Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
6.11.12 14:36

Ahojky, tak to musim zatukat ale Adélka posledních pár nocí spinká docela dobře, vzbudí se kolem 2-3h na jídlo a pak chrupká až do rána:) včera do pul 8 a dneska do 7h :-D Ale už vidim, jak jsem to ted zakřikla…
Dneska jsem se po dlouhé době byla podívat v práci a když jsem to tam viděla, tak jsem si řekla,–ještě že tam nemusim:-DD Párkrát sjem se totiž přistihla, že jsem přemýšlela, jaký by to bylo tam zase chodit,– i mezi lidi:)trošku mi to chybělo, ale ted jsem se vrátila zpátky na zem a jsem ráda že tam být nemusim…
Jinak Áďa je zase nějaká nastydlá, má jen teda zastřený hlas, nic jinýho-kašel, rýma, teplota,–nic! Tak nevim, má to od soboty, nešly jsme radši ani na plavčo. Ale v pátek bych už jít chtěla.
Od včerejška si už taky jezdí ve velké autosedačce:) konečně jsme se k tomu rozhoupali:) a je hned spokojenější:-D jak krásně pozoruje, kouká z okýnka:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.11.12 14:38

Jo, už jste přemýšlely, nebo máte něco k Vánocům, pro prcky? Pro inspiraci…:-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.11.12 16:09

Ahoj holky,
Leni, my už jsme konečně zdraví. Tak doufám, že nám to vydrží. Jinak malá dnes spala do půl sedmé-úspěch. Uvidíme zítra, jak jí to vydrží. Jinak s tou sedačkou do auta váháme. Můžu se zeptat, jestli bylo Adélce vajíčko už malý nebo proč jste už kupovali tu sedačku.?Já si právě říkám, že by to bylo taky lepší, protože když je oblečená v té kombinéze, tak je tam chudinka celá zmáčknutá a vůbec se jí tam nelíbí.
na Vánoce jsme zatím malé koupili velkýho plyšovýho slona a dál nevím. nechci to přehánět. Od našich dostane odrážedlo a od tchýně hračky na písek-bábovičky, lopatky a kolečka. na jaře to bude jako když najdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.11.12 07:33

Ahoj holky! tak jak se máte. je tu nějak mrtvo :( U nás nic nového, jen to, že jede malá zítra k našim na prázdniny a ž do neděle-snad…potřebuju si odpočinout. Sem fakt vyřízená z toho vstávání. Mamka mi včera volala, že má v pátek náhradní volno, že si pro malou přijede. Tak sem ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.11.12 07:44

Ahoj holky,
tak Lukášek mě minulý týden trochu namlsal tím, že spal dvakrát celou noc, ale teď už se zase budí kolem druhé na jídlo. Včera navíc spal přes den jen dopoledne (asi hodinku) a odpoledne prořval procházku. V noci se vzbudil ve 12 a ve 4 už měl vyspinkáno :roll:.Teď jsem ho šoupla do postýlky, tak to naštěstí ještě zalomil, ale já jsem jak přejetá parním válcem.
Včera navíc moje babička spadla z postele a blbě si zlomila ruku, takže jsem z toho nějaká vykolejená.

Autosedačku jsme už kupovali taky, prý by ve vajíčku nemělo být nad hlavou méně než 5 cm a pokud mají min 9 kilo a sedí, tak se můžou dát do větší sedačky. Kupovali jsme tuto, ale zatím jsme jí do auta nedali
 http://www.spuntik.cz/…g-2013-akce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.11.12 10:49

Čau holky..
My už máme taky větší autosedačku, dávali jsme mu ji minulý týden. Ve vajíčku už nechtěl být a hlavička už byla těsně na hraně.. navíc taky už sedí, takže jsem neváhala ani minutu..
JInak já tedy měla minulý víkend off od Eliáše a vyrazily jsme s nejlepší kámoškou do Prahy. V pátek jsem odjela, v neděli večer se vrátila.. ne že bych si odpočinula, spíš mě ta Praha zmohla.. nakonec mi bylo líto, že Elí byl celou dobu u tchánovců a ti mi teď předhazují rady a komentáře, což já naprosto nesnášim!!
Jinak my stále spíme celou noc - ťuk ťuk..Taky máme novou ohrádku, díky bohu za ní, už jsem fakt nemohla..:(
Pošlu Vám pár fotek.. taky jsem radikálně změnila image, už se to nedalo..:D
Marti, tak si to užij, když budeš od malé.. aspoň, že ji bude mít Tvoje mamk a ne tchyně!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.11.12 15:30

Ahojky, větší sedačku jsme pořídili, protože už ve vajíčku nechtěla být:( takový histeráky co předváděla:( a to s ní jezdím autem dost často, tak už to prostě jinak nešlo. Nad hlavou měla ještě kousek, ale.. Dítě má mít prý 9kg, 9měsíců a musí sedět aby mohlo do větší sedačky. Splňujem jen to, že sedí. Ale je tam náááramně spokojená:))a myslím si, že to ničemu nevadí.
Ivčo,–máme uplně tu samou, tu fialkovou. romerku mi doporučila kamarádka, má ji taky a je s ní spokojená a vyšla nejlíp ve všech testech, tak jsem neváhala. :-)
Verčo, ten nový sestřih ti sekne:) taky přemýšlím nad nějakou změnou, ale nejsem tak odvážná..Jak si Eliáš zvykl na tu ohrádku? chtěla bych ji časem pořídit taky, jen nevím, jestli se mi tam nebude vztekat..
S tim spinkáním jsem to zakřikla, dneska se mi zase vzbudila asi třikrát, a ted měla teplotu, tak jsem zvědavá co se z toho vyklube. Možná je to zase zoubek, uvidíme..
Mi chtěli dát malou moji mamce minulý víkend, ale mamky manžel byl nemocnej, takže to nedopadlo:-( S tchýní počítat nemužu, je daleko, a je už docela starší, takže by se o Áďu asi ani nepostarala. Možná naštěstí…když to tady tak čtu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.11.12 21:11

Ahoj holky! Nejdřív musím Verči pochválit nový účes. Sekne ti to!! :potlesk: Já jsem taky uvažovala nad změnou, ale když přijde do tuhýho, tak stejně skončím u toho stejnýho. S tou autosedačkou asi nebudem moc otálet a taky ji koupíme. Minulý týden jsme koupili golfáč, protože do města je super a hlavně do toho mího pidiauta skladnej.Jo a taky se mi tam malá v pohodě vejde i s fusakem, což do sporťáku vůbec, :x takže paráda. Ale jsem zvědavá, jak budeme bojovat ve sněhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.11.12 21:28

My jsme autosedačku zdědili od manželovo strejdy a je to tahle: http://www.top-domov.cz/…cka-9-18-kg/
Nemohli si ji vynachválit, že prej naprostá bomba. Tak což, my jsme rádi, měli jsme ji za třetinovou cenu..:)
Golfáče plánujeme. ALe bude to krušný, protože se s manžou nemůžeme dohodnout.. co se líbí mě, to nechce on a naopak..asi budu muset použít hrubé násilí, stejně s tim nejvíc budu jezdit já.. :D
Marti a jaký jste vy pořídili??
Jo a k účesu.. já jsem v podstatě vždycky bývala krátkovlasá blondýna, až pak kvůli Martinovi jsem se nechala obarvit a růst vlasy na svatbu, ale nikdy to nebylo ono.. tak jsem se k tomu prostě jen vrátila, akorát ta blond barva už asi neklapne..:) posílám Vám jen pro zajímavost, jak jsem dřív vypadala..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.11.12 09:17

Veru, tak ta blond je krutá!!! :pankac: Já jsem chtěla jít naky na blond, ale to by manžel asi nepřežil :lol: jemu se líbí tmavovlasý…
Jinak s golfáčem to byl taky mazec. Já sem chtěla od QUINNY ZAPP XTRA, ale manžel ne, že je moc drahej a bla bla bla…už sem si našla i na bazaru úplně novej a slevněnej na půlku, ale nakonec sem se rozmyslela, že si ho nekoupím. Zjistila sem totiž, že by se mi tam malá ve dvou letech už asi nevešla a stejně se nedá složit vcelku. Musí se sundat ta korbička. Tak jsme se nakonec uchýlili k levnější variantě od CHICCA MULTIWAY za 3000,– a sem taky spokojená. Hlavně, že se mi tam vleze ten fusak.To do Quinny by se nevešel…Jo a ještě se mi líbil NUNA, ale to bylo bledě modrý s tím Quinny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.11.12 09:32

Jo a Veru, já sem vlastě bývala kdysi taky skoro blondýna, fotku musím někde vyhrabat a pak přidám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.11.12 09:33

Ahoj holky,
Veru, uces super :palec:
Marti, s tim zappem jsi udelala dobre, v lete jsem ho videla u kamosky a ty kolecka strasne hrkaji, dokonce i na rovine.
Golfky ted taky zacinam resit, sice nas kocar je super lehky ale do auta nebo kratke pochuzky je zbytecny. Par favoritu uz mam, ale nejak se nemuzu rozhodnout :oops:

Jinak my mame za sebou prvni odlouceni na vic nez par hodin, s kamoskou jsem jela na par dni na vylet a malou hlidala babicka, mala to zvladla v pohode, se mnou to bylo horsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.11.12 10:00

Ahojky, tak mi stále bojujem s teplotama.. a to se mi včera ještě osypala a má to i dneska:( tak nevím, jestli je to tím, že jsem ji dala jinej čaj než obvykle-citronovej, nebo je to něčím jiným. Přemýšlím, jestli jet k Dr. nebo ještě vydržet. Je i trošku nastydlá..ale ta vyrážka? má to po celýn tělíčku, takovou kopřivku, nevypadá že by ji to svědilo. Je sice docela protivná, ale asi ji to nesvědí..
Nad golfkama taky přemýšlím, sporták je strašně těžkej, a na to jak často s ní někde cestuju, je to mazec, furt to nandavat a vyndavat do auta:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
8.11.12 10:32

Leni.. radši jeď k doktoru, nechci strašit, ale docela teď řádí šestá nemoc.. Kámošky malej to měl a přesně takhle.. pořád plakal, teploty kolem 39° a pak kopřivka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
8.11.12 10:39

Já jsem si vyhlídla tyhle: http://www.malvik.cz/…vni-all-over
ale manžovi se absolutně nelíbí, tak si chce prosadit tyhle: http://www.kocarky-babylon.cz/…lassico-2013
pry abysme zůstali věrní značce, tak možná na to nakonec taky kejvnu.. nejsou nejhorší a suprově se skládají, je to totál novinka.
Jo, holky..dneska ráno jsem se po dlouhé době vážila a mám 62,3 kg!!! A to jsem před 5 měsíci po skončení kojení měla 59!!! No mazec, prostě se sebou už fakt musim něco dělat, ode dneška jsem najela na změnu stravování atd..
Nechtěly byste některá, kdo potřebuje hubnout, ta nějak se podporovat, řešit jídelníčky, recepty, po nějakým čase si dáme vážení a prostě tak nějak virtuálně hubnout spolu?? Já prostě potřebuju nějakej impuls a rady atd..
Můžeme to společně řešit a podporovat se.. :mrgreen: jinak ze mě bude pořád bečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny