Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
10.10.12 17:29

Ahojky, taky nad tím přemýšlím, co je to za období. Dneska je áďa fakt děsná, protivná, uknouraná, chce se jen nosit. Spí tak pul hodky, vzbudí se s řevem, ketrej pokračuje do doby, než zase usne- na pul hodky… A ráno byla docela v pohodě.. tak jsem zvedavá jaká bude noc:(( že by konečně zub!!! nměla trošku zvýš. teplotu 37,5.. tak uvidíme. Pevné nervy… papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
14.10.12 09:52

Ahoj holkyyyyyyyy…
tady chcíp pes, ne?? :)
Nechtěla byste už konečně některá navrhnout ten datum setkání?? Nebo z toho sejde??

Jinak u nás pořád tak nějak nastejno.. někdy je to super, někdy horší, momentálně nám asi už roste horní zub. V noci je to stále naprd, musíme 1× krmit - poměrně hodně mi teď jí. Jinak přes den si hodně hraje sám, lebedí si tady u níbytku a zabaví se.. taky už jsme měli několik pádů, takže máme boule na hlavě.. :roll: no ale tomu se asi nelze vyhnout! :roll:
Taky jsem se vám chtěla pochlubit, že snad už konečně začíná kakat sám. Naučil se to ve stoje, někde vždycky u nábytku se zapře a začne tlačit, takže po 8 měsících nenadálý úspěch.. :lol: :lol:
Doufám, že u všech všechno ok, když se žádná neozýváte.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
14.10.12 14:57

Ahoj holky,
moc se sem teď nedostanu a když už, tak je to fakt na chviličku. Luky je fakt hodně akční, neustále si stoupá a leze a nechce být ani vteřinu sám. Do toho vstává každý den v půl 6,přes den spí tak max dvě hodiny a to ještě v kočárku, když s ním lítám venku. V noci se budí 2× a včera bylo tedy i po dlouhé době dost náročné uspávání, trvalo to dvě hodiny, mlul si oči jak o život, už skoro spal, ale hned začal zase šíleně řvát, třikrát jsem ho zkoušela uspat ukojením a nakonec si nechal říct v půl 9.
Je to velký jedlík, sní všechno co mu připravím, ale s pitím máme docela problém, takže ho to teď intenzivně učím. Vypije za celý den jen tak 50 ml čaje, vodu nechce, zatím se nám nejvíc osvědčil jahůdkový čaj od megafitu. Co dáváte dětem pít a kolik vám toho za den vypijou? Chci ho odnaučit kojení přes den, protože už má 4 normální jídla, tak bych ráda kojila, jen ráno, večer a případně v noci (i když to už by si taky mohl odpustit ;) ), někdy si to ale po obědě nebo po svačině vyřve :| a když nic jiného pít nechce, tak ho prostě nechi nechat trápit.
Zuby zatím nic, možná to včerejší uspávání byl nějaký náznak, ale na dásních se nic neděje a dokonce mi přijde, že mnohem míň slintá, dneska ale už třikrát kakal.
Veru Eliášek je šikulka a frajer :palec:
Taky přidám pár aktuálních fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.10.12 19:35

Ahojky, no u nás teda děs teďkon.. já jen doufám, že je to jen zoubkama, ketrý si dávaj pěkně na čas, a ne nějaký její rozmar.. je hrozně protivná, v noci se vzbudí klidně i pětkrát, a jde těžko uklidnit, takže už ji mám po prvním probuzení v posteli.. a hlavně měla ted i teplotu 38, a včera deska prujem, tak snad ten zub a ne nic horšího!
Ivčo- u nás řešim zase opačný problém- adélka pije jak duha!! vypije tak 600ml čajíku za den, pak se mi pročuravá:( ale ona s tou lahvičkou i usíná..
Taky přidám pár fotek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.10.12 20:13

Ahoj holky, dětičky sou super :potlesk:
U nás je celkem veselo, malá už se naučila konečně lézt po čtyřech a je všude :lol: Stojí u níbytku, jen se rozběhnout…No, už to nnení to hodný ležící miminko. Jinak zuby pořád nikde, zato zase máme rýmu jak šráky :zed: a kašel, takže zítra šupajdíme k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
17.10.12 08:11

AHoj holky..
Prosím Vás, Vy co jste malovaly dětem pokoje.. jakýma barvičkama jste to malovaly a kde se dají sehnat??
Moc děkuju..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.10.12 08:19

Ahoj holky,
koukam ze mate vsechny sikovne deti :palec: U nas co se pohybu tyce zadna zmena, neleze ani se neplazi, vsude se dovali :nevim: Doktorka rikala, ze je to OK tak snad se rozleze brzy.

@Veroniqe ja v lete malovala na stenu normalne obarvenym primalexem, namichanym z obchodu. Ale nekdo pouziva temperky z papirnictvi a taky to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.10.12 20:59

Veru, já jsem malovala temperkama a v pohodě…
Jinak u nás holky kromě toho, že máme pořád rýmu, tak už nám vylezl první zoubek-KONEČNĚ :dance: :dance: :dance: Zrovna dneska, když má 8.měsíců. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.10.12 21:03

Aktuální fotečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.10.12 08:05

AHoj holky.. Marti, gratuluju k prvnímu zoubku.. :potlesk:
A díky za ten tip s temprerama, už to budu mít skoro hotové, tak sem pak taky dám nějaký obrázek..

JInak u nás je to stále stejné, možná i horší. Už jsme se s manželem opět odstěhovali spát do obýváku, protože jakmile přijdeme do ložnice, cvakne klika, tak malej jak kdyby na to čekal a šup rychle stojí v postýlce, za noc je x krát vzbuzený a chce si hrát, když ho položím zpátky, tak se začne vztekat a úplně hystericky brečet.. :zed: asi mi z toho hrábne, jsem šíleně nevyspalá..

Dnes to bylo lepší, byla jsem tam jen 1×, dala mu trošku napít mlíčka, chvilku plakal a jinak spal dnes až do 7!!! To se nám už měsíce nepovedlo..:)

No, jinak je to děsnej drak, on je až neuvěřitelně zvědavej.. v jeho případě je spánek opravdu jen ztráta času, protože potřebuje neustále něco objevovat, někam lézt, něco vyndavat atd..
Taky už konečně sedí a leze. Ale s lezením je to horší, sice moc dobře ví, jak se to dělá, ale stále upřednostňuje plazení. Je to pro něj rychlejší..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.10.12 08:06

Přeji hezký zbytek víkendu a ozvěte se taky..:)
Jo a na ten sraz bych navrhovala třeba polovina nebo konec listopadu, když to bude vyhovovat..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.10.12 09:52

Ahoj holky,

krásné fotečky :palec:

U nás se dneska taky objevil první zoubek a jak jsem na Lukáškovo vztekání zvyklá, tak mi ani nepřišlo, že by to bylo nějak výrazně horší, jen hooodně slintal a trochu víc se poslední týden budil.

Veru s tou zvědavostí je to u nás stejný, pořád se nějak šplhá a nejlépe každou vteřinu někam jinam, nejvíc ho teď zajímají radiátory a dneska si o něj dal taky pěknou ránu do hlavy. Už jen leze po 4 a u nábytku už udělá pár krůčků, pokud má tu správnou motivaci.

Dneska máme křtiny, tak jsem zvědavá, jestli naše zlatíčko nezboří kostel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.10.12 11:01

Ivčo tak taky gratulace k zoubku. :potlesk:
A moc si užijte křitny. Jestli Váš Luky tak zvědavej jako náš Elí jak říkáš, tak bude zlatej.. protože ho naprosto zaměstná koukání po všech lidech a po kostele atd…
Užijte si to a těším se na fotečky.. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.10.12 11:34

Ahoj holky,
Ivčo, taky velká gratulace k zoubku a Veru, přesně vím, o čem íšeš. my jsme to měli úplně stejně…
Jinak holky, pořád nás trápí rýma a kašel-už asi měsíc :zed: Dr. říkal, že pokud se to přes víkend nezlepší, tak malá dostane antibiotika 8o úplně z toho mám úděs…asi ani to plavčo nedochodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.10.12 05:41

Dobré ránko,
@marti to mi je líto, že je malá pořád nemocná :(,tak ať jí to chudinku brzy přejde, tohle počasí je příšerné :|

Křtiny byly včera moc fajn, malej byl zlatej, občas trochu zakňoural, ale hlavně pozoroval a u polívání vodou ani nepípnul :D
Fotek asi moc nebude, protože tam nějak nikdo nebyl schopný se toho pořádně ujmout, tak alespoň pár ze závěru.
Nejlepší pak byla oslava v restauraci :D, Luky si užíval společnost a já taky.Bylo tam i měsíc staré miminko, tak jsem se nestačila divit, jaký je to obrovský rozdíl a to měl Luky o kilo méně 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny