Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
8.11.12 12:36

Ahoj holky,

@Veroniqe ty jsi kočka, musím říct, že ty tmavé vlasy ti sluší mnohem víc :palec: Já se jednou nechala ostříhat na krátké mikádo a pak jsem to obrečela, protože jsem se v tom vůbec necítila. Od té doby si už zase nechávám narůst dlouhé a vím, že už do takové změny nikdy nepůjdu.

Nějak si nedokážu představit, že bys při svém hubeném obličejíku byla, jak píšeš „bečka“.Kila nic nezamenají, na to se vykašli.
Já jsem dělala kurz pro výživového poradce, sice jsem to nikdy pořádně nedělala, ale možná bych ti mohla trochu poradit. Kdyžtak mi do soukromé zprávy pošli svůj e-mail a já ti pošlu nějaké materiály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.11.12 12:47

Lenko, ať je malá brzy v pořádku :hug:

Golfky chceme kupovat na jaře, zatím moc nevím jaké, líbí se mi Cybex callisto, ale jsou dost drahé a nejsou zrovna nejlehčí. Pak jsem taky koukala na Cam Portofino a Peg Perego pliko mini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
8.11.12 13:12

Ivčo tak to bys byla stráááášně moc hodná..:) můj největší problém je totiž opravdu jídlo..:( Ozvu se tedy do zprávy.. ;)

Ještě jsem se chtěla vyjádřit k těm dárkům na Vánoce. Hodně jsem o tom přemýšlela, protože Elího málo co nadchne, tak aby to nebyly vyloženě vyhozený peníze. Ale takový největší dárek bude tenhle hrací stoleček: http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…ci-stolecek/
Kamarádka už ho má pro svýho synka a prý je to naprostá bomba, že si s tím fakt neskutečně vyhraje. Pak mu chci koupit boby nebo sáňě, nějaký CD s muzikou nebo večerníčkama a odrážedlo. Vzhledem k tomu, že má měsíc po tom narozeniny, tak si schovávam nějaký trumfy, takže to máme vyhlídnutou tuhle multifunkční pyramidu: http://drevene-hracky.heureka.cz/…ni-pyramida/
a včera mi ta samá kámoška, co má ten stoleček poslala tohle a to je teda velká bomba.. :lol: schválně si pusťte to video: http://www.detskydum.cz/…jici-111601/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.11.12 19:39

Ahojky, tak jsme včera nakonec k tý Dr. jeli. Prý je to nějaká virová infekce, a mělo by to odeznít.. tak vám nevim. Noc byla šílená a dneska mi sotva jedla a skoro nic nevypila, jen něco málo lžičkou. Nenechá mě moc kouknout do pusinky, ale přišlo mi, že tam měla na jyzýčku nějaky boláček. A taky mě napadlo, jestli to neni zase zoubek. slintá jak bernardýn. Ten první nám dal taky pěkně zabrat:( Přes den to byl taky pěknej mazec, vůbec nechtěla spinkat, ani v kočárku, usnula mi jenom v náručí, a když jsem ji položila a odešla, byla v tu ránu vzhuru:( Nejhorší je, že plakala tak, že ji asi fakt něco bolí, ty očička, plný slz. Je to hrozný, ta bezmoc! tak se bojim dnešní noci. Jsedm uplně vyřízená! Těším se až zalehnu a budu se modlit aby spinkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.11.12 21:20

Ahoj holky!
Leni, ať je malá brzy v pořádku!!!Jinak holky, naše cácorka už je od včerejška u našich a bude tam do neděle. Mamka volala, že je naprosto spokojená, tak sem ráda. Jinak sem dnes celý den tapetovala obývák a sem totálně vyřízená!
Jo a Veru, já jsem najela taky na jiný stravování-ještě mám 6kg nahoře, tak snad budu do prvních narozenin malé na původní váze…ale Vánoce se blíží, tak nevím nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.11.12 09:53

Ahojky, tak noc nebyla tak hrozná, jak jsem si představovala… ale vzhledem k tomu, že jsem šla spát rovnou s Áďou v osm, tak jsem i prospalá:)
Já mám 3kg nahoře, a ne e ne se jich zbavit. A s těma Vánocema to taky vidím bledě. Hlavně bych potřebovala začít něco dělat, alespon chodit plavat. Páč někam do posilky se sama nedokopu.
Marti a nestýský se ti už?:) Vždycky když si ji mamka bere, tak se mi za pár hodin začne stýskat a jsem jak magor a několikrát denně ji volám a píšu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
11.11.12 08:07

AHoj holky..
Ivčo, Tobě moc děkuju
Leni, to je mi líto, že takhle bojujete..:( Hlavně, ať se to zlepší.
Já mám pravděpodobně streptokoka v krku, chytla jsem ho od té kámošky, jak jsme byly v Praze a jí doktorka potvrdila, že je bacilonosič.. tak jsem běžěla na výtěr a v pondělí budou výsledky. Je fakt, že se necítím nejlíp teda, škrábe mi v krku, trošku rýma, děsim se, aby to nechytnul malej.. tak kdyžtak mi snad hned nasadí ATB!!
S těma kilíčkama, fakt se budu snažit na vánoce se omezovat. Minulej rok jsem měla těhu cukrovku a vydržela jsem to bez jediný sladkosti, tak se budu letos snažit, abych to taky nějak vydržela. Samozřejmě né úplně, ale tochu to omezit chci a ne se cpát jak nezavřená, jak je mým zvykem..:)

No a v pátek jsme byly s holkama z práce v baru na koktejlech, tak to byla taky pěkná kalorická bomba!! Pinakolady a Sex on the beach atd.. každá jsme daly 4 a jely jsme někam na šííílenou diskotéku, hrůza a děs, tak padly ještě nějaký panáky, aby se to tam dalo vydržet.. :) ale kupodivu, nebyl ani bolehlav, ani nic jinýho.. přišla jsem v 1, ráno jsem donutila vstát s Elím manžela a já vstala v 8 jako rybička..:D

Jo a Marti, je super, že máš taky off od dítěte, ale tolik dní bych to asi nevydržela.. no, kdyby byl malej u naší mami, tak možná jo.. ale u tchánovců, to bych asi nedala.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.11.12 21:37

Holky, tak malá u našich úplně v pohodě…my jsme byli s manželem u známých a ti mě tam neustále nalívali pálavou. bylo mi tak blbě, že se to ani nedá popsat.No nejsem holt už zvyklá… :lol:
Leni, to víš, že mi je smutno, ale naštěstí to k našim nemám daleko, takže není problém si tam kdykoliv zajet. A volat se mi pořád nechce, aby si naši neřekli, že sem úplně blbá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.11.12 16:30

Ahoj holky! tak jak se máte? Já sem poslední dobou nějaká unavená. Chodím jak mátoha a nic mě nebaví. Potřebovala bych si pořádně odpočinout…jinak mě v sobotu čeká mega oslava mých 30-narozenin:-( a vůbec se na to netěším. Nevím, ale připadám si najednou nějak stará nebo co :lol: Přijede půlka rodiny a mě čeká vychystávání-vaření, pečení atd…
Jinak taky malá je pěkná raubířka. Přes den vůbec nic neudělám a v noci k ní vstávám co půl hoďky, protože kňourá a pláče ze spaní :,( je to fakt děs. Nevím co to zas je?!jestli se jí třeba něco škaredýho nezdá nebo nevím…úplně se hrozím toho, aby neměla později ty noční děsy. No to by mě asi kleplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.11.12 07:13

Ahoj holky,

já jsem byla včera nějaká bez energie, přijde mi, že čím víc mám času pro sebe, tím je to snad ještě horší, asi mám čas si nějak tu únavu uvědomit nebo co.do toho už asi dva měsíce bojuju s rýmou a občas mě bolí v krku, tak to mi taky nepřidá.
Postupně už přestávám kojit, protože si myslím, že tak budu já i Lukášek spokojenější. Poslední dobou se furt budil a byl k neuspání, tak jsem mu dala v noci sunar a hned je to lepší. Tak teď kojím už jen před spaním po kaši.

Lukášek teď naštěstí docela spinká dopoledne, i třeba hodinu, což je super a v noci vstává kolem půlnoci a definitivně v 6,ale chodí spát kolem 7,tak je to taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
15.11.12 08:24

Ahoj všichni…
Ivčo, to už bych tedy s tim kojením asi fakt sekla… stejně seš dobrá, vydrželas to dlouho a už dávno jsi dala Lukáškovi to nejlepší!!!
K té rýmě, zkus brát třeba Wobenzym.. je sice dražší, ale mělo by Ti to celkově posílit imunitu a zlepšit se to a zároveň se to nevracet..:)
My jsme se postupem času dostali ke spaní pouze 1× denně po obědě, většinou hodinu, někdy dvě (ale to jen minimálně).. vstává v 6, po mlíčku ještě spí do 7, pak je vzhůru do 12, po obědě jde spát a od té půl 2 je zase vzhůru až do 7 do večera, kdy jdeme koupat a spát..
takže je to taky makačka, navíc je poslední dobou nějakej ukňouranej zas..ale dá se to..:) další zuby žádný.
Marti, Ty si užij oslavu a nic si z toho nedělej.. já jsem jak Ally McBealová a už od 23 stojim každý narozky u zrcadla a zkoumam vrásky.:) asi ne nadarmo jsem si už minulý týden koupila krém na první vrásky kolem očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.11.12 12:42

:lol: :lol: :lol: Tak to jsi mě veru fakt rozesmála! Jinak já jsem totálně bez energie. :( Malá mi te´d naštěstí spí venku v kočárku už od pů jedenácté. tak asi se jí na čerstvým vzduchu líp spí…tak jsem si aspoń stihla vyžehlit. Jinak už máme tři zuby! vyklubal se nám první zub nahoře, takže vypadáme jak upírci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.11.12 12:51

Lukášek teď taky ještě chrní v chodbě po cvičení, takže jsem se jednou v klidu najedla :).
@Martina28 přesně,jak píše Verča - hlavně si oslavu pořádně užij a na věk se vykašli, mě 30 čeká v květnu a myslím, že jsme ještě mladé maminky ;)
To nás teď hlavně zmáhá to hnusné počasí a nevyspání, na jaře to bude zase všechno veselejší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.11.12 16:56

Snad jo…pro mě je fakt nejhorší to nevyspání…No holt to musm vydržet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.11.12 09:58

Ahoj holky, marti všechno nejlepší a oslavu si užij..:)
Včera jsme byli po dlouhé době zase večir venku:) Adélku nám hlídala moje ségra, je jí 17, a je to takový pubertální telátko ještě, tak jsem měla trošku strach ale byla super, bálaaa jsem se jak ji večer uspí ale v pohodě ji usnula:)
Jinak mi máme stále jen jeden zoubek:)
A konečně se začala stavět na kolínka ale pěkně se jí to klouže, takže ji musim koupit ty protiskluz. návleky na kolínka, páč u mámy na koberci normálně leze, u nás na plovoučce se jednou nožičkou odráží a má ji jakoby pod sebou. Takže ji to jakoby brzdí..Konečně se i párkrát postavila:)))
Hezký víkend holky…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny