Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Veru, ta noc to je hrůza. Já už si to vůbec neumím představit, i když ještě před pár měsíci jsem s malým běžně vstávala ve tři ráno a musela ho neustále chovat a chovat.Ale teď jak už jsou velcí a těžcí, tak by to už asi moje záda nepřežila. Tak ať je to tak jen s tím prvním zoubkem a další už jsou v pohodě ![]()
Večeře byla super a i když jsem pak musela krotit Lukáška, tak jsem si krásně odpočinula a hned mám i víc mlíka
Myslím, že mu bylo docela jedno, kdo ho koupe a uspává, na mamku je hodně zvyklý, ale spíš mu vadilo vedro, nějak jí nedošlo, že by možná měla vyvětrat, taky ho koupala moc pozdě, když už byl dost přetažený a nenechala ho chvíli v klidu.My už prostě jen vykoupeme, nají se, přečteme pohádku, dáme dudlík, řekneme dobrou noc a pak jen chodíme podávat dudlík a tak do hodiny usne, taky nic moc, ale alespoň do 8 spí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky! My jsme byli celý víkend u prababičky na hodech. Naši hlídali a my jsme šli pařit, tak to bylo super.Po dlouhé době jsem se pěkně opila, ale ustála jsem to
Jinak malá-světe div se, už druhou noc spí celou noc.Ale myslím si, že to bylo z toho cestování, že byla unavená. no uvidím dneska…
Ivčo, super, že jste si taky někam vyšli, ale dokážu si představit, jak ti asi bylo, když jsi doma našla řvoucího Lukáška.
To musel být masakr.
Veru, tobě to taky nezávidím
ale na druhou stranu, zas to budete mít za sebou.To naše malá tak strašně slintá, že ji musím převlíkat několikrát denně a zuby pořát nikde
jo a pokud jsi zoubek našla první ty, tak ti musí manžel dát na šaty
to se tak říká
Takže ho pěkně pumpni a běž si udělat radost a něco si kup na sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak mi „přežili“ první hlídání přes noc u moji mamky.. V pátek jsme byli na svatbě a odpol. malou vezli k mamce, tak ji hlídala celý odpol. a pak i uspávala-což prý bylo trošku horší, ale byla i přetažená a bylo šílený vedro! A celou noc spinkala. To doma ne e..:(( Nechápu, ale budí se, docela často v noci, no a dneska měla v pul 5 vyspáno! Asi hodinu mi povídala a pak zase usnula naštěstí.
Marti-taky mám své první opití po hoooodně dlouhý době za sebou:-D na tý svatbě! Sice mi ráno nebylo zrovna nejlíp, ale mohla jsem spát dlouho, tak jsem to vyspala!
A už máme své první přetočení na bříško taky za sebou
hurááááá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super Leni! Malá když byla u našich tak taky spala celou noc a doma se pokaždé budí. Tak sem zvědavá co dneska.Ale nevidím to růžově…napíšu zítra jak to dopadlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
Marti a Leni, to je dobře, že jste si to obě užily..
já za sebou první opití zatím teda nemám, asi bych to vůbec nedávala..už skoro dva roky moc nepiju, dám si jen pivo, max. někdy víno a tyhle stavy už bych asi neustála.. ![]()
JInak holky, nevím, jestli jsem se Vám už chlubila, ale my se pár dní už plazíme..:) jednou začal, pak to na dva-tři dny zapomněl a dnes už mu to opět jde o sto šest.. stačí, že jdu do jiné místnosti a najdu ho třeba o 3-4 metry dál, než byl..
takže na jednu stranu už mam radost, že se trochu víc sám zabaví, protože ho vždycky něco zaujme, tak se za tím plazí, na druhou stranu zase bude víc hlídání, nu..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru to je tedy šikulka
Lukášek na to asi brzy přijde taky, dneska se začal posunovat po pár centimetrech dopředu, ale dělá to tak, že vystrčí zadek, je u toho na kolínkách a jednou byl dokonce na chodidlech a zareje hlavu do země a je natáhne nohy, tak se posune. nechce se mu moc používat ručičky ![]()
Já se zatím kvůli kojení alkoholu vyhýbám, ale už bych si strašně ráda dala trochu vína a to jsem nikdy nic moc nepila, ale přes rok jsem neměla ani kapku.Pak mi asi bude asi stačit si jen trochu čuchnout ![]()
Musím se pochlubit, dneska jsem vařila první domácí přesnídávku - mrkev, brambor, cuketa a snědl mi s chutí tak 120 ml.Sice dýňi od Hippu zatím nekonkuruji (u toho výskal radostí),ale i tak jsem ráda, že to snědl ![]()
Holky, od jakého množství příkrmu mu už potom nemusím dávat mlíko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenko, nás čeká svatba 18.8. a máme to naplánované podobně jako vy. Malej bude na obřadu a pak si ho odvezou domů naši a bude tam až do rána. Trochu se toho bojím a taky nevím, co s kojením, budu tam muset alespoň po 6 hodinách odstříkávat, odsávačku nemám, takže ručně, to bude opruz
.Lukášek bude taky doufám u našich hezky spinkat, protože teď má tedy období, kdy se budí třeba 8× za noc, protože ho to už nebaví na bříšku a chce otočit, sice spí za chvíli zase dál, ale já jsem neustále nevyspaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verco a Ivco, mate sikovne kluky ![]()
Mala se uz taky snazi, cpe si kolena pod sebe, tak cekam kdy prijde na to jak se leze.
Poslednich par dni je protivna a spatne spi, mozna ji zacinaji trapit zuby, nebo nevim ale doufam, ze to brzy odezni…
Ivco - dyne od Hippu je taky favorit, ale pomalu najizdime na domaci a smakuje si i tak. Od doby co sni celou sklenicku uz mlikem nedokrmuju, maximalne dam flasku cajiku nebo stavy. Mlecnou davku dodrzuju v jinych jidlech, tak se nebojim, ze by stradala co se tohohle tyce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, to náš malej zase všechno tahá rukama.. večer zaúkoluju manžela, aby dal někam na google (on to umí) video, jaký jsem natočila, abyste to viděli.. ![]()
JInak, já taky někdy vařim domácí, nebo mu to namíchám půl na půl s kupovanou.. ale dýně teda u nás úspěch neměla. ![]()
Jo a u nás někdy stačí ta malá sklenička, někdy dám už tu velkou, ale už nikdy nechce dokrmit..jen dám šťávičku, to je vše..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ivčo tak to gratuluju:)) to už máte za pár dní:) Tak to už určitě máte všechno zařízené, co? Nám už zbývají jen nějake drobnosti. Malou si vezme mamka, proto jsem ji už zkusila dát na noc, aby si to zkusily obě, holky:) S tím odstříkáváním ručně ti nezávidím, nemáš ani možnost si odsávačku půjčit?
S tím dokrmem po obědě, jsem mlíčko taky přestala dávat potom, co snědla celou tu malou lahvičku. A když jsem ji zkusila dát mlíko, tak už ho ani nechtěla. Jen to zapije čajíkem. Jinak já už většinou vařim, jak obědy tak ovocky. Ikdyž ty ovocky někdy smíchám s kupovanou. Už jsem zkuila dát i lepek, a zatím dobrý:)
Tak jsem asi měla předčasnou radost s tím přetáčením, dneska nic:( tak snad si brzo zase vzpomene jak se to dělá. Jo, a když ji dám na bříško, tak se tak mrská, že se točí jakoby dokola:-DD a kope nožkama, že se je snaží dát pod sebe..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verčo, tak ten je boží:-DDD to je sranda hihi, už se taky nemůžu dočkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Veru, malej je parádní!!!U nás to vypadá, že malá spíš poleze dozadu než do předu
,no uvidíme…
Jinak jsme v noci opět spaly celou noc, to už by byla třetí po sobě, tak jsem zvědavá.
Taky jsem dnes malé zkoušela dát ty kukuřičný křupky, ale bez lepku a strašně jí to chutnalo. Vrazila si celou křupku do pusy a těma malýma dásničkama si to ukusovala.Tak jsme se smamkou smály jak blázen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka86 Říkala jsem si, že to možná vyzní tak, že mám svatbu já, ale jsme jen hosté, my už budeme v srpnu slavit druhé výročí ![]()
Lukášek sní klidně celou skleničku, pak se dokojí a ještě by to zapil Sunarem
Dneska jestli zase sní všechno, tak mu dám jen čajík a uvidíme, jak dlouho vydrží.
Taky se točí dokola na bříšku ![]()
veru, video jsem ještě nezprovoznila, snad to nějak rozchodím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Zkušenosti s PhDr. Karolínou Malou z Dobřan
- 27.5.26 21:54
- Johanka1308
- 1
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při mateřské
- 27.5.26 21:46
- Belda01
- 1
Stěhování se k přítelovi
- IcePlanet7
- 2
Ach ty arytmie
- 27.5.26 21:31
- stinga
- 5
Tyčový aku vysavač – jaký pořídit?
- 27.5.26 20:50
- Anezka1990
- 28
Karcinom prostaty - léčba
- 27.5.26 20:21
- Anonymní
- 4
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 21:31
- nozu
- 14
Domácí příkrmy pro dítě 6 měsíců –...
- 27.5.26 21:17
- stinga
- 10
Asistentka revizního lékaře – zkušenosti...
- 27.5.26 15:34
- Anonymní
- 1
Jednostranná bolest hlavy na levné straně
- 27.5.26 18:44
- Hanča1234
- 9
Nové příspěvky
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 27.5.26 21:58
- zmrzlik
- 1192
Uznají mi invalidní důchod?
- 27.5.26 21:57
- Anonymní
- 1
Stěhování se k přítelovi
- IcePlanet7
- 2
Zkušenosti s PhDr. Karolínou Malou z Dobřan
- Johanka1308
- 1
Milenky sem nová diskuze
- 27.5.26 21:53
- zmrzlik
- 108106
Špinění 18 den cyklu
- 27.5.26 21:50
- Anicka780
- 6
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- Anonymní
- 370
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při mateřské
- Belda01
- 1
Jaká vlasová kosmetika je na trhu...
- 27.5.26 21:42
- Heduš Homolková
- 69
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 27.5.26 21:41
- boball
- 231