Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
23.7.12 19:54

Ahoj holky, jdu si pro radu :-D

Davate kasi? Porad se me nekdo pta, jestli uz mala ji kasi, ja ji nedavam, vetsinou spi v noci od pul osme az do pul seste do rana tak nevim jestli ma kase nejaky vyznam :nevim: Nevite jak to teda s tou kasi je, jestli je vazne tak nutna jak se vsichni tvari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.7.12 20:03

Já dávám trochu jáhlové nemléčné kaše Alnatura, kterou namíchám do Sunaru. Zkoušíme jí třetí den a zatím sní tak z 80 ml mléka. Dávám mu jí spíš proto, aby si zvykal na lžičku, nové chutě a měl nějaké další živiny. Dávám mu jí jako odpolední svačinku v 5 hodin a potom už jen mléko před spaním. Na spaní to vliv nemá, stejně se budí dvakrát v noci. Pokud jí dávat nechceš, tak nemusíš, žádný velký význam to asi nemá, pokud ti hezky spinká a je spokojená. Lukáškovi chutná a tváří se spokojeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
23.7.12 22:24

Čauky holky..
nějak jsem se zasekla a dlouho tady nebyla..
Peto já kaši dávám, malej si na ní zvykl.. dávám jí před spaním 200 ml, z flašky s velký otvorem a taky mam zkušenosti, že po ní rozhodně nespal dýl.. ale noční krmení už jsme naštěstí úplně odbourali, takže mu jí stejně dám, přece jen by do toho žaludku měla být víc, než to mléko. A jestli Ti malá takhle krásně spí jen na mlíčku, tak bych do ní kaši zbytečně nervala.. byla by pak takovej pucek, jako náš Elí.. :lol:
JInak Eliášek je poslední dny fakt neskutečný zlatíčko..skoro nepláče, nekňourá (jen když má hlad), režim máme zažitý fakt skoro na minuty, takže jsem teď maximálně spokojená a strašně si to všechno užíváme.. ale spíš je to taková stagnace těch zoubků, až to zase znova začne, tak to potěš!! Už aby měl aspoň ty první dva venku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.7.12 05:46

Veru, to jsem moc ráda, že se to u vás takhle hezky urovnalo, tak přeju, ať to dlouho vydrží. U nás je to teď taky mnohem lepší, malej přes den několikrát krátce spinká a je pak odpočinutý a má lepší náladu. Jen musíme trochu vychytat to přikrmování. Pokud se napije ode mě, tak mu to vždycky stačí tak na hodinu, takže mu dávám po každém kojení ještě Sunar, v poledne má pak tak 3/4 skleničky bramboru s mrkví a odpoledne trošku kaše (tak z 80 ml mléka) a ještě MM, ale pak přibírá 400g týdně, což mi tedy přijde hodně a nechci mu zadělat na nějaké problémy. Když mu ale nedám, tak je nespokojený.
Kdybych doma neměla váhu, tak vím prd, kolik vypije MM a kolik přibírá a na doktorku čekám dva měsíce. Tak bych to asi neměla tak řešit a řídit se jen podle chování Lukáška :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.7.12 20:39

Ahoj holky!
Já sem se taky trochu zasekla! Já sem teda kašičku zkoušela a naivně sem si myslela, že bude spát celou noc, ale to sem se teda spetla!!!Vůbec žádnej účinek. Asi je na to ještě malinká! Jinak dneska byla celej den ukňouraná jak blázen, tak sme s manželem rádi, že spí. A Veru, super, že už je to lepší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
24.7.12 21:14

No já jsem zvědavá, kdy se to opět obrátí.. faktem je, že teď asi prožíváme trošku stagnaci s těma zoubkama, takže až to začně nanovo, máme se na co těšit. Ale teď si to fakt užíváme, Elí je strašně moc spokojenej, už se mu několikrát povedlo přetočit se z bříška zpátky na záda, ale spíš mi připadá, že ani neví, jak se mu to povedlo… :lol:
A dneska se úplně dokonale plazil, dali jsme mu hračky poměrně daleko od něj a minimálně půl metru se za nima doplazil. Házel tedy přitom sebou jako ryba na vodě, ale sranda to byla.. :lol:
Marti, taky přeju, ať je líp a Ivčo, já si pořád říkam, že hlavně že malýmu chutná..mnohem horší by to bylo, kdyby neprospíval..takže na svůj věk je Eliášek taky pěknej pucík a neřešim to.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
24.7.12 22:01

Čau holky moje..omlouvám se vubec sem nechodim..a vubec nestiham cist co jsem pisete :)…adámek ma už 5,5 mesice váži 8 kilo :D no pekne me roste brouček, otačíme se na brisko :) už si chceme sedat :) no už ho nemuzu nechat chvilku o samote :) :mavam: mej te se holky ted sem budu chodit časteji slibuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.7.12 05:28

@Terka21 Ten je tak roztomilý :srdce: :palec:

Lukášek dneska opět vstával až ve 4 a ještě dál spinká :dance:.Včera moc nechtěl papat, asi to bylo tím vedrem, kaši nechtěl vůbec a jednou mi úplně odmítl dokrmení sunarem. Poslední dva dny pořád jakoby nadává, tak nevím, jestli jen experimentuje s hlasivkami nebo už taky cítí zoubky.Na dásních ale nic nevidím, jak ty dásně vypadají, když se začíná prořezávat zoubek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
25.7.12 07:16

Čau holky..:

Terko, malej je krásnej, to jste na tom s těma kilama stejně jako my..:)
Ivčo, malej teď taky hrozně nadává, ale většinou jen, když má hlad.. nicméně se mu strašně líbí pištět, je to takovej zvuk, jak by mi někdo vrtal do hlavy, ale jemu se to strašně líbí.. :lol:
S těma zoubkama, my to máme tak, že jsem na dásních zatim neviděla nic! Žádný zarudnutí, žádný teploty, jen strašně slintal a měl pořád opruzenou pusinku. Po pár dnech mu začaly jakoby pod dásní prosvítat ty zoubky, ale prořízlý je stále nemáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
25.7.12 07:18

Ještě se chci zeptat, dáváte některá ten SUNAR NUTRADEFENSE 1?

Já už bych chtěla přejít na 2, ale mam tady asi jedno poslední balení tý 1 a vzhledem k tomu, že dáváme mlíčko už jen 2× denně, tak by nám trvalo hodně dlouho, než bysme ho spotřebovali. Ale nějak ho nemám komu dát..
jestli ho některá dáváte, jsem ochotná ho poslat poštou, za nějakou mnohem lepší cenu.. ;)
BUdu ráda, když se některá ozvete.. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.7.12 07:35

Sunar Nutradefense

My ho dáváme, ale mám bohužel ten hypoalergenní a taky už brzy přejdeme na dvojku, příští týden mu bude půl roku. Manžel omylem koupil jedno balení toho normálního, ne HA, tak mám jedno nenačnuté balení taky k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.7.12 08:37

Ahoj holky,
Verco, to je super ze uz se maly snazi lezt, tesim se az to prijde i u nas, i kdyz na jednu stranu se desim co vsechno pri sve povaze vyvede :-D

Zuby zatim zadne nema, ale dasne si masiruje cim dal vic, tak nevim jestli uz se neco klube

My sice Nutradefense pouzivame, ale uz mam tak akorat na dojezd nez prejdeme na dvojku

Hezky den vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.7.12 09:16

Ahoj holky. Teri, malý je krásný :-) a s těmi kily si nedělej hlavu. My jsme na tom podobně. Ve 4 měsících měla malá 6990g, takže počítám, že jak půjdeme v 5,5 měsících, tak na tom budeme podobně. Zoubky taky zatím nemáme, i-když jsem si myslela, že už je to tady :lol:. Malá má celou bradičku a pod krčkem oslintanou a bolavou, ale snažíme se to poléčit a vypadá to, že se nám i daří :potlesk:. Včera jsem dala malé poprvé mrkvičku (uvařila jsem jí asi málo) a snědla mi celou malou misku :potlesk:, pak se dojela mlíkem a byla spokojená :D. Jinak my taky dáváme Sunar Nutradefense a ještě chviličku dávat budeme. Tak jestli nevíte co s ním, tak bych si ho vzala.
Za chvíli fičím na sociálku vyřídit si rodičák, tak jsem na to zvědavá. Mějte se krásně a přeji hezký den :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.7.12 14:33

Ahojky, tak mi už máme konečně poslední očkování za sebou:))) tak doufám že to bude bez teplot, jako ty předchozí:) Jinak malá váží 6550g.. a s tim přetáčením si zatím nemám lámat hlavu. Tak mě trošku uklidnila! Jo a řekla mi, že ji klidně mužu začít dávat opatrně lepek,–že se to ted doporuču je dávat dřív-mezi 4.-6.měsícem. Tak vám nevim, ale asi to teda zkusim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.7.12 16:03

Ahoj holky!
Leni, konečně to máte taky za sebou to očkování.
My jsme byli vyřizovat rodičák v pondělí a naštěstí jsme narazili na dobrou ženskou u přepážky, která nám to všechno vysvětlila. Vypočítala nám to na 10700,– tak jsme byli rádi. Takže to máme asi na 21 měsíců, což znamená, že musím otěhotnět nejpozději do října 2013, to je fakt hrozný! A to sem si myslela, že budu mít děti až tak 3 roky po sobě. Ale když ty peníze jsou tak bídný!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny