Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,
Veru, to je dobře, že křitiny proběhly v pohodě. ELiáš Lukáš je moc pěkné. My budeme mít za nedlouho Lukáše Jana ![]()
Přikládám sem video našeho otesánka, takhle teď u nás probíhá každé krmení ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Tohle je večerní kaše a včera měl taky poprvé jablíčko a celá přesnídávka do něj zahučela během pár minut.Jen si tedy myslím, že ho v noci trochu trápí prdíky, protože se tak třikrát vzbudí a dost poprdlává a hůře se mu teď usíná, včera večer tedy šílený hodinový řev
Možná reakce na páteční očkování nebo že by už konečně ty zuby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo:
vždycky jak kdyby říkal: Matkoo, dělej!!
fakt paráda..:)
Do nás to tedy taky takhle padá, ale tolik mě u toho nepeskuje.. ![]()
U nás teď taky pláč každej večer, ale jen chvilinku.. trápí ho ten zoubek..:( dneska zkusim zacinkat lžičkou, jestli už tam něco bude..
Ivčo a koho budete mít za kmotra?? Lukáš Jan je taky moc hezký..:)
Nám šel můj brácha, Lukáš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ještě jedna informace úplně pro všechny!!!
Už se mi to nějakou dobu honí hlavou, ale vzhledem k tomu, že jsme spolu všechny prožily téměř celý těhotenství, víme toho o sobě taky hodně (i když jen virtuálně), nestálo by za to, někdy se s prckama vidět???
Neříkám teď, ale možná ještě do doby, než nám začnou chodit a spokojeně dřepí v kočáru a je tedy možná snažší je uhlídat.. každá jsme sice z jinýho konce republiky, ale snad by nebyl problém dojet třeba do Prahy…třeba i s chlapama si udělat výlet, ti by se pak nějak zabavili sami..Kdo by se na to cítil, tak bysme to mohly třeba promyslet..? Jestli se Vám to teda nezdá jako blbost, ale já bych Vás určitě ráda viděla.. ![]()
jen návrh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe Lukáškovi půjde manželův strejda, sice by měl být kmotr mladší, ale nikoho jiného nemáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe Já myslím, že by to byl dobrý nápad a pokud by vám to nevadilo v Praze, tak to bych byla samozřejmě naprosto spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Ivco, super video
Evidentne Lukymu chutna ![]()
Veru, napad mas dobry
A taky bych hlasovala pro Prahu ![]()
U nas uz je to nastesti lepsi, mala bez teplot
, ale po zubu ani pamatka. Taky uz kazdym dnem cekam az se rozleze, poslednich par dni zveda zadek, stoji na spickach a hlavou ryje v zemi
obcas se o kousek posune, tak snad brzy prijde na to jak se to dela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, u nás po zoubku taky ani památka:( takže asi jen tak venku nebude.
Já jsem od rána mrtvá:( asi jsem někde něco chytla, tak doufám, že to neprsknu na malou, to by mě pěkně štvalo teda!! 11dní před svatbou!
Verčo, skvělej nápad a s prahou taky souhlasím:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, super video
ještě, že ho máš tak přikurtovanýho
jinak by ti asi vyskočil
Ale musím říct, že jste při tom krmení krásně čistí…to my jsme vždycky špinaví až za ušima!!
Jinak u nás dnes naprostá katastrofa!!Malá usla teprve před chvilkou, strašně kňourá, tak nevím, jestli to budou ty zuby…
A stou Prahou taky souhlasím. Dokonce mi manžel před nedávnem říkal, jestli se někdy neslezeme…Doufám ale, že to vyjde zrovna když bude mít volno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak holky super!! Jsem ráda, že všechny souhlasíte a samozřejmě to budeme muset naplánovat tak, aby se to hodilo všem!! Já bych sice asi zvládla dorazit sama, ale budu radši, když to spojíme ještě s nějakým jiným plánem a pojedu i s manžou..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, u nás včerejší večer hrůza, celý den byl hrozně ukňouranej, v poledne si na hodinku schrupnul, ale stejně pak vstával zadkem napřed a hned zase brečel, tak jsem letěla na procházku, tam relativní spokojenost, přijedu domů - řev. Chtělo se mu spát, ale nemohl, tak jsem mu vymýšlela pořád nějakou zábavu. V šest jsem mu uvařila kaší, ale hrozně se u toho vztekal, brečel a akorát se tím dávil, tak jsem ho zkusila ukojit a spal do půl osmé. Pak zase řev, tak jsme ho vykoupali, dala jsem mu napít, chvíli vypadal, že usne, ale každou chvíli spustil hysterák, v devět jsem ho opět zkusila trochu nakojit a nakonc usnul v půl desáté
.Spal do tří a teď očekávám, že se probudí definitivně. Nevím, jestli je to reakce na očkování nebo zub, ale doufám, že bude brzy zase klidnější. Nevím, jak by v tomhle stavu zvládnul víkend u našich, ale možná bych se divila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivco, snad bude Lukasek brzy v pohode ![]()
U nas dneska prvne cinkla lzicka, Emi ma prvni kousicek prvniho zubu venku ![]()
Zitra ji bude pul roku, neuveritelne jak to rychle uteklo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetulinaP Gratuluju k prvnímu zoubku a ať ty další už snáší lépe.
Luky si dal po obědě dvě hodiny spánku, nááádhera, ale bohužel hned než otevřel oči, tak opět začal brečet, tak jsem ho vzala na dvě hodiny do lesa, tam byl relativně spokojený, i když domů už jsem se taky vracela s kňourajícím kočárkem. Naštěstí přišel dneska manžel domů brzy, takže si ho převzal. Teď se ho snaží uspat, ale zase to vypadá nekonečně ![]()
Holky, kdo dáváte kupované příkrmy, myslíte, že můžu dát rovnou celý maso-zeleninový příkrm od Hami, kde jsou složky, které Lukášek ještě neochutnal? Koupila jsem kuřecí a krůtí příkrm, ale v obojím je buď trochu celeru nebo hrášku. Je to ale jen 2g, tak by to snad nemuselo vadit. Potřebuju si otestovat nějaké příkrmy než pojedeme na dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Gratuluji Emi k prvnímu zoubku
,
. Ivi, Luky je úžasný a jak krásně papá
. Malá mi dělá u jídla to samé co Lukášek. Taky mi to musí pořád komentovat
. S tím srazem je to perfektní nápad, ráda bych Vás taky poznala, ale my asi nedojedeme. Je to pro nás strašně daleko. Museli by jsme s malou cestovat přes celou republiku
a přítel jet nechce, takže vlakem 4 hodiny tam a 4 zpátky asi nepojedu
. Škoda, že bydlíme tak daleko. Jinak malá je teď 2 dny úplně úžasná
. Je moc moc hodná, usměvavá, pěkně jí
. Včera jsme zkusila krupičku a může se po ní utlouct, jak ji chutná
. Jo a dneska se mi poprvé otočila z bříška na zádička, tak mám takovou radost, že to asi oslavíme
.Zítra jdeme po 7 týdnech do poradny, tak jsem zvědavá, kolik mi za tu dobu přibrala a jak moc se vytáhla, protože už začínáme nosit věci, co jsou na 6 - 9 měsíců
, hold mám doma dalšího dlouhána
.
- Citovat
- Upravit
Ivco, ja se sklenickam s celerem vyhla, ale par tech masovych obsahovalo porek a mala to zvladla v pohode.
Do domaciho jsem ji taky dala par kulicek hrasku a taky v pohode…Vyzkousej a uvidis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
| Ivčo, já bych to neřešila.. jestli Ti pěkně baští, tak to riskni.. Já už jsem tu jednou psala, že jsem nikdy nezkoušela nic po pár lžičkách, ale hned jsem mu všechno frkla naráz a vždycky to zmáknul.. |
Peťo, Vám mooooc gratuluju k prvnímu zoubku..
teď to půjde ráz na ráz.. já dneska zase zkoušela cinkat, ale nic..vždycky jen zavadim o ten první a druhej zatim nic..:( ale pod dásní je už hoodně vidět!! Jinak jsme taky pěkně ukňouraní, tak uvidíme.. v noci si chtěl zase hrozně povídat..
tak snad to dnes bude lepší!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jak dlouho mixovat ?
- 27.5.26 06:59
- Vladusxx
- 8
Těhotná v MŠ – odejít na rizikové, nebo...
- 27.5.26 05:54
- lucynka25
- 6
Jarní cibulka při kojení?
- 27.5.26 05:56
- lucynka25
- 6
Dotaz na “zahradnice”
- 27.5.26 06:21
- alisekR
- 11
Potřeba sexu, ale bez nevěry. Co mám dělat?
- 27.5.26 07:05
- K. Rocánková
- 30
Zara parfémy: Na jaké pobočce v Praze jsou?
- 26.5.26 22:06
- Aneeek
- 5
Zaujala jsem ho?
- 27.5.26 05:43
- Betty MacDonald
- 42
Chronicka pankreatitida
- 26.5.26 22:15
- Bahha
- 16
Může mít dítě ve školce opalovací krém?
- 27.5.26 05:57
- lucynka25
- 19
UPOL psychologie – přijímačky 2026
- 26.5.26 18:20
- obloha241
- 5
Nové příspěvky
Existují citově založené ženy?
- 27.5.26 07:15
- admin
- 38
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 27.5.26 07:10
- Nimie
- 299
Potřeba sexu, ale bez nevěry. Co mám dělat?
- 27.5.26 07:05
- K. Rocánková
- 30
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 27.5.26 07:01
- Venetia
- 940
Snažení 2026
- 27.5.26 07:00
- Niki550
- 1323
Jak dlouho mixovat ?
- 27.5.26 06:59
- Vladusxx
- 8
Postvirový syndrom – zkušenosti