Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
28.8.12 13:12

Čau holky..
nepoužíváte někdo Hipp BIO Combiotic pokračovací mléko??
Mám tu nějaký slevový kupony, který určitě neupotřebím..
jo a jestli ještě někdo používáte kojeneckou vodu, tak tady mám 4 poukazy, každý na slevu 20 Kč na celé balení kojenecké vody Lucka! Tak jestli máte zájem, kdo se ozve, ráda pošlu poštou.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.8.12 17:02

Ahoj holky, já mám teď 14dní manžela doma, tak moc nestíhám přispívat, protože pořád někde cestujeme. V pátek odjíždíme na 5 dní do orlických hor, tak doufám, že nám to tam neproprší.

Malej je teď věčně ukňouranej, ale jen pokud je doma, když jsem někde na návštěvě a kolem spousta lidí, tak hází úsměvy. A doma pořád řeším, jestli ho chudinku něco nebolí nebo nemá hladík :roll:.
Dneska jsem byla na kontrole na gyndě a zatím tedy děloha a vaječníky odpočívají, tak doufám, že až přestanu kojit, tak cyklus naskočí a nic nebude bránit dalšímu otěhotnění.
Teď vyrazil tatínek na procházku poprvé se sporťákem, protože Luky už nám z korbičky vystupuje, tak jsem zvědavá, jak se mu to bude líbit, ale zatím se moc netvářil, tak snad až bude koukat ven tak se mu to bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.8.12 20:49

Já jsem zrovna taky dnes přemýšlela nad tím sporťákem, kdy už ho předělám na trvalo…a taky sem bádala nad tím, jak dám malou ještě s fusakem do toho sporťáku, protože se mi zdá, že je to nějaký úzký nebo co :lol: no uvidíme. Ale myslím si, že příští prázdniny budu kupovat jinej kočár :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.8.12 17:37

Ahojky, já bych ten sraz viděla třeba v září/říjen. mě je to teda celkem jedno, do prahy se dostanu bez problémů, jen jsem myslela, než bude zima..
Byly jsme s ádou u dr. má 6930g a 67cm. Paní dr. jí chválila i přes to, že se nechce otáčet na bříško. Páč se rovnou plazí, sice pozadu, a docela krásně sedí:) Takže to prý neva, až se ji bude chtít, tak se otočí:)měla jsem z toho docela strach.
Sporťák jsme už zkusili taky, ale ještě na něj není asi ten správný čas, moc se jí tam nelíbilo, tak ještě chvíli zůstanem v hlubokym, dokud se tam vejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.8.12 18:04

Leni, tak to je super, malá už je taky veliká!
Holky, chtěla sem se zeptat, když chodíte k dr.do poraden oni kontrolujou jestli mimča lezou, sedí atd.?Protože ten můj dr.to vůbec nedělá. jen ji prohlídne a hotovo. A když jsme tam byli naposledy, tak malou chytil za obě ručičkya ona se samozřejmě hned vytáhla do sedu a on jí říkal:,,to nemůžeš sedět, radši si lehni"tak teda nevím. Malá už sedí od 5.měsíce. To kdyby věděl, tak ho asi odvezou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.8.12 20:02

Marti, ta naše to teď taky nezkoušela, jen se mě na to ptala, a když jsem ji zvedala z lehu do sedu, tak řikala že to je hezký, že bude brzo sedět. ale ona už dá se říct sedí:) A zkoušela jestli slyší.. ale předtim si ji normálně dávala na bříško a zkoušela. Teď už se na to jen ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.8.12 21:10

Mě právě se ani na takový věci neptá, jestli se pokouší sedět, lézt atd.Tak fakt nevím, kde je chyba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.9.12 07:34

Ahoj holky..
poslední dobou se nějak nestíhám ozývat..
Malej je poslední dny… no… nějakej nevrlej. JInými slovy mi z něj možná asi hrábne.. :zed:
v noci nic moc nespí, nebo spí, ale pořád jen kňourá ze spaní, kolem 3 si ho každý den vezmeme k sobě a od tý doby se už taky moc nevyspíme, protože zase kňourá, vrtí se a jde pořád na kolínka..
Budí se v půl 7 ráno, nají se a do hodiny už je šíleně nevrlej, mžourá si oči a chce spát.. vůbec nevim, jak bych mu už jinak mohla zkvalitnit a hlavně prodloužit spánek.. přes den spí jen ty svoje půl hodiny, po kterých je za chvilku zase unavenej..
tak jsem si řekla, že s nim možná ráno budu chodit běhat, nebo chodit s kočárem. Já aspoň zhubnu a on snad bude spát.
Já vám nevim, jestli nám třeba prolejzají do dásní další zuby. Zatim pod dásničkou neni vidět nikde nic.. :nevim:
No a poslední věc, už víc jak týden jsme na kolenou, chvílema už se mu podaří i nějakej pohyb na kolenou, tak mu dávam tak týden -dva a bude lézt..
Jo a včera začal říkal mama mama..:) tak aspoň z toho mam radost. Ale nejčastěji to říká před jídlem. Tak mě má asi spojenou s jídlem a nebo říká spíš ňam ňam.. :lol:
tak zase písněte novinky a musíme vymyslet konkrétní datumy srazíku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.9.12 09:00

Ahoj holky,
u nas nic moc noveho…Mala se jeste porad neplazi, ty jeji nadejne zacatky nejak vysumely do ztracena. Zato uz vali sudy po cele mistnosti a v postylce se neprestane hybat ani ve spani :-D
Ma za sebou 6mesicni prohlidku, konecne se ji vaha stabilizovala a nedostala jsem vynadano ze malo pribira. Ale doktorka ji nasla selest na srdicku, v pondeli jdeme na kardio, snad nam potvrdi,,jenom,, rustovy selest a vsechno bude v poradku.
Brzy nam zacne cviceni a plavco, tak se uz docela tesim, aspon bude nejaka zmena.

Ad sraz - terminove se prizpusobim, pokud to nebude ten prelomovy tyden rijen/listopad. Ale asi by to chtelo driv, nez bude venku hnusne.

Doufam, ze se mate vsechny fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.9.12 09:01

Verco, s tim spanim me to mrzi, musi to byt asi na palici. Snad je to jenom nejake prechodne obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.9.12 16:46

Ahoj holky! Já taky nějak nestíhám. Pořád něco…naše malá leze dozadu :zed: takže nic moc. Už se jí párkrát podařilo jít na kolínka, ale pohyb dopředu zatím nehrozí. :lol: Jinak u nás je každá noc originální. jednou je klid, podruhé taky kňourá ze spaní, že se nevyspíme, no prostě hrůza…A zuby pořád nic :nevim: Asi budem bez nich… :lol: Jo a v pátek jdeme na první lekci plavání, tak jsem zvědavá, jak to zvládnem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.9.12 05:44

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, protože jsme byli 5 dní na dovolené v orlických horách. Bylo to super, Lukášek více méně spolupracoval, jen mě tam bylo dva dny špatně (asi změna vzduchu a jídelníčku).Malej už se plazí hodně aktivně a neustále vybruje na kolínkách, dokonce se snaží sednout, ale má opět svůj vlastní styl (na kolínkách se houpe rychle dopředu a dozadu, tím si pomalu kolínka podšoupne víc pod bříško a pak si překlopí zadek na jednu stranu na zem, ale neudrží to, tak se pořád někde mlátí do hlavy :oops: )
Spinkání má někdy v pohodě a vzbudí se jen jednou, ale dneska byl vzhůru každé dvě hodiny a ještě nemohl zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
6.9.12 13:55

Čau Ivčo.. my to máme úplně stejně, jak popisuješ.. navíc doktor říkal, že by děti nejdřív měly sedět jakoby s rukou vedle a opírat se a až potom sedět sami vzpřímeně..takže je to v pořádku.. ;)
jinak my stále zlobíme, dnes jsme byli u homeopata, který změřil Eliáška speciálním strojem, řekl, že jsou to zuby, pak ho naťukal takovým kladívkem, což se dělá u malým dětí jakoby akupunktura, akorát se do nich nepíchají jehličky a dal nám nějaký homeopatika na spaní a zoubky.. tak uvidíme, jestli se to zlepší..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.9.12 19:18

Ahoj holky!
Tak já koukám, že vy lítáte jen po doktorech :,( to je mi líto. Mě malá druhej den usnula už v sedm hodin, takže je to paráda. Zítra jdeme poprvé na to plavání, tak jsem zvědavá, co to bude :lol: jinak holky, dnes byl hrozně umrčenej den. Malá byla protivná, tak jsem ráda, že už spí… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
6.9.12 19:43

U nás už se taky spinká, tak jsem taky ráda, protože jsem teď navíc sama doma, manžel šel na nějaký pracovní večírek. Luky byl dneska docela v pohodě, až jsem se divila, že se pořád usmíval a ani si neříkal o jídlo, ale kolem oběda a večeře byl zrovna dost unavený, takže odmítal jíst a chtěl jen kojení, tak doufám, že to nebude chtít dohnat v noci.
Veru, tak ať vám ta homeopatika pomůžou a zoubky ho tak netrápí. U nás zatím asi pořád žádný zub na obzoru.Sice slintá čím dál víc, cumlá cokoli se mu přiblíží k puse, kolem pusinky má vyrážku a kaká taky víc než dřív, tak uvidíme jestli už nějaký zoubek vykoukne.

Přikládám ještě pár fotek z dovolené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny