a je dost nevyzpytatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.11.12 14:07

Ivčo, u nás sou takový karamboly tak třikrát denně. Už sem přišla na to, že nesmím malou litovat, protože pak řve jak tur :lol: Ale taky mám vždycka strach. V kuchyni máme dlažbu, která přechází v plovoučku, takže žádný měkkoučko, jak v pokojíčku, ale tam ona nbude, že?! :lol:
Jinak s tím otěhotněním fakt nevím. ještě sem se nestačila vzpamatovat z prvního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
29.11.12 21:10

:D Marti, já jsem na tom stejně, s tim otěhotněním!! Ivčo, Tebe obdivuji, že to chcete zkusit takhle brzo.. já musim minimálně ještě do února počkat, sice si s manžou dáváme pozor, ale žádnou antikoncepci nepoužíváme a vzledem k císaři ještě nesmím otěhotnět..
Jo, jinak to budu mít trošku obtížnější v tom, že mi skončil PP na dobu určitou v době pobírání mateřský, takže se nemam kam vracet a druhou mateřskou už mít nebudu, ale skočim opět rovnou na rodičák, takže si to taky musim nějak vypočítat, abych nebyla doma úplně zadarmo.:(
DOkonce se nám poněkud zpozdilo stavění baráčku, všechno se šoupne o půl roku, možná rok.. :,( :,( a se dvěma dětma by to tady v bytečku už fakt nešlo..
Jinak dnes 10 měsíční kontrola, 9400g, 77cm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
29.11.12 22:08

Ahoj holky,
dlouho jsem se neozvala.
U nas v posledni dobe chvilema jasno chvilema zatazeno, male ted po 3mesicich zacaly rust dalsi zuby, rovnou vic najednou, tak je protivna.
Kdyz je zrovna dobra nalada, tak je to moje zlato, je hrozne vesela, chvilku neposedi, hodne zvatla, leze i se plazi, sama si sedne, chodi za ruce..ale obcas uz je to fakt o nervy, nemuzu ji nechat chvili o samote, jinak zacne kramarit…oblibena je psi miska na vodu :zed:

A uz se taky mazli a rika mama

Za tri mesice ji bude rok, neuveritelne to utika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.11.12 08:22

Petulino, u nás je taky oblíbená miska pro psa :lol: Chudáci psi už v ní nemají ani tu vodu… :lol:
Jinak mě končí PP 30.6.2014,tak bych to ještěs tím PPM stihla, ale vůbec se mi nechce :( Když vidím, jak je malá staršně aktivní, tak se toho docela bojím. S manželem jsme o tom ještě nemluvili, ale asi brzo budem. A jelikož taky nic neberu a pozor si nedáváme, tak to zase vidím na umělý :,( Mám vysokou hladinu prolaktinu v krvi, přes kterou prostě neotěhotním, ani kdybych chtěla… :,( tak uvidíme. :nevim: Ale docela už z toho mám nervy.
A Veru, ty nesmíš po císaři rok otěhotnět? Mě říkal dr.tak půl roku a pak je to zhojený. Jenže donedávna sem tu jizvu měla ještě takovou škaredou a teď se to teprve dává do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
30.11.12 09:50

Tak já se na to těhotenství docela těším, ale spíš mám o tom takovou naivní představu. Je mi jasný, že to bude mazec, zvlášť když jsem skoro celou dobu musela jen ležet, tak to tedy s Lukáškem opravdu nepůjde. Manžel ani babička zas tak moc pomáhat nemůžou, tak na to budu dost sama, ale prostě se strašně těším, jak ve mě zase poroste malý človíček :lol:
Taky nevím, jak to půjde, když to předtím nešlo skoro tři roky, tak se prostě chceme začít co nejdřív snažit. Navíc ještě kojím a ani nemám cyklus, tak to třeba ještě opravdu nebude tak jednoduché.
Ve staré práci mám sice úvazek na dobu neurčitou, ale určitě se tam nebudu vracet, vždycky to tam bylo peklo a co teď slyším, tak je to čím dál horší.

Jinak tedy kamarádce co je po císaři, tak doktor řekl netěhotnět dva roky, tak má asi každý doktor nějaké jiné metody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
1.12.12 10:30

Čauky..
u nás je psí žrádlo taky nejoblíbenější.. pořád sbírá někde ty rozházený kuličky granulí, náš pes má totiž ve zvyku je vyndat a pak je sežrat někde jinde po bytě!!! :evil:
Včera jsem to zase probírala s manželem, chtěla bych si najít nějakou práci, třeba jen na částečnej úvazek, abych pak mohla opět čerpat mateřskou, ale kdo ví, jak to všechno bude.. :(
A Marti je to tak, mě doktor řekl rok ne e!! Jinak průšvih.. takže čekám a i pak mám ještě v plánu aspoň rok počkat. Pro mě by bylo ideální začít, až budou Eliášovi 2!
Jinak Ivčo, to bude asi fakt komplikovanější, když ještě kojíš.. ale nic není nemožné..:)
Jo a kdyby mě nabídli vrátit se do starý práce, tak taky nejdu, je to tam čím dál tím horší a noční směny s malým dítětem?? Nikdy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
4.12.12 13:33

Ahojky,
upřímně, myšlenka na druhé dítě, mě zatím trošku děsí. Ne že bych ho nechtěla, ale ted bych to asi fakt nedala. Zatím si tak řikáme, že bysme to mohli zkusit až Adélce budou tak 2roky, ale uvidime co bude.
Jinak Áďa už lítá po celým bytě jak zběsila, zatim teda po čtyrech, každým dnem udělá víc krůčku u nábytku..je to mazec. Je strašně rychlá. Konečně máme druhej zoubek:) a byly jsme na očkování proti TBC, zatím v pohodě, tak uvidíme jak to bude hnisat:(
stále bojujem s tim spaním. Jak v noci, tak přes den. Někdy spinká a usíná uplně v pohodě, nělkdy -jako dneska, je to na palici :zed: Už skoro hodinu řve v postýlce,– nenenenene nebo mama mama, pak to přejde v histerickej křik a pak je chvíli klid a po chvíli znova… :( a když ji vyndám, tak se mudlá, a je protivná:(( ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.12.12 20:36

Holky, tak vidím, že je to všude skoro stejný :lol: Jinak my jsme včera usnuly o půl osmé, vzbudily se v pět najedly se a pak vstávaly v devět :dance:takže sem zvědavá co bude dnes…Takže takhle by to šlo :lol:,ale přes den zase vůbec nespí, jen půl hoďky :nevim: Takže co si vybrat? Nevyspat se v noci nebo neudělat nic přes den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
6.12.12 07:45

Marti, neni nad noční spánek..:) když máš přes den kmitat, tak je dobrý se vyspat aspoň v noci.. protože mnohem horší kombinace je, v noci nespat a přes den taky kmitat.. těm dětem je to totiž úplně jedno, že v noci nespí, oni mají přemíru energie i přes den.. :D to je aspoň zkušenost od mého draka..
Nám už trošku kouká třetí zub, měl teď nějaký neklidný spaní, ale docela jsme to zvládli..:)
Včera už jsem zabalila vánoční dárky, letos se na ty Vánoce nějak extra těšim..:)Já budu mít pod stromečkem sice ho,,, ale těšim se, jak se bude na všechno tvářit malej..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.12.12 13:26

Ahojky, já už se na Vánoce taky těšim, ale kvůli malý. Já už svuj dárek dostala-mobil, páč mi ten starej adélka zrušila, tak jsem ho dosxtala trošku dřív:)
Já bych chtěla balit o víkendu, nebo po, páč manžel je v práci. Včera jsem si zadělala 2těsta, tak jsem zvědavá, kdy je upeču, malá mi dává celkem zabrat, už se jí nechce moc spát dopol. a pak se jí musim věnovat, jinak je protivná, nebo leze tam kam nemá:-D klasika…ted sice spinká, ale jsem ráda, že sedim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.12.12 21:22

Ahoj holky, tak já taky budu zítra balit dárky. Jinak na Vánoce se těším asi jako každý rok-moc ne. Letos nemám vůbec energii. Měla bych začít péct, ale s tou naší rošťandou to asi nepůjde. :(
Taky jsme sse s manžou bavili o druhým mimču a budeme to muset udělat, tak jak to bylo původně v plánu, takže nejpozděj do května otěhotnět 8o tak to jsme zvědavá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.12.12 20:35

Tak Adélka je zase nastydlá, má pěknou rýmu:( to byl zase den a mám hhrůzu z noci:(( Teprve před chvílí usnula..
Marti tak to tě obdivuju, já bych takhle brzo druhý nedala..zatim si to nedokážu teda představit.
Jdu do vany a asi spát, dokud spinká malá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.12.12 14:44

Ahoj holky,
Leni, já si to taky nedokážu představit..ale třeba se vůbec nezadaří :nevim: uvidíme.
Jinak Valuš má taky už týden zase rýmu :zed: to je fakt na zbláznění. Taky kašle jek blázen. To nám moc dlouho nevydrželo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
9.12.12 07:42

Čauky holky..
Marti, to je mi teda líto, že je malá zase nachlazená!! Vim, co to obnáší a když to máte ještě takhle často,, uff!!! Hlavně, ať se to brzo spraví..
my jsme teď trošku chvílema ukňouranější, ani nevím, jestli jsem psala, že máme konečně horní zub!!! :potlesk: ani to nebylo tak hrozný, ale v podstatě jsme na něj čekali 4 měsíce!! Teď už jsem tam viděla pod dásničkou prosvítat další, tak snad to půjde rychleji..:)
Chtěla jsem se Vás zeptat a taky načerpat inspiraci, co k svačině dětem..
Já se mu to snažim udělat hodně pestré, aby nejedl pořád to samé, takže kromě snad veškerého ovoce, převažující hlavně jablka, hrušky a švestky, které máme z vlastní zahrádky :lol:, zařazuju hodně banán, kterej miluje, zkusila jsem mandarinku (která mu nejela), někdy dám chleba s máslem a nastrouhané jablíčko, někdy bílý jogurt s ovocem, už jsem mu dělala palačinku z UM, někdy mu udělám vanilkový puding z UM a tím moje fantazie končí. Kamarádka teď říkala, že dává malé už kefír nebo nějaké ty ochucené zakysané nápoje (nevim, jestli to neni moc brzo) a chci zkusit mléčnou rýži, akorát se děsim, kolik na to padne UM:( docela už se těšim, až začnu malýmu dávat kravské mléko. Sice se doporučuje počkat do 2 let, ale já jsem se rozhodla a doktor mi to nevyvrátil, že mu z něj budu už od roka aspoň vařit.. kašičku, tu rýži mléčnou a třeba palačinku atd..
Ta jestli máte ještě nějaké nápady, sem s nimi..:)
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny