Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Takhle jsme včera jeli na procházku, byl celou dobu v téhle poloze, sledoval okolí a při tom cumlal knoflík na sklápění boudičky. Občas se bojím, že mi z toho kočárku vystoupí, už i ručičkama šmátrá po okraji kočárku a hází si ven nohy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, to je božíí
fakt prďák.. ![]()
Marti, hooodně závidím to spaní celou noc.. kéž už by se to posouvalo i u nás.. my sice taky spíme celou noc, ale půl noci ve své postýlce a půl noci u nás..
ale aspon něco.. teď jedeme na tři dny do penzionu na Vysočinu, tak jsem zvědavá na něj.. ![]()
jinak s tim lepkem-my už dali i pšeničnou kaši.. a zatim v pohodě.. ![]()
jo a samozřejmě malej říká pořád tata tata.. ale že by žvatlnul mama, to ne..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, ten je skvělej:)) malá mi taky vystrkuje nožky ven a chytá se za okraj korby:-D S tou svatbou jsem to asi blbě pochopila:) tak gratuluju k výročí:-)
Dneska úspěch, vzbudila se až ve čtvrt na 5:) a do pěti mi povídala a tulila se:) Jinak áda když brečí, tak vydává takový to mááámííí:) nebo mi to tak zní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, malej je dost dobrej!!!Co ty děti jsou schopni udělat, aby viděli, že? Třeba se celí vykloubí…:-)Jinak u nás opět noc celá prospaná. Už tomu i začínám věřit, že se to koněčně zlomilo a vydrží nám to napořád. A s tím mluvením teda nic moc. Spíš nic, jak moc.
Žádnej náznak ani máma ani táta není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luky tedy taky vůbec nenaznačuje žádné mluvení, jenom vrčí, vejská, chechtá se a jeho nejoblíbenější je řev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak u nas uz asi vazne zacinaji zuby, mala byla cely den neuveritelne protivna, ma 37,2 a hodne si masiruje dasne, zkusila jsem ji dat na spani panadol a usnula jak zabita, tak snad se aspon trosku vyspi a nebude ji to trapit dlouho.
K lepku, jeste ji neni 6 mesicu, ale podle doktorky uz muzu zkouset, takze obcas dostane do kase lzici psenicne nebo do ruky baby susenku na zuzlani, a zatim v pohode.
Taky jeste nemluvi, ale furt si neco brbla a vyska, potichu je uplne minimalne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetulinaP píše:
A tady foto jak ji chutna palec na noze
To je tedy jogýnka
Luky si maximálně chytí palce do rukou, ale on má hrozně „svalnatá“ stehýnka, takže se do pusy nedostane. Teď už se vyjímečně u nás spinká, leží na břiše, je na kolínkách a vystrkuje zadek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peťo, malá je boží..
a se zoubkama držim moc palec!!
JInak s tim mluvením.. ne že by Eliáš věděl, co to znamená, ale je to neoblíbenější spojení a říká to téměř pořád.. tatata.. tata.. ta ta ta.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a nestačím se divit, co jste všechno probraly. Děti máte úžasné
,
. Veru, Eli je úžasný
. Peti, my jsme to nedávno měli stejné jako vy. Malá byla hrozně protivná,
hrozně moc slintala a pořád si dávala do pusinky ručičky. Měla 37,5 tak jsem si říkala, že zuby.
Dokonce mi i v noci vstávala
a to už nějakou dobu spinká celou noc
. A ono nic
. No a teď asi tak 3 noci, co spinká zase normálně celou noc. Tak jsem ráda. Akorát s příkrmama docela bojujeme. Už mi pěkně jedla mrkvičku, pak i mrkvičku s bramborem, a pak nic. Nechtěla ani lžičku
. Tak je zase jen na mlíčku. Ale musím to zase vyzkoušet. Jo chtěla jsem se vás zeptat, jestli jste taky dávaly tu mrkev 3 dny, pak 3 dny mrkev s bramborem atd… Mi pak už malá tu mrkev nechtěla, po těch 6 dnech
. Jak jste to dávaly vy? Jinak mi malá pase koníčky, ale ručičky mi dává do zadu, místo aby se na nich zapřela
, tak cvičíme, a cvičíme. Snad se to brzy zpraví
. Jinak už jsem malou předělala do sporťáku, protože v hluboké korbičce byla nespokojená, navíc tam byla hodně napasovaná a nechtěla tam spinkat. No a světe div se, ve sporťáku spinká 2 hodiny a víc, povídá si tam, hraje a je prostě spokojená
. Tak už chodíme zase rádi na procházky
. Přeji vám dobrou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno, holky..:)
Katarina: je dost možný, že jsou to zoubky.. my jsme to přesně takhle měli od 4 měsíce a zub nám vylezl v 6. Ono to trvá opravdu dlouho, takže je to dost možný, že za pár dní bude venku..:) my ten zub máme pořád na stejné úrovni, pořád jen ostrá cinkající čárka na dásni a jinak nic, nijak neroste..
holt to taky trvá!
Můj názor na ty příkrmy: já to prostě nedělala tak, jak to je všude popisováno.. prostě jsem mu asi 2-3× dala mrkev a pak už jsem jela všechno, každej den něco jiného..brambor, cuketa, dýně.. pak maso..nikdy na nic reakci neměl, takže jsem ani nemusela řešit, po čem by to mohlo být.. ale prostě mi přijde nesmysl, když to tomu dítěti chutná a hned to chce, mu dávat první den tři lžičky, druhý den víc..a s každou novou potravinou začínat takhle pozvolna! Jsem asi drastická, ale prostě mu to frknu vždycky najednou a nikdy jsme (ťuk ťuk) neměli problém. Nehledě na to, že bych ty skleničky pořád jen vyhazovala a to se mi opravdu nechce, když to stojí tolik peněz!!
Jinak malý se dnes výborně vyspinkal, už si hraje 3/4 hodiny sám na koberci, vdžycky si doleze k nějaké hračce, chvilku tam je.. pak vyrazí jinam..
ale děsně se mu líbí stríbrná noha od konferenčního stolku.. k ní vždycky vyrazí takovou rychlostí..
jsem musela už v DM koupit takové ty chrániče na rohy nábytku, vždycky má hlavu nebo oko úplně u toho.. ![]()
Uf, to jsem se zase rozepsala.. tak přeji krásný slunečný den všem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verco, s pristupem k prikrmum to mam stejne. Ale mam zrave dite, takze problem jsme nemeli.
Ze zacatku mela sklenicku nadvakrat, ted uz ji sni najednou. Zeleninu jsem stridala kdyz dojedla sklenicku a nic ji nebylo - dva dny mrkev, pak dva dny brokolice, a postupne jsem zavadela dalsi zeleninu, ale rozhodne jsem necekala tyden jak nekde popisuji. Mala je nastesti bez reakce.
Jedine s cim trochu bojujeme je ovoce, to ji moc nechutna a obcas sni jen par lzicek a zbytek vystrkuje z pusy, ale ma smulu protoze ji to vetsinou zamicham odpoledne do kase, aby nejake vitaminy mela ![]()
Asi ji v noci opravdu trapi ty zuby, vcera jsem ji dala pred spanim panadol a spala v klidu celou noc az do pul sedme
Mejte se krasne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já s těmi příkrmy dost zaostávám, přikrmuju tři týdny a zatím malej ochutnal jen mrkev, brambor, dýňi a cuketu, asi příští týden taky trochu zrychlíme a pak už dostane i maso a ovoce. zatím všechno zvládl dobře, akorát jednou hodně blinkal mrkev, které se přejedl, ale s jeho pohybovou aktivitou se nedivým, musí pořád rajtovat na bříšku, i po jídle.
Zatím sní tak 100g zeleniny, takže ještě dávám dopít mlékem, občas sní celou skleničku, ale zrovna včera nechtěl skoro nic.Tak pak měl odpoledne jáhlovou kaši.
Dneska jsme byli na rehabilitaci, tak nás pochválili a konečně trochu omezili cvičení. Já to stejně tak nedodržuju a když nemá náladu, tak ho nenutím, i tak je to šikula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak já malé dávám ze zeleniny pokaždé něco jinýho. Většinou to dám k obědu, to se ještě dorazí mlíkem a odpoledne jí dám ovocnou přesnídávku, to se taky dorazí mlíkem a večer jenom mlíko a spí jak zabitá ![]()
Jinak jelikož bylo dneska horko jako prase, tak byla celej den pěkně protivná. A to máme jít s našima v sobotu na koupák, tak to sem zvědavá, jak to malá zvládne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak já jsem si lámala hlavu s lepkem a vaječným žloutkem a bála se jí to dát a včera jsem zjistila, že jak ji hlídala moje mamka, tak ji dala normálně ochutnat polívku- kuřecí vývar. kde měla zavářku z mouky a vajíčka. Takže už to nemusim řešit. Byla jsem docela naštvaná, řikala jsem ji že to zatím nechci dávat, ale tak už se stalo, a je fakt, že nás tim krmila podstatně dřív
Jinak už ji zkoušim dávat kousky, jako že ji to nerozmixuju uplně. ale zatím mi to plyve.. piškot si v přesnídávce rozmělní ale ostatní ne.
Marti, pak písni jak jste to zvládly na koupališti. Já jsem chtěla jít taky, jen z toho mám trochu strach,– z toho vedra, plno lidí a že mi tam třeba neusne..
Jinak Adélky první přetočení bylo zatím taky poslední, takže asi náhoda jako blázen:-( Zato si cpe nožičky pod bříško čím dál víc a snaží se posunout dopředu za hračkou. Takže možná se dřív poplazí než otočí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Osahávání od mentálně postižených
- 27.5.26 22:58
- Dahlia0409
- 19
Uznají mi invalidní důchod?
- 28.5.26 00:07
- Anonymní
- 9
Zkušenosti s PhDr. Karolínou Malou z Dobřan
- 27.5.26 21:54
- Johanka1308
- 1
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při mateřské
- 27.5.26 23:42
- Belda01
- 13
Stěhování se k přítelovi
- 27.5.26 22:51
- JancaS84
- 4
Ach ty arytmie
- 27.5.26 22:27
- ka2ka
- 6
Tyčový aku vysavač – jaký pořídit?
- 27.5.26 20:50
- Anezka1990
- 28
Karcinom prostaty - léčba
- 27.5.26 23:39
- M_Vladim
- 7
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 23:49
- AndrejkaN91
- 15
Domácí příkrmy pro dítě 6 měsíců –...
- 27.5.26 21:17
- stinga
- 10
Nové příspěvky
Slovnífotbálek - pohádkové postavy podle...
- 28.5.26 00:51
- Štěpínek1
- 6295
Poraďte účinný ale šetrný prací prostředek
- 28.5.26 00:32
- Afrikana
- 18
Uznají mi invalidní důchod?
- 28.5.26 00:07
- Anonymní
- 9
IVF - ET/KET 2026
- 28.5.26 00:06
- Luci377
- 4693
Snažení 2026
- 28.5.26 00:03
- marilka242
- 1341
Mám strach o manžela ;(
- 27.5.26 23:53
- Trojlístek
- 31
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 23:49
- AndrejkaN91
- 15
Předkožka u dítěte
- 27.5.26 23:48
- zdeneksladek
- 46
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při mateřské
- 27.5.26 23:42
- Belda01
- 13
Karcinom prostaty - léčba