Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čau holky..
nepoužíváte někdo Hipp BIO Combiotic pokračovací mléko??
Mám tu nějaký slevový kupony, který určitě neupotřebím..
jo a jestli ještě někdo používáte kojeneckou vodu, tak tady mám 4 poukazy, každý na slevu 20 Kč na celé balení kojenecké vody Lucka! Tak jestli máte zájem, kdo se ozve, ráda pošlu poštou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, já mám teď 14dní manžela doma, tak moc nestíhám přispívat, protože pořád někde cestujeme. V pátek odjíždíme na 5 dní do orlických hor, tak doufám, že nám to tam neproprší.
Malej je teď věčně ukňouranej, ale jen pokud je doma, když jsem někde na návštěvě a kolem spousta lidí, tak hází úsměvy. A doma pořád řeším, jestli ho chudinku něco nebolí nebo nemá hladík
.
Dneska jsem byla na kontrole na gyndě a zatím tedy děloha a vaječníky odpočívají, tak doufám, že až přestanu kojit, tak cyklus naskočí a nic nebude bránit dalšímu otěhotnění.
Teď vyrazil tatínek na procházku poprvé se sporťákem, protože Luky už nám z korbičky vystupuje, tak jsem zvědavá, jak se mu to bude líbit, ale zatím se moc netvářil, tak snad až bude koukat ven tak se mu to bude líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zrovna taky dnes přemýšlela nad tím sporťákem, kdy už ho předělám na trvalo…a taky sem bádala nad tím, jak dám malou ještě s fusakem do toho sporťáku, protože se mi zdá, že je to nějaký úzký nebo co
no uvidíme. Ale myslím si, že příští prázdniny budu kupovat jinej kočár ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já bych ten sraz viděla třeba v září/říjen. mě je to teda celkem jedno, do prahy se dostanu bez problémů, jen jsem myslela, než bude zima..
Byly jsme s ádou u dr. má 6930g a 67cm. Paní dr. jí chválila i přes to, že se nechce otáčet na bříško. Páč se rovnou plazí, sice pozadu, a docela krásně sedí:) Takže to prý neva, až se ji bude chtít, tak se otočí:)měla jsem z toho docela strach.
Sporťák jsme už zkusili taky, ale ještě na něj není asi ten správný čas, moc se jí tam nelíbilo, tak ještě chvíli zůstanem v hlubokym, dokud se tam vejde:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, tak to je super, malá už je taky veliká!
Holky, chtěla sem se zeptat, když chodíte k dr.do poraden oni kontrolujou jestli mimča lezou, sedí atd.?Protože ten můj dr.to vůbec nedělá. jen ji prohlídne a hotovo. A když jsme tam byli naposledy, tak malou chytil za obě ručičkya ona se samozřejmě hned vytáhla do sedu a on jí říkal:,,to nemůžeš sedět, radši si lehni"tak teda nevím. Malá už sedí od 5.měsíce. To kdyby věděl, tak ho asi odvezou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, ta naše to teď taky nezkoušela, jen se mě na to ptala, a když jsem ji zvedala z lehu do sedu, tak řikala že to je hezký, že bude brzo sedět. ale ona už dá se říct sedí:) A zkoušela jestli slyší.. ale předtim si ji normálně dávala na bříško a zkoušela. Teď už se na to jen ptala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě právě se ani na takový věci neptá, jestli se pokouší sedět, lézt atd.Tak fakt nevím, kde je chyba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
poslední dobou se nějak nestíhám ozývat..
Malej je poslední dny… no… nějakej nevrlej. JInými slovy mi z něj možná asi hrábne.. ![]()
v noci nic moc nespí, nebo spí, ale pořád jen kňourá ze spaní, kolem 3 si ho každý den vezmeme k sobě a od tý doby se už taky moc nevyspíme, protože zase kňourá, vrtí se a jde pořád na kolínka..
Budí se v půl 7 ráno, nají se a do hodiny už je šíleně nevrlej, mžourá si oči a chce spát.. vůbec nevim, jak bych mu už jinak mohla zkvalitnit a hlavně prodloužit spánek.. přes den spí jen ty svoje půl hodiny, po kterých je za chvilku zase unavenej..
tak jsem si řekla, že s nim možná ráno budu chodit běhat, nebo chodit s kočárem. Já aspoň zhubnu a on snad bude spát.
Já vám nevim, jestli nám třeba prolejzají do dásní další zuby. Zatim pod dásničkou neni vidět nikde nic.. ![]()
No a poslední věc, už víc jak týden jsme na kolenou, chvílema už se mu podaří i nějakej pohyb na kolenou, tak mu dávam tak týden -dva a bude lézt..
Jo a včera začal říkal mama mama..:) tak aspoň z toho mam radost. Ale nejčastěji to říká před jídlem. Tak mě má asi spojenou s jídlem a nebo říká spíš ňam ňam.. ![]()
tak zase písněte novinky a musíme vymyslet konkrétní datumy srazíku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
u nas nic moc noveho…Mala se jeste porad neplazi, ty jeji nadejne zacatky nejak vysumely do ztracena. Zato uz vali sudy po cele mistnosti a v postylce se neprestane hybat ani ve spani ![]()
Ma za sebou 6mesicni prohlidku, konecne se ji vaha stabilizovala a nedostala jsem vynadano ze malo pribira. Ale doktorka ji nasla selest na srdicku, v pondeli jdeme na kardio, snad nam potvrdi,,jenom,, rustovy selest a vsechno bude v poradku.
Brzy nam zacne cviceni a plavco, tak se uz docela tesim, aspon bude nejaka zmena.
Ad sraz - terminove se prizpusobim, pokud to nebude ten prelomovy tyden rijen/listopad. Ale asi by to chtelo driv, nez bude venku hnusne.
Doufam, ze se mate vsechny fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verco, s tim spanim me to mrzi, musi to byt asi na palici. Snad je to jenom nejake prechodne obdobi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky! Já taky nějak nestíhám. Pořád něco…naše malá leze dozadu
takže nic moc. Už se jí párkrát podařilo jít na kolínka, ale pohyb dopředu zatím nehrozí.
Jinak u nás je každá noc originální. jednou je klid, podruhé taky kňourá ze spaní, že se nevyspíme, no prostě hrůza…A zuby pořád nic
Asi budem bez nich…
Jo a v pátek jdeme na první lekci plavání, tak jsem zvědavá, jak to zvládnem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, protože jsme byli 5 dní na dovolené v orlických horách. Bylo to super, Lukášek více méně spolupracoval, jen mě tam bylo dva dny špatně (asi změna vzduchu a jídelníčku).Malej už se plazí hodně aktivně a neustále vybruje na kolínkách, dokonce se snaží sednout, ale má opět svůj vlastní styl (na kolínkách se houpe rychle dopředu a dozadu, tím si pomalu kolínka podšoupne víc pod bříško a pak si překlopí zadek na jednu stranu na zem, ale neudrží to, tak se pořád někde mlátí do hlavy
)
Spinkání má někdy v pohodě a vzbudí se jen jednou, ale dneska byl vzhůru každé dvě hodiny a ještě nemohl zabrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau Ivčo.. my to máme úplně stejně, jak popisuješ.. navíc doktor říkal, že by děti nejdřív měly sedět jakoby s rukou vedle a opírat se a až potom sedět sami vzpřímeně..takže je to v pořádku.. ![]()
jinak my stále zlobíme, dnes jsme byli u homeopata, který změřil Eliáška speciálním strojem, řekl, že jsou to zuby, pak ho naťukal takovým kladívkem, což se dělá u malým dětí jakoby akupunktura, akorát se do nich nepíchají jehličky a dal nám nějaký homeopatika na spaní a zoubky.. tak uvidíme, jestli se to zlepší..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Tak já koukám, že vy lítáte jen po doktorech
to je mi líto. Mě malá druhej den usnula už v sedm hodin, takže je to paráda. Zítra jdeme poprvé na to plavání, tak jsem zvědavá, co to bude
jinak holky, dnes byl hrozně umrčenej den. Malá byla protivná, tak jsem ráda, že už spí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás už se taky spinká, tak jsem taky ráda, protože jsem teď navíc sama doma, manžel šel na nějaký pracovní večírek. Luky byl dneska docela v pohodě, až jsem se divila, že se pořád usmíval a ani si neříkal o jídlo, ale kolem oběda a večeře byl zrovna dost unavený, takže odmítal jíst a chtěl jen kojení, tak doufám, že to nebude chtít dohnat v noci.
Veru, tak ať vám ta homeopatika pomůžou a zoubky ho tak netrápí. U nás zatím asi pořád žádný zub na obzoru.Sice slintá čím dál víc, cumlá cokoli se mu přiblíží k puse, kolem pusinky má vyrážku a kaká taky víc než dřív, tak uvidíme jestli už nějaký zoubek vykoukne.
Přikládám ještě pár fotek z dovolené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Karcinom prostaty - léčba
- 27.5.26 19:47
- j.a.n.i1
- 2
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 18:55
- Markéta188
- 7
Domácí příkrmy pro dítě 6 měsíců –...
- 27.5.26 19:19
- Dahlia0409
- 9
Asistentka revizního lékaře – zkušenosti...
- 27.5.26 15:34
- Anonymní
- 1
Jednostranná bolest hlavy na levné straně
- 27.5.26 18:44
- Hanča1234
- 9
Je možná změna gynekologa opakovaně?
- 27.5.26 15:29
- kudrata_indianka
- 3
Recenze a osobní zkušenosti na: Viola...
- 27.5.26 14:10
- alenimram
- 1
Poraďte účinný ale šetrný prací prostředek
- 27.5.26 19:01
- Dahlia0409
- 15
Vanilla Sex, wtf?!
- 27.5.26 19:18
- Billy999
- 5
Dětská skupinka, pomůže s adaptací ve...
- 27.5.26 19:04
- Markéta188
- 15
Nové příspěvky
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 27.5.26 19:59
- Hanča1234
- 1125
Milenky sem nová diskuze
- 27.5.26 19:57
- Lorre
- 108087
Tyčový aku vysavač – jaký pořídit?
- Monulie
- 27
Nárok na volno - návštěva lékaře
- Monchichik
- 72
Dětská skupinka, pomůže s adaptací ve...
- Anikaa02
- 16
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 19:56
- ANYk9
- 8
Babička odmítá vnuka
- 27.5.26 19:55
- Keron
- 115
Zubní můstek - bolest a zkušenost
- 27.5.26 19:54
- Anonymní
- 7
Nemáme rádi léto