Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
16.8.12 05:35

@Martina28 Tedy ta je šikovná :potlesk:
Lukášek si za ucho tahá jak blázen už asi dva měsíce, u kojení nic jiného nedělá, ale zub stále nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
16.8.12 08:00

AHoj holky…:)
Marti, to je super!! Jak jsi to dokázala.. :lol:?

Jo ty zuby opravdu rostou trošku víc zezadu dásně, než úplně na té špičce.. nejlepší je, stoupnout si za hlavu třeba když to mimčo brečí nebo se směje a to je to suprově vidět!!
A Marti, my máme taky pořád červený tváře, taháme za uši a za vlasy a každej den zkoušim cinkat..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.8.12 13:12

Holky, pijou vam prckove z flasek s dudlikem nebo uz nekdo zkousite hrnecky?
Na mliko davam male porad dudlikovou flasku, ale na cajik jsem vyzkousela avent hubicky a ted i MAM ucici hrnicek a bez uspechu, akorat si s tim hraje ale nepije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.8.12 15:07

Zatím pije jen z flaška s dudlíkem, ale o víkendu se hrozně závistivě díval na tatínka jak pije z hrnku kafe, tak když dopil, tak dal Lukáškovi hrneček okouknout a ten si ho hned přitáhnul naklonil a cumlal okraj, takže by asi věděl co s tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.8.12 15:45

No ona taky vi na co je hrnek, kdyz ji pridrzim obyc sklenicku tak se napije, kdyz vidi lahev taky vi co s ni a otvira pusu, ale ty netekouci a ucici ji proste nejak neberou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
16.8.12 19:53

Ahoj, já už to taky zkoušela ale bez úspěchu.. si s tim hraje. Snažila se to dát do pusinky a když se netrefí, tak s tim flákne o zem:) takže zkoušíme dál.
Jo, s těma zoubkama jse to zakřikla, dneska katastrofa! zase se nám ohlásil ale pořád ani památky po něm:( at už vyleze, je mi jí líto, chudinka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.12 21:14

Holky, tak já na mlíko dávám pořád flašku a na čajít už zkouším hrneček s hubičkou, ale nechce se jí z toho pít. Nebo spíš neví jak na to…jen si hraje.
Snad se mi podaří dát saem video, jak nám to jde s tím ukazováním. A Veru, docílila sem toho, že ze sebe fakt dělám pitomce a pořád to ukazuju a dělám dokola :lol: jako debil!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.12 21:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.12 21:19

Holky, ale mě neposlouchejte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.12 21:20

Holky, ale mě neposlouchejte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.8.12 21:27

Marti, fakt super!! Video je pecka ;-) A jak ti Valinka uz hezky sedi…to u nas teda nehrozi i kdyz by mala hodne chtela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
17.8.12 06:16

Marti, to je bomba a taky obdivuju jak krásně sedí. Já ho tedy zatím vůbec nezkouším nijak posazovat, ale myslím, že by to ještě nedal. Valinka je fakt šíkulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
17.8.12 08:46

Marti.. :mrgreen: :mrgreen: to je super!!! Fakt šikulka ohromná!!! :potlesk:
To náš malej umí zase pózovat na foťák.. jakmile ho vezmu do ruky a řeknu: Eliášku póza.. tak se hned usměje a pózuje.. :lol: tak to je jakože náš jedinej úspěch..:D

JInak už ho nebaví se jen plazit a snaží se na všechny 4, když mu to nejde, tak se začne děsně vztekat a pištět!! Takže budeme mít asi pěknýho vzteklouna!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.8.12 09:06

Ahoj holky, tak dnešní noc katastrofa:((( jestli jsme naspaly tak 3-4hodky! Malá je pěkně nastydlá, asi to chudinka chytla ode mě:( takže má beruška rýmu, a k tomu ještě zoubky asi trápěj!! Zvýšenou teplotu, která nevim jestli je k zoubkům, nebo k tý rýmě:( se z toho picnu, za týden máme svatbu. Můžu se jen modlit aby se to nerozjelo v něco horšího:(( Už jsem poslala skoro manžela do lékárny pro nějaký kapičky do nosánku. takže budem odsávat a kapat:(
Vůbec nevím, jak to udělat, nejradši bych s ní byla doma a léčila, ale potřebujem toho ještě oběhat kvuli té svatbě..
Marti-Valentýnka je fakt šikulka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.8.12 23:40

Leni, tak snad se z toho obe brzy dostanete :hug:

Emi roste druha jednicka, zatim neni citit prstem, ale ma presne tu samou bilou carku co pred dvema tydny tam co ma ted zub…Cekam zase malou protivu, ale snad se mylim, a tenhle zub bude snaset lepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny