Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
23.8.12 11:14

Marti neboj, ona to dožene a co neumí dnes, tak zítra už může krásně zvládat. Jen si zatím užívej, že kam jí položíš, tam je :lol:

Přikládám video, jak to u nás zhruba vypadá :lol:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.8.12 18:11

Ivčo, Lukášek je fakt úžasnej :potlesk: to u nás malá zjistila, že může stát na nohách, protože sem to jen zkusila, jak má silný nožky a už se vzteká, když ji nepostavím. tak sem si asi pěkně zavařila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.8.12 19:23

No vidíš, nakonec bude rovnou chodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
23.8.12 19:56

Ahoj holky,

Ivco, Luky je sikula :palec:
Emi jeste neleze, snazi se, ale ruce ma porad ve vzduchu, ale uz je snad na dobre ceste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
25.8.12 20:17

AHoj holky..
všechny Vás zdravím.. byli jsme na pár dní na prázdninách v Karlových Varech, Elí byl moc hodnej, cinká nám druhý zoubek, tak jsem fakt ráda.. už klečí na kolínkách a dělá houpy houpy.. :lol:

Chtěla jsem ještě připomenout tu schůzku, jak jsem navrhovala, kdy by se Vám komu třeba to hodilo, třeba by to bylo v pohodě koncem září nebo říjen.. bude asi těžký se všechny domluvit, ale jestli to chceme podniknout, měly bysme to asi nějak řešit.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.8.12 22:22

Ahojky, tak už jsem vdaná paní|:-DDD
Nakonec nějak dopadlo, a myslím si že dobře:) alespon mi byli spokojení:-D počasí nám vyšlo krásně, ikdyž jsem se ráno zhrozila, když jsem viděla že prší, naštěstí se během dne udělalo krásně. A na focení jsme to měli jen taktak. Dofotili jsme a začalo pěkně pršet…Až budem mít nějaké fotky, dám je sem:)
Jinak malá byla uplně ůžasná, zvládla to bravurně a každej nám ji vychvaloval, jak máme hodný dítě:) Vůbec neplakala, na to, že šla z ruky do ruky, to taky zvládla v pohodě.. Jediný co ji vadilo, když jsme třeba krájeli dort, byla vedle nás a jak se každej nahrnul s foťákem blízko, takl začala plakat-asi ji vadilo tolik lidí najednou. Noc pak byla horší-co řikala mamka. Do pulnoci spinkaal, pak si asi hodku prý chtěla povídat, no pak se s histerickým plláčem budila. Asi to všechno zpracovávala.. tak uvidim jaká bude dnešní noc.
Mějte se, já jdu do postele konečně! Zítra písnu a snad budu mít i fotky:-)) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
26.8.12 07:57

Ahoj Leni!!! Moc gratuluju :kytka:, hlavně, ať Vám to vydrží a jste šťastní..:) s tím focením jsme to měli úplně stejně, z totálně nádhernýho počasí nám začalo pršet přímo při focení, ale dodnes říkáme, že nám pršelo štěstí.. ;)
Je dobře, že jste to tak zvládli, těším se na fotky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.8.12 09:39

Taky jsem si to řikala, že nám prší štěstí:)) Přidávám fotečku, zatím víc nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.8.12 09:43

Leni, gratuluju! At jste dlouho stastni a spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
26.8.12 11:04

Leni, taky gratuluju a přeju hodně štěstí. Moc vám to slušelo, hlavně ty s malou jste krásné princezny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.8.12 14:00

Ahoj holky!
Leni, velká gratulace! Moc vám to slušelo, všem třem!!!
Veru, škoda, že jsme to nevěděli dřív, že vy i my budeme ve stejnou dobu ve Varech…To jsme se mohli potkat.
A s tím setkáním-navrhla bych nějaký termíny a pak by se všichni vyjádřili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.8.12 17:32

To je fakt, Marti.. Skoda, no.. ;(
s tema datumama souhlasim. Jinak ja i manzel jsme celkem flexibilni, takze se asi vice mene podridime tem, co budou muset konzultovat s manzelama dovoz do Prahy.. Takze zkuste neco navrhnout a ja to pak oznamim doma..
Mozna jen trochu problem by byl, kdyby to byl vikend, protoze oproti ostatnim, kteri maji o vikendu volno, tak muj manza o vikendu pracuje.. :D v takovym pripade bych musela nejak docestovat sama s navi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.8.12 18:50

No, já bych ani s tou navigací asi nedocestovala :lol: :lol: Můj manža dělá taky víkendy jednou za 14 dní…ale nebylo by od věci to stihnout ještě než bude zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.8.12 19:39

Ahoj holky
Emi asi zase rostou dalsi zuby, slinta, knoura a v noci spatne spi :zed:

Ke srazu - teminove se prizpusobim, jenom na prelomu rijna/listopadu jedu s kamoskou na damskou jizdu :mrgreen: takze budu mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.8.12 06:38

Ahoj holky, co se týče srazu, tak pokud to bude v Praze, tak u mě není žádný problém, jen by byl asi lepší všední den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny