Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky přikládám pár fotek z vánoc a silvestra, kterého jsme oslavili s manželovým bratrancem a jeho rodinkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, malej je taky kouzelnej..:)
S botičkama je to tak, že mi Marti tady doporučila jedny od Bati na první krůčky, tak ty máme, má v tom stabilní kotníček a krásně stojí i chodí..
s tím videem je to tak, že jakmile vezmeme kameru do ruky, tak se mu zrovna nic nepovede..:D a ani na něm ty botičky nemá, ale jinak v nich chodí suprově.
Jsou to tyhle: http://www.bata.cz/…omaci-papuce
A s těma zoubkama, to je něco teda.. nám rostly 4 najednou a taky to byl mazec.. dnešním dnem jich máme celkem 6..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, díky za tip na botičky, vypadají moc pěkně. Taky jak vezmeme do ruky foťák nebo kameru, tak než jí zapnu, je u mě a chtěl by taky fotit a filmovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, moc děkuji za přijetí, jsem se k vám vetřela
Jinak jsme ze Zlína..:)Vaše dítka už chodí? To jste šikulky, my jsme byli ve všem rychlíci a teď jsme se nějak zasekli u chození u nábytku, dvakrát jsme se pustili, ale jednou to skončilo pádem na stůl a od té doby se bojí:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanybany1 A kdy se malej narodil? A jak se vlastně jmenuje? Náš Lukášek se narodil 4.února, takže mu už bude 11 měsíců, chodí od 7.12.On byl ale už v břiše takový hyperaktivní, takže se ani nedivím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý je Matyášek, jinak je narozený 13.2. ale narodil se o měsíc dřív, termín jsme měli až v březnu. Ale na to, jak na tom byl, tak své vrstevníky předehnal jak váhově, tak výškově a taky svýma zdatnostma, akortá nechodí zatím..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dík za tip na botičky..sice ještě nechodí, jen obchází nábyte, ale chtěla jsem ji už nějaký koupit, páč pravou nožičku točí dovnitř, má ji takhle od narození, ale všichni mi tvrdili, že se to srovná, že to bylo tím, jak byla zkroucená v děloze. Tak chci zkusit botky, jestli ji to pomůže, jinak pujdem k Dr.
MOc hezké fotky z Vánoc:) a Veru malej je šikula, sice jak když má pár promile, ale je to sranda:))
Přidám tak, y nějaké foto z Vánoc:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je borec, Ivčo..
to my teda takhle daleko zatim nejsme..
Jinak mě teď Eliáš poslední dvě noci faaaakt hodně zlobí!!! Vůbec nechce spát, normálně si třeba ve 3 ráno začne na hodinu povídat a výskat, fakt mazec..
Vůbec nevim, co to s nim je… přitom přes den mi spí jen 1× na hodinu, max hodina a půl a v noci straší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, to je šikula, takhle krásně už chodí.. To naše číslo se pořád bojí pustit. Ale jednou se to povede:)
Verčo, to mě mrzí, snad se to brzo zlepší. Asi má vyspáno, mě tohle udělala Áda asi dvakrát, kolem 4h, měla vyspáno a nechtělo se ji už spát, tak do 30-45min usnula, asi když viděla že je tma a nikdo ji neodpovídá, tak to vzdala:-D
Tak at je brzo líp:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Vítám Hanybany1! ![]()
Jinak holky, vůbec nemám čas to všechno číst, ale jak jsem přečetla pár příspěvků, tak Vánoce proběhly v pohodě, u nás taky i Silvestr, naštěstí ji nic nevzbudilo…
Chodíme už o 106,takže ji už nemůžu nechat nikde o samotě. Taky se nám vyklubaly konečně horní jedničky, takže už máme 6 zubů.
Zrovna teď máme takový divoký období. malé se nějak převrátil celej režim a je to vážně na hlavu. Chodí pozdě spát a vstává v poledne každej den. takže já večer uspím a makám do půl noci, abych to všechno stihla-žehlím, uklízím atd.,prostě mazec. Už sem se musela s malou odstěhovat do pokojíčku a spíme spolu na madračkách na zemi, protože když se malá vzbudí, tak si jde hrát a já mám aspoň klid se ještě trochu vyspat…Noci sou příšerný, pořád kňourá, pláče, naříká-děs…co je tohle zase za období, vážně netuším ![]()
Jinak fotečky i videa jsou super, Vaši miláčci jsou šikovní.
Strašně to letí, vždyť někteří už budou mít za chvíli první z nás 1.narozeniny, že Veru… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat? Náš Oldík se narodil 9.2.2012. Teď zrovna spí, jinak bych ani nemohla psát
Zatím jsem nestihla přečíst moc vašich příspěvků, ale určitě bych tady našla pár rad případně bych se ráda taky vypovídala někomu, kdo má stejně staré mimi ![]()
Řešili jste tu už třeba dortík k 1. narozeninám? Nás teda zrovna už 14 dní trápí průjem, takže na dorty asi chuť není, ale snad se do té doby prcek uzdraví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr Určitě se k nám můžeš přidat, ale teď to tu trochu vázne, protože máme všechny hodně práce okolo mrňousků.
Náš Lukášek se narodil 4.2.,takže už taky řeším narozeniny, i když nic zvláštního neplánuju, jen pozveme babičku s dědou a udělám mu dortík se svíčkou.
Průjem ho taky trápí, asi je to od zubů, teď už jich má 7 prořezaných a myslím, že se mu ještě klube druhá jednička nahoře. Dneska se i víc budil v noci.
Odkud jste? My z Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, my bydlíme kousek od Brna.
Prcek už má teda 8 zubů, tak doktorka napřed myslela, že se začínají klubat stoličky, ale nevypadá to. Ale taky měl před týdnem šestou nemoc, tak to možná má ještě k tomu. Když byl jen kojenej, tak měl tekutý kadění pořád, ale člověk si rychle zvykne na bobíky, páč to neni tak zmatlanej
No každý den doufám, že to bude lepší, jelikož je kvůli tomu i trošku opruzenej, tak je to celý takový protivný…
Já tak pomaličku začínám koukat, jaký dortík bych mohla udělat. Nejsem nijak dobrá kuchařka
Ale jinak taky nic moc neplánujem. Babičky bydlí hrozně daleko, takže stejně budeme slavit jenom my s taťkou a s prckem
Ale abysme si mohli dát všichni.
Jinak to chápu, že máte všechny hodně práce
Koukala jsem, že někteří mrňousci už chodí. Náš zatím jen leze, obchází nábytek, ale i tak je to mazec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Můžu být těhotná? Pozitivní ovu test a...
- 25.5.26 12:07
- CatOnTheMoon
- 4
Nehor. nitroděložní tělísko - jak to teď je?
- 25.5.26 11:59
- Anonymní
- 3
Svatba a vse okolo, poradíte??
- 25.5.26 12:18
- nozu
- 7
Tokofobie a přirozený porod
- 25.5.26 10:58
- Violkal
- 1
Nebaví ho sex, ale i tak ho máme. Mám to...
- 25.5.26 12:35
- Diagnoza2
- 8
Mám obnovit vztah s prarodiči?
- 25.5.26 11:16
- Betty MacDonald
- 9
Stalo se vám někdy, že se partner citově...
- 25.5.26 12:34
- Venetia
- 36
Gramofon - jaký koupit?
- 25.5.26 12:14
- Amalthea
- 6
Zubní můstek - bolest a zkušenost
- 25.5.26 12:10
- Anonymní
- 4
Dominance, submisivita ano nebo ne
- 25.5.26 12:03
- TaLucie
- 7
Nové příspěvky
IVF/KET 2025
- 25.5.26 12:41
- Lucii_V
- 9928
Svatba a vse okolo, poradíte??
- 25.5.26 12:40
- M1m1
- 8
Milenky sem nová diskuze
- 25.5.26 12:39
- Anonymní
- 107590
IVF - ET/KET 2026
- 25.5.26 12:38
- Lucii_V
- 4640
Očkování menquadfi
- 25.5.26 12:36
- Laika509
- 1
Nebaví ho sex, ale i tak ho máme. Mám to...
- 25.5.26 12:35
- Diagnoza2
- 8
Stalo se vám někdy, že se partner citově...
- 25.5.26 12:34
- Venetia
- 36
Hra - jídlo podle abecedy
- 25.5.26 12:33
- Štěpínek1
- 58390
Těhotenství a práce ve školní kuchyni
- 25.5.26 12:33
- j.a.n.i1
- 93
Nejlepší kamarád dcery (13) je trans