Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Veru, tak to je fakt pakárna. Já bych byla úplně hotová. Jo a malá dneska nespala vůbec, jo?!Vstávala ráno v pět a v sedm teď večer už naštěstí usnula! Ale dneska fakt mazec. ještěže jsem byla u našich a nemusela se jí věnovat sama celej den…
Ivčo, ta naše cácorka taky nechce ležet při oblíkání a přebalování, tak jí musím vždycky něco vrazit do ruky-většinou krém a je relativně v klidu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, tak to je tedy noc za všechny peníze, to bych z toho byla taky hotová. Tak ať už je to jen a jen lepší.
U nás už vrazit něco do ruky při přebalování nefunguje, protože ho zajímá jen to stoupání a lezení. Takže je to vždycky zápas na půl hodiny.
Včera jsme byly na oslavě narozenin a malého jsme odvezli k babičce. Měla jsem tedy šanci se opět jendou do růžova vyspat a samozřejmě to vůbec nešlo. Hrozně se mi stýská, takže jsem nemohla usnout a pak jsem se probudila v půl 5
.Teď jsem mluvila s babičkou, tak Luky prý spinkal od 7 do 5,ale měli trochu dramatický večer, protože když měl jíst, tak vypnuli proud - chudák mamka, Lukášek to nechtěl pochopit, že ještě nemůže mít kašičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, já vždycky když dám malou k našim, tak taky druhý den nespím dlouho. Prostě to nějak nejde. Vždycky se těším, jak se krásně a hlavně dlouhi vyspím a nic ![]()
Jo a dneska vstávačka opět v pět!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás noc šílená, uspávali jsme tři hodiny a krotili hysterický řev, třikrát jsem ho uspala u kojení a jak jsem ho položila do postýlky, tak řev, nic nezabíralo, tak jsem ho zkusili dát do obýváku k televizi a to si začal povídat a chodit kolem nábytku, jak kdyby nebyl unavený (přitom přes den skoro nespal).V půl jedné a ve 4 se opakovalo něco podobného a v ty 4 už jsem vstávala, aby se manžel trochu vyspal. V 7 jsem mu dala flašku sunaru, aby se zasytil, jestli mu třeba MM nestačilo, vůbec to nepomohlo, tak jsem mu dala v 8 Viburcol na zuby a před chvíli usnul, tak doufám, že mě nechá chvíli zregenerovat ![]()
Alespoň něco pozitivního, říká krásně táta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky, u nás je to podobný.. i když teda Marti, to musí bejt hukot, když nejde spát ani jednou za den!!! My spíme teda mizerně, ale aspoň ho někdy fakt udachmam.. už jsem dospěla do stádia, že ho prostě nechávam řvát, když chce.. čas od času tam jdu, položim ho… ale nechci mu křivdit.. třeba teď mi usnul bez řevu a remcání úplně sám.. všechno se to u nás odvíjí od toho, jakou má noc.. Jinak jsme už včera jeli od rodičů, protože tam ty noci byli ještě horší, spali jsme s manžou v obýváku na gauči, aby byl malej v pokoji sám a i tak to stálo ta ho…
no tak jsme jeli domu, tady byl opět v ložnici sám a my v obýváku.. párkrát za noc jsem ho slyšela, ale přiznam se, že jsem byla tak tuhá, že jsem k němu ani nevstala a on kupodivu za chvilku přestal…
No a vstával v pů 6, dala jsem mu flašku a ještě si ho vzala do postele no a spali jsme do 7! Takže pro mě super..
Ale přesně jak píšeš, Ivčo..kdyby jsme si ho vzali kdykoliv v noci k sobě do obýváku, tak začne všude lézt a obcházet nábytek atd, jak kdyby nebyl unavený..
dnes jsme se rozhodli, že už vážně musíme pořídit nějakou ohrádku kolem těch jeho puzzlíků, protože já s nim neudělam už vážně nic. To prostě nejde.. tak holt bude zavřenej, no, když budu potřebovat uvařit nebo něco podobného..
A Ivčo, super, že říká táta..:)) to je krásný. My neříkáme zatim nic, ale úžasně poznává věci. Když se ho zeptáme, tak umí najít auto, taky umí jak auto dělá.. když se ho zeptáme jak dělá auto, tak začne dělat brrrmmmm..:D pak umí světýlko, hodiny, tátovo poháry, číslíčka na mikrovlnce, Henryho (pejska), pak když řekneme ne ne ne tak kroutí hlavou..to je strašně vtipný, třeba se mi povede vám to někdy natočit..:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo, na to, jak byl Lukášek pořád malinkej, tak teď se z něj klube pěkný šídlo šikovný.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak mě malá teď kupodivu spí už hoďku. Jinak my říkáme místo máma dlouhé MMMMM. A tou hlavou kroutí úplně stejně. Je to taky sranda jak blázen
Jinak už sem nám vyklubal druhej zoubek-konečně. Ani sem si nevšimla, že by byla nějaká protivná, ale pořád se chytá za ouško, tak ji to asi zlobí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Lukášek spinkal nakonec dvě hodiny, ten Viburcol je buď zázračnej nebo byl už tak unavenej po té noci.Pak se dokonce probudil bez řvaní, což taky neznám a teď si tady už chvíli hraje s odsávačkou na nos (poslední dobou nejoblíbenější hračka)
Veru makej je tedy šikulka, že už tohle všechno umí. Lukášek je spíš na ten pohyb a nic jinýho ho moc nezajímá až teď začíná s tím povídáním a je to fakt velká sranda, nemůžu se toho nabažit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak po přečtení vašich příspěvku, jsem se docela uklidnila, -u nás je to s tim spaním UPLNĚ stejný:(( Přes den spí dopol. a odpol.tak pul hodky, večer chodí spát v 7h, občas zabere, občas tady s náma straší třeba do 8-9h, tak do půlnoci se cca každou hodku budí s histerákem a neuklidnim ji jinak, než v ruce, nebo v naší posteli:( kam jsem si ji teda asi já naučila! ale ono to jinak prostě nešlo. Zoubky jsou u nás prostě neštěstí!!:((
Přes den se naštěstí zabaví docela sama, posadím ji k hračkám a když vařím, tak si s ní povídám a většinou vydrží.. zatím si teda nestoupá atd, lízt asi taky nebude, myslim si, že bude rovnou chodit. párkrát se ji podařilo postavit
pohybuje se po zadečku
sedí a prostě se šoupe po zadečku.
S tím povídáním- řiká máámííí když řve a volá mě:-D pak říká bá bá bá– ale to je spíš pápápá:)
Před pár dny jsem ji na netu pustila šmouly-brannej den, tak to u nás frčí skoro pořád, je to šílená sranda, jak se na to tlemí a dělá tanyny a pacipaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak dnes budíček ve 4:00
-masakr. Už mám uklizeno, vyžehleno a teď sem si udělala kafčo a sedím. Malá si tady vedle mě hraje a taky pořád někde leze. Já si myslím, že ty kila nakonec půjdou dolů samy
I když už tři týdny držím dietu…
Na 11 máme jít na kontrolu, tak jsem zvědavá. Jinak Ivčo, ta odsavačka u nás taky frčí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky..
Leni, vítej v klubu!! Je to prostě děs, s těma dětma!! ![]()
Ale řeknu Vám, já se v tom našem klukovi už fakt nevyznám. Včera spal celkem dobře, ale dnes… dnešní noc spal 12 hodin bez jediného pípnutí!! Od 7 večer do 7 ráno, v 6 jsme se s manžou vzbudili a nevěřili jsme, že to je možný, tak jsem se na něj byla vedle podívat, jestli vůbec žije!!! No opravdu nechápu.. ![]()
Kéž by se to nějak zlomilo, ale tomu moc nevěřim, vždycky něco zakřiknu a pak je z toho takovej horor, jako teď ty poslední 3 týdny!!
Leni, a to je malá teda moc šikovná, když dělá i tanyny a paci paci..
to já jsem toho našeho ještě nedokázala naučit..
jinak samozřejmě jeho hračky ho zajímají nejmíň ze všeho a jedou „nehračky“. Teď třeba stojí u tv a čumí na óčko..:)
Marti, Ty máš teď taky peklíčko, nejhorší je vstávat takhle brzo..
ale zase super, že s malou něco uděláš.. já s Elím neudělam nic, už jsem objednala na netu ohrádku a prostě bude v ohrádce, nedá se nic dělat..
Jediný, když vařim, tak si ho strčim do židličky a dam mu do ruky křupku a to je od něj klid.. jakmile má žvanec v ruce, tak je fakt klid…:)
Marti a jakou dietu? Jako omezování v jídle?? Já se snažim cvičit, běhat, posilka, plavat.. ale stojí to za prd, navíc, jak jsem pořád unavená, když malej nespí, tak pořád jen jim a jim, abych dobila energii!!
Chjo chjo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, jde to ztuha, shodit ty kila.Ale hodně se omezuju v jídle. Už nejím jak dřív, to bych se asi neunesla
první týden, to bylo fakt peklo.To sem měla hlad jak prase, ale pak se to zlomilo, žaludek si zvykl a te´d v poho.
jinak na dnešní kontrole sme dopadly nic moc.Sice nález v pořádku, ale kašle a soplíme pořád. Takže nám dal jiný kapky na odkášlávání a když to nezabere, tak příští týden opět antibiotika. Už mě to vážně neba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, Marti tak to mě mrzí!!
Chuděrka malá, takhle dlouho se s tim trápit..Ono taky u Vás to špatný spaní určitě souvisí s tímhle vším a až bude po všem, třeba se to nějak zlomí!!
Já se snažila se omezovat v jídle, ale asi to nějak nedokážu..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
tak nevím, co nastalo za změnu, ale už 3 noci nám zlatíčko spí celou noc bez probuzení, téměř 12 hodin..
my jsme teda radši pořád nastěhovaný v obýváku, nebudeme nic pokoušet..
ale přes den docela zlobí, asi ho trápí zoubky.. už aby vylezl další, zdá se mi to úplně nekonečný..:(
Jinak jsem nám objednala velikou ohrádku a už se nemůžu dočkat, až přijde, protože s malým je to už vážně neúnosný.. dneska na sebe strhnul jídelní židli a minula ho snad od milimetr, že se mu nic nestalo, ale strašně se lekl a utěšovala jsem ho asi 5 minut!! Hned jak ohrádka dorazí, tak ho budu zvykat, aby tam fakt byl a začal si hrát sám tam uvnitř.. sice se to neobejde bez pár dní řevu, ale lepší, než aby se mu fakt něco stalo, nehledě na to, že já neudělam nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, já už to taky řeším tak, že ji dám do ohrádky a dělej si co chceš…Sice řve jak blázen, ale to se vážně jinak nedá. někdy vydrží si hrát, ale spíš ne…Taky jsem ráda, že mám průpravu z té školky a hodně toho snesu, takže nějakej řev mě nerozháže ![]()
Jinak dnešní noc byla masakr-opět. musela sem k malé asi 100× vstát, protože se tam pořád motá a nemůže se nějak uvelebit.Taky někdy sedí a kouká na nás. Tak ji musím položit a počkat až usne.Je to fakt děs. Už sem si říkala, že asi budu chodit spávat s ní o půl osmé, abych ráno nebyla tak rozbitá
nebo fakt nevím. Manžel se na mě vždycky dívá jak na blázna, že jdu někdy brzo spát, ale jinak se to vážně nedá. Takže už se vůbec nevidíme.
Nevím, jestli sem hlásila, že už máme dva zuby, ale asi jo a zdá se mi, že na horní dásni vidím zoubek. má to nateklý, tak se máme asi na co těšit. nejdřív pořád nic a teď je to jeden zub za druhým…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Léčba chronických poševních zánětů
- 26.5.26 01:22
- Anonymní
- 1
Asi problém ve škole...
- 26.5.26 01:42
- BohunkaP
- 4
Jak se vypořádat s tím, že už někoho...
- 26.5.26 01:18
- Michelle_M
- 2
Eminimo a diskuse na něm jako předmět...
- 26.5.26 00:25
- Anonymní
- 2
Na co se zeptat ve školce?
- 26.5.26 00:12
- Anonymní
- 1
Agrese na mladší děti
- 25.5.26 22:28
- Ada001
- 1
Proplacení kurzu školou
- 25.5.26 22:24
- Natynka193
- 1
Svatba ve dvou na úřadě-šaty
- 26.5.26 00:02
- Mandarinka Citronová
- 12
Stolní lampička - tipy
- 25.5.26 22:39
- TRG
- 7
Nejhorší rozhodnutí v mém životě
- 25.5.26 20:31
- Anonymní
- 26
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 26.5.26 01:45
- Lorre
- 107703
Asi problém ve škole...
- 26.5.26 01:42
- BohunkaP
- 4
Černé tričko bez obrázku pro dítě – kde...
- 26.5.26 01:23
- MacyBlack
- 20
Léčba chronických poševních zánětů
- 26.5.26 01:22
- Anonymní
- 1
Jak se vypořádat s tím, že už někoho...
- 26.5.26 01:18
- Michelle_M
- 2
Havarijko i když bych měla kvalitní...
- 26.5.26 01:14
- Leni589
- 19
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 26.5.26 00:54
- Černá Madonna
- 685
Eminimo a diskuse na něm jako předmět...
- 26.5.26 00:25
- Anonymní
- 2
Nechci mámu na svatbě
- 26.5.26 00:22
- BohunkaP
- 17
Slovní fotbálek dle obcí a dědin
- 26.5.26 00:21
- Štěpínek1
- 20423