Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ivčo, hezký fotky! My jsme dnes vzhůru od půl šesté!
Přijde mi, že malá vstává čím dál dřív
asi budu chodit spávat se slepicema nebo fakt nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, u nás uplnej děs běs! Ve čtvrtek a pátek horečky, pak se rozjel pěknej průjem, který má pořád:((( teploty už naštěstí nemá. Takže nás ty zoubky pěkně trápí. Věděla jsem že dokážou zabrat, ale až takhle:(( Zadeček má červenej jak pavián, už nevím co jí na to patlat, musí ji to taky pěkně pálit. Dala jsem na radu mamky, a koupila pytiol, že ho používala na nás. Dnes je doporučen až od 10let, ale riskla jsem to. Nám to tak neublížilo. a mažu jí tim jen 2krát denně, a zlepšení je znát po prvním namazání. A aby toho nebylo málo, včera se jí ve stolici objevily nitky krve. Dr. řekla že mám počkat do zítra, nebo kdyby se to objevilo znovu, tak přijít. Může mít jen podrážděnou sliznici střev. Jinak jí vůbec nic neni. Vyvádí, hraje si, q směje…jako když jí nic neni.
Jsem už hotová. Tak ráda bych se vyspala:)) ale asi nejsem sama co, jak to tu pročítám.
A to ještě přemýšlím, jestli jít zítra na to plavání nebo ne.. ![]()
Jinak v sobotu jsme byli na svatbě a malá to zvládla uplně užasně, naštěstí bez teplot,–to bych si neriskla s ní jet.
S tím srazem mě je to asi jedno, já to ted mám 15min od prahy:)
Pevné nervičky:) a at je nrzo líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty bláho, holky.. tak já koukam, že je to asi všude fakt stejný..
Marti, to je musí bejt hrozný, že to trvá už takhle dlouho, kéž by vám to už přestalo, protože vim, jak jsme se trápili my a to nám to trvalo „jen“ 14 dní!!
Leni, Tobě taky pevný nervy.. my máme taky opruzenej zadeček! Nikdy to neměl, od malička jediná opruzenina a teď, skoro v 9 měsících se toho nemůžeme zbavit! Já používám ten Sudocream, je super, ale jakmile ho jednou vynecham, tak je to hned zpátky..:(
JInak my už jsme se přestěhovali s manžou do obýváku, aby měl v ložnici malej klid a je to fakt o 100% líp.. co bych za to dala, aby už měl svůj pokojíček.. takhle tam jednou něco vrzne a je hned vzhůru, stojí v postýlce a chce si hrát a povídat..
JInak je ukňouranej, nepříjemnej, už aby ten další vylezl, je to fakt někdy na palici..
přeji všem pevné nervy..
jo a posílám výsledek toho mého snažení 4 denního..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, máš to krásný!!!
A seš dobrá, žes to zvládla za 4 dny.To já sem patlala celý těhu ![]()
Jinak holky, my sme měli asi týden taky opruzenej zadeček. Já jí na to dávám Bepanthen, pořádně to namažu a vetřu a vždycky je to druhý den dobrý. jinak máme taky pěkný modřiny na kolínkách od toho lezení:lol: Dnes chci jet do města(ségra bude hlídat) a chci jí koupit protiskluzový punčocháče ABS na lezení, tak sem zvědavá, jestli je seženu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju, Marti..
nám na tohle najednou Bepanten vůbec nepůsobí.:(
Marti a kde se takový punčochy dají koupit??? Já jsem měla ty návleky na kolínka, ale je to prd platný!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, tak jsem sháněla ty punčocháče, ale nikde je nemají. tak je budu muset objednat na netu. Když si zadáš-punčocháče na lezení s ABS, tak ti to vyběhne. Mají protiskluz na chodidlech, nártu, zadku a kolenách. Takže na lezení úplnej ideál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže u Dr.jsme ve finále dneska byli, měla to tam znova..Ale prý to nic neni, že to má z toho průjmu. Mám jí vysadit tak na 2dny Nutrilon a kaši,–už jsem to porušila, nemužu ji přece trápit hlady. A dávat ji rýži, mrkev atd.,prostě dietku. Pak jsem ještě koupila lactobacila, a na zadeček máme pevaryl, ale ten pityol fakt zabírá a dost rychle. Sudocrem používam taky, střídám ho s rybilkou ale na tohle už fakt nestačil:(
Tak jsem si docela oddychla, že to snad neni nic hroznýho.
Jo a trošku se opičíme, taky nám dneska -přesně v 8měsících vylezl zoubek. A že jí dal chudince zabrat teda:(
A včera se mi postavila v postýlce:) tak alespon něco pozitivního za posledních 14dní zlobení!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak máme první antibiotika
ach jo…ale co naděláme. Udělal nám poradnu a máme 8016g a 76 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mě mrzí, Marti! Ale holt všechno je jednou poprvé, jen vy si to vyberete takhle brzo!
Hlavní taky je, aby byla malá už v pohodě a s ATB to už půjde ras dva..:)
Jinak díky za tip na punčocháče, tak jsem jeobjednala z netu, zatim jen jedny, jak nám budou vyhovovat..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky sem objednala a sem na ně zvědavá. Ještě jsem normálně narazila na punčocháče se sukýnkou.-pro holky, který mají holčičky
to sem nikdy neviděla. Tak sem taky objednala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé.. to musí bejt boží..
pošli foto..
to je super tohle u holčiček, můžeš je navlíct do děsně moc věcí..:) já vždycky přijdu někam do krámu a chci něco pro kluky a oni tam mají všechno pro holky. ![]()
Já dnes Elímu koupila super čepici, posílam foto.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, tak ta je boží! Podobnou sem viděla v HM.Ale na holky žádnou takovou neměli
tak sem koupila jinou.
jinak dnešní noc -masakr!!!A to ještě nemluvím o tom, jak jsem podávala malé v noci ty aantibiotika.Fakt scénka do televize ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, můžu se zeptat-vy co jste dávaly nebo dávate probiotický kapky-na co sou vůbec? Asi vypadám jak debil, ale nějak nevím k čemu je to dobrý.Dr.mi řekl, že je mám koupit
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, ta čepice je fakt z hm. ![]()
Jinak probioticke kapky jsou na posílení těch přirozených bakterií ve streve (střevní mikroflory ) ktera se při podávání ATB ničí. Třeba já když je beru, tak mám vždycky vytok a nebo mi je špatně od žaludku. Tak taky vždycky beru probiotika a tomuhle zamezim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Těhotná v MŠ – odejít na rizikové, nebo...
- 26.5.26 21:55
- Anonymní
- 5
Jarní cibulka při kojení?
- 26.5.26 23:30
- ugluk
- 5
Dotaz na “zahradnice”
- 26.5.26 22:49
- AndrejkaN91
- 10
Potřeba sexu, ale bez nevěry. Co mám dělat?
- 26.5.26 21:57
- andiedvorakova
- 26
Zara parfémy: Na jaké pobočce v Praze jsou?
- 26.5.26 22:06
- Aneeek
- 5
Zaujala jsem ho?
- 26.5.26 22:05
- Anonymní
- 41
Chronicka pankreatitida
- 26.5.26 22:15
- Bahha
- 16
Může mít dítě ve školce opalovací krém?
- 26.5.26 21:56
- Ladi27
- 16
UPOL psychologie – přijímačky 2026
- 26.5.26 18:20
- obloha241
- 5
Pečovatelka, sanitář (budoucí zaměstnání)...
- 26.5.26 22:55
- Masina
- 21
Nové příspěvky
Pečovatelka, sanitář (budoucí zaměstnání)...
- 26.5.26 23:55
- Černá Madonna
- 22
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 26.5.26 23:52
- Nimie
- 293
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 26.5.26 23:42
- Prelesta
- 935
Přítel poslal mé nahé fotky kamarádovi
- 26.5.26 23:40
- Andy00000
- 167
Svatba ve dvou na úřadě - jsou tyto šaty...
- 26.5.26 23:36
- Lenka0505
- 43
Jarní cibulka při kojení?
- 26.5.26 23:30
- ugluk
- 5
Milenky sem nová diskuze
- 26.5.26 23:29
- Luxusnixicht
- 107865
Nemáme rádi léto
- 26.5.26 23:21
- adresa
- 9340
Chirurgická extrakce horního zubu a...
- 26.5.26 23:15
- Evkad
- 11
Kaz pod bílou plombou - lze reklamovat...
- 26.5.26 23:02
- Amassakoul
- 31