Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
25.10.12 05:41

Ahoj holky, tak my jsme vzhůru už od 5.00!! :zed: Ráno měla malá v plínce jakýsi bílý gumový krystalky. Úplně se to na mě vysypalo a bylo to mokrý. Tak nevím co by to mohlo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.10.12 08:35

Marti, nebyla nekde praskla plina? Jestli to treba nebyl ten gel :nevim:

Jinak ty nemoci vam nezavidim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
25.10.12 10:23

AHoj holky..
Marti, to se nám taky stalo, když se protrhla plínka, nebo když jsem mu ji nechala moc dlouho..

Taky jsem se chtěla zeptat na radu.. malej spí každou noc jinak, někdy celou, někdy se vzbudí třeba ve 3. Ale každý den spí max. do 7. Problém ale je, že i v ty 3 i v 7 ráno je vždycky tma a on v tom má bordel. Prostě nepozná, že někdy jsou 3 v noci a někdy už 7 ráno.. no a tak když je 7, tak ho z postýlky vezmu a vstáváme, ale ve 3 ho nutim znova spát.. nemáte nějakej fígl? Já fakt nevim, jak toho docílit, aby poznal, že je ještě noc, nebo už ráno..:(
A to se ještě teď mění čas.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.10.12 10:30

Dík holky, ta plína byla fakt prasklá. Jinak Veru, u nás je to to samý :zed: Já sama bych potřebovala poradit. V sobotu se mění čas a já se bojím, že budeme vstávat už ve 4 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
25.10.12 10:36

Jinak mi vůbec nechce spát přes den!!! Je to děs, třeba už v 9 si mžourá oči, tak ho dám do postýlky, je tam hodinu, pořád stojí v postýlce, tak ho po hodině vyndam..necham ho hodinu v obýváku, v 10 šel opět do postýlky a už je tam zase půl hodiny a to samý.. jen si stoupá, povídá, knourá.. postupně tak chodim, ale on prostě nespí, nespí, nespí.. :zed:
Já už jsem v tomhle fakt bezradná!! přece ho nemůžu dávat v 9 měsících spát jen 1× denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.10.12 12:10

U nas je to se spanim obcas taky na palici, nastesti vetsinou spi od 7 vecer do 6 do rana, ale stejne nejdyl kolem 7 max 8 vstavame.
Veru, mala mi taky dost casto nespi dopoledne, mzoura oci, je protivna, ale v postylce neusne, maximalne obcas v kocaru ale to taky ne pokazdy. A v poledne spi tak hodinu a pul az dve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.10.12 19:47

Ahojky, u nás je to s tim spaníkm taky na nic:((( ale spíš teda odpol. Dopoledne ještě usne, celkem dobře, ale odpol. spí max.tak poul hodky kdyžž už usne… a v noci stále hruza:(((
Jinak zub máme konečně venku:-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.10.12 10:20

Veru malá mi spí taky jednou denně a to je mladší. když se zadaří a to je fakt málo, tak spí ještě dopoledne hoďku. Třeba dneska to zrovna nevypadá… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
26.10.12 14:12

No Marti neblázni, fakt spí jen 1× denně??? 8o tak to teda čumim!!
Jinak teda, jak jsem říkala, že jsme se přestěhovali z ložnice do obýváku a malej spal 1000× líp, tak jsem se zkusila včerejší noc vrátit, jak to bude vypadat.. a vypadalo to tak, že malej stál téměř celou noc v postýlce!!! Tak jsem ho nechala třeba hodinu řádit, on pak na chvíli padnul, spal třeba půl hodiny a začal znova!!! Od 12 do půl 8 do rána jsem k němu vstávala snad 100×, vždycky jsem ho položila, začal řev a šlo to pořád dokola.. Už fakt nevim, jak dál. A dnešní den vypadá následovně: já kruhy pod očima, naprosto nevyspalá, zoufalá matka a malej - úplně svěží děťátko rozdávající úsměvy na všechny strany… no neposraly byste se z toho??? :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.10.12 17:04

Veru, tak naše malá dnes spala od 13:00 do 14:30!A od té doby nic. A já za sebe můžu říct, že dnešní noc jsme měli podobnou. Večer snědla dvě flašky kaše, tak sem si říkala, že bude spát celou noc-no smůla…ve dvě ráno budíček a řádily jsme do 4:00!A to stání v postýlce jako bych viděla v živých barvách. Takže já dnes vypadám asi tak jak ty a malá jenom leze a všude spouzí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.10.12 17:33

No ja si vcera to celonocni spani zakrikla, mala se probudila ve tri a do pul pate jsem ji premlouvala aby znovu usnula, nakonec spala do pul osme a po obede spala jenom hodinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
26.10.12 18:00

Mě aspoň utěšuje, že fakt nejsme sami..:(
Dnes jsem ho do odpoledního spánku musela zase nutit asi dvě a půl hodiny.. jinak jsme jeli k mojim rodičům a dnešní společné spaní i s manželem nás nemine, tak aspoň se třeba v noci pořádně vystřídáme!!
Ale těší mě fakt, že zítra hlídá celý den mamka, protože jedeme s manžou do Německa, tak si aspoň od malýho trošku odpočneme..
Cítím s Vámi všemi, kdo to máte stejně, jako my!!! A holt to nějak budeme muset vydržet!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.10.12 07:18

Nic jinýho nám fakt nezbývá. Snad to blbý období skončí a bude trošku líp…Dnes jsme vstávaly opět v pět. Tak to zítra nechci vidět, když se mění ten čas…To budou čtyři jak vyšitý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.10.12 08:06

Ahoj holky,
u nás je taky veselo. Malej má od úterka rýmu, takže se mu špatně spí a pořád se budil s hysterickým řevem. Včera jsem dala na radu doktorky kapku zyrtecu na noc a bylo to mnohem lepší, usnul v 7,vstával na kojení ve 2 a v 6 a teď se manželovi podařilo ho ještě uspat ve velké posteli.

Poslední dobou neusne jinak přes den než v kočárku, takže s ním lítám dvakrát denně na procházku, nějak nemám nervy poslouchat doma ten řev, že je unavený nebo mu neustále vymýšlet celý den nějakou zábavu. Takže vstává obvykle kolem 6 ráno, pak jdeme kolem 9 ven a spí tak hodinku, pak jdeme znovu kolem druhé ven a opět spí hodinu. Večer usíná v 7 docela bez problémů. Jinak je ale stále šíleně aktivní, ani vteřinu není v klidu, už ho nejsem skoro schopná přebalit nebo oblíknout, strašně se se mnou pere, řve, že nechce ležet a neustále se otáčí, odlézá a stoupá si. Už začíná i obcházet nábytek a pouští se oběma rukama, tak doufám, že na chození bez opory si ještě chvíli počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.10.12 11:20

Ivco to mame presne tote..nejhorsi je oblekani, udrzet ho na zadech, presne jak pises..takze to dobre znam.. Jinak dnesni noc.. Od 12 do 2 jsem drzela ruku mezi spruslema a malyho hladila, aby byl v klidu..od tech 2 do 5 byl vzhuru a rval, knoural, nemohl se uvelebit ani u nas v posteli. V tech 5 usnul a v pul 8 jsme vstavali..prijde mi, ze je to snad den ode dne horsi..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny