Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky! Tak u nás dnešní odpoledne taky katastrofa!!!Prořvala ho skoro celý a nechtěla taky mlíko. Až večer. Tak třeba to byly taky ty zuby…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě!! My jsme přežili první zub jakš takš a to taky jen díky Nurofenu!!
Díky bohu za něj, protože po těch prořvaných dnech měl aspoň klidný noci.
Jo a jen konstatuju, že my neměli teplotu vůbec a nateklý dásně taky ne… takže já do poslední chvíle, než nám zacinkala lžička, si nebyla jistá, jestli to zuby jsou..
Ale tohle jsou typický příznaky..
tak přeju hodně štěstí a pevný nervy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
u nás zatím asi zuby nic, Lukášek je sice někdy náladový a u kojení se pere, ale to je u něj normální. Včera jsem byla odpoledne na návštěvě u kamarádky, tak tam byl naprosto výstavní miminko, usmíval se, hrál si na zemi, jen se trochu bál kočičky
Jak jsem ale přijela domů, tak začal hrozně brečet, byl asi hodně unavenej a hladovej, jenže na návštěvě to nenechá znát, skoro se nenají a tváří se spokojeně. Pak ale krásně usnul a spal až do 5 a teď ještě pokračuje.
Ať ty zoubky brzy vyrostou a další už nezlobí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, to my máme na denním pořádku, že na návštěvách a venku je to zlatý dítě a zlobí a dělá scény jen doma.. ![]()
Jsou to hééérečky!!
Já hlásím výsledek dnešní prohlídky: tak máme 8260g a 70 cm. Taky jsme byli pochválení, že se krásně symetricky plazí a neupřednostňuje při tom žádnou stranu, což je dobře a nemá hnutou pánev.. tak jsme rádi.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, gratuluju k úspěšné prohlídce, to je super, že je Eli takový šikulka
My jdeme na poradnu v pátek a tipuju to tak na 7,6 kg a 68 cm. Dneska se alespoň už konečně naučil trochu obracet na druhou stranu, ale pánev mu stejně pořád ujíždí do prava. Ještě budeme mít poslední Prevenar, vy už jste byli bez očkování viď?
Jo, Luky je dobrá herečka, dneska jsem mu tady musela během přípravy oběda tancovat, aby nekňoural, ale je nějaký dost unavený, teď si dal 100g příkrmu (kuřecí, mrkev, brambor, cuketa) a vytuhnul.Je to asi tím počasím a tím, že včera skoro nespal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, měli jsme ještě poslední Prevenar.. takže uvidíme, ale snad to bude bez reakce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe píše:
Ivčo, měli jsme ještě poslední Prevenar.. takže uvidíme, ale snad to bude bez reakce..
A už jste někdy měli samotný Prevenar? Lukášek měl zatím po kombinaci hexa prevenar horečku, po samotné hexe nic, tak jsem zvědavá, jak to bude po samotném prevenaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo samotný máme teď poprvé. Ale minule jsme měli také hexu a prevenar dohromady a teplotu už jsme neměli. Tak doufám, že teď se taky obejdeme bez reakce.. jen byl minule tedy asi 3 dny strašně ukňouranej.. tak uvidíme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, my měli vždycky hexu a prevenar dohromady a jediná reakce byla při tom druhém očkování, jinak v pohodě.
Dnes jsme byli se sestrou celý den po obchodech a malá byla naprosto úžasná. Akorát večerní uspávání byl trošku boj.Asi byla přetažená. Ale naštěstí spí…Jinak jsem si musela koupit něco na sebe, protože sem si naivně myslela, že pár měsíců po porodu obleču svoje starý oblečení. Ale to sem se šeredně spletla
Když sem se viděla dnes v té kabince, jak nic neobleču, tak se mi chtělo fakt
Fakt děs! No nevím jestli se mi do druhýho těhu podaří shodit těch 10 co mám navrch. A hlavně ten špek, ten je nejhorší. Nehrozí žádný uplý trička!!!Ach jo
je to boj!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, náš malej je na nákupech taky zlatíčko.. ty děcka jsou prostě děsně společenský.. ![]()
A že máš ještě 10 kg navrch?? Tak to si fakt nedokážu představit..mě přijde, že teď už jsi hubená dost..
Já dnes začala cvičit..jsem na sebe taky pěkně naštvaná..mam sice jen asi 2-3 kg nahoře, ale na břiše rosol, na nohou rosol, všude strie..
tak si říkam, když mi ty strie zůstanou už navěky, ať jsou aspoň na hubeným těle..to nebude vypadat tak hrozně..
takže místo sezení u pc pěkně hodinka cvičení.. teď už to mam za sebou a nějak se mi třesou nohy…
no jo, jsem vyšla z tréninku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já taky už musím začít s tím cvičením
To sem ale zvědavá, kdy se k tomu dokopu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, máš můj obdiv, hodinu bych tedy cvičit nevydržela 1.jsem líná 2.malej spí maximálně po půl hodinkách, takže bych musela cvičit v noci 3.nemám energii Chtěla bych od září chodit každý týden plavat, tak snad mi to vyjde a babička bude ochotná hlídat, to je tak jedinej sport, u kterého vydržím déle. Každá den se snažím alespoň trochu protáhnout a lehce posilovat břicho, ale je to tak max 10 minut denně. Pak taky intenzivně lítám venku s kočárem.
Sice nemám kila navíc, ale jak jsem v těhotenství pořád ležela, tak mám všechno jak kus hadru a břicho taky nic moc. Navíc, jak pořád kojím, tak mám neustále hlad, takže bych se nedivila, kdybych za chvíli přibrala na svou těhu hmotnost, protože pořád něco pojídám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak u nas uz je zase klid, asi zabral nurofen. Ale po zubu ani stopy, tak porad netusim co ji mohlo byt ![]()
K ockovani - prvni hexu mela samostatne, ostatni spolecne s pneumokoky a posledniho pneumokoka samostatne. Reakce nikdy zadna, nastesti ![]()
Vahou jsem jeste niz nez pred tehotenstvim, ale jsem za to rada, stejne bych jeste trochu chtela sundat, a hlavne zpevnit, chystam se od zari zacit plavat, to je jeden z mala sportu, ktery me neprestane po par tydnech bavit ![]()
Mejte se fajn, my frcime na prochazku dokud je hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak u nás je zase klid a po zubu taky ani památky:( žádný nateklý dásně, teploty taky neměla- za což jsem teda ráda:)
No, já mám nahoře asi 2kg, neni to tak hrozný.. ale chtělo by to zpevnit:-DD
Od září budu chodti plavat s malou, tak budu chodit i sama:)) na cvičení neni nějak čas a sama doma se k tomu nedokopu:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No asi tak. Přes den není čas a hlavně není s kým a samotnou mě to neba…
Jinak holky, malá už asi třetí den špatně v noci spí. Vždycky se probudí(asi 3× za noc)se strašným řevem, protože se vždycky otočí na břicho a pak už nemůže…Už sem jí dala do postýlky všemožný zátarasy, aby se neotáčela, ale vždycky se jí to nějak podaří. nevíte co s tím? Už sem z toho vážně vyčerpaná. je to ještě horší než vstávat na krmení… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Partnerovi rodiče mě neberou, protože mám...
- 28.5.26 19:31
- Markéta188
- 10
Lidi a jejich zvláštní zvyky aneb „tak to...
- 28.5.26 19:19
- SOVIČKA93
- 4
Hormonální telistko a vedlejší ucinky
- 28.5.26 19:13
- nozu
- 4
Práce s ubytovánim
- 28.5.26 19:26
- Kelsey1
- 13
Těhotenství v 41 letech
- 28.5.26 19:21
- Lucy75
- 17
Zánět žaludku - jak se vám projevoval?
- 28.5.26 16:03
- Serpentini
- 2
Zlepši se spánek brzy?
- 28.5.26 18:17
- ALIPELI
- 9
Neustále slyším televizi od sousedů - je...
- 28.5.26 18:14
- Fitsun
- 16
Oblečení pro štíhlou dívku (9 let)
- 28.5.26 18:48
- KKK85
- 9
Prodej bytu s nájemníky
- 28.5.26 19:07
- Serpentini
- 37
Nové příspěvky
Kornelije - šetření 2020
- 28.5.26 19:50
- Samina007
- 114005
Těhotenství v 41 letech
- 28.5.26 19:49
- boball
- 18
Blbé řeči v těhotenství
- 28.5.26 19:48
- žena_za_pultem
- 66
Partnerovi rodiče mě neberou, protože mám...
- 28.5.26 19:47
- Dn0712
- 11
Plavky na léto 2026
- 28.5.26 19:47
- žena_za_pultem
- 16
Hormonální telistko a vedlejší ucinky
- 28.5.26 19:45
- Anonymní
- 5
Milenky sem nová diskuze