Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
AHoj holky..
nějak nám to tady poslední dobou vázne.. žádný nový info.. ![]()
My jsme bohužel nemocní.. nejdřív jsem to přitahla já a od včerejška už to má i malej.. je to teda jen pitomá rýma, ale i tak to dokáže dost otrávit život. V noci jsme v podstatě nespali, takže oproti poslednímu měsíci, kdy jsem si jen asi myslela, že spíme špatně, byla dnešní noc ještě jako mnohem větší noční můra!! Můžu vám říct, že jsem šťastná za manželovo povolání a že ho mám v podstatě pořád doma, protože představa, že po takové noci mi ráno odjede do práce a já tu budu muset fungovat je naprosto šílená.. takhle mu malýho ráno aspoň na dvě hoďky dám a já to dospím..
Jinak u nás žádná změna..v úterý máme jít na 8 měsíční kontrolu a vzhledem k tomu, že jdeme na pohřeb, to budu muset asi odložit..pro malýho máme hlídání.. jinak stále nelezeme a stále nesedíme..
snad příští týden už mi konečně přijdou ty gumové návleky, protože jsem z toho už trošku nervozní. Jsem zvědavá, co nám na to řekne doktor..
tak sem nějaká šupněte nějaký příspěvek, ať se to tu zase oživí..
![]()
hezký víkend, papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré brzké ráno, ve tři jsem nakojila a nejsem schopná usnout, protože oba moji chlapi šíleně chrápou, ale usnula jsem už v 9 a malej se vzbudil až ve tři, takže docela pohoda
.
U nás rýma už lepší, i když u kojení mu to pořád trochu vadí a několikrát za den se poblinká, jak mu to teče do krku.Tak ať je u vás Veru taky brzy lépe.
Jinak je to teď hodně náročné, protože si Lukášek začal intenzivně sedat a stoupat a tím pádem taky neustále někde padá, takže ho pořád hlídám, ale stejně se tak pětkrát denně pořádně praští do hlavy. Zatím se ale stále plazí a o lezení nemá zájem, takže stále chodíme na rehabilitaci, ale už s ním doma nejsem schopná nic odcvičit, takže je to stejně na nic.
Také jsme začali chodit na cvičení pro děti s maminkami, není to nic světoborného, ale alespoň má Lukášek nějaké nové zážitky a já se tam taky trochu odreaguju.
Taky jsem zvědavá, kdy už konečně bude mít nějaký zoubek, teď začal odmítat teplé jídlo, takže mu i obědy a kaši musím dávat skoro studené, takže asi něco v těch dásních cítí, ale jinak ani náznak. Osm měsíců mu bude ve čtvrtek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, moc se omlouvám, hrooozně dlouho jsem tu nebyla:( stěhovali jsme se, takže jsme bez netu zatím a bylo toho nějak moc:(
Jinak mi jsme měly asi tak 14dní rýmu, takže jsem prošvihla i 3lekce plavání:( Bylo to docela úmorný. ale už je to dobrý, takže zítra jdeme poprvé:) Áďa už hezky sedí bez opory, občas sebou ještě švihne, většinou dozadu, ale dává si pozor aby se náhodou neuhodila. Plazí se stále jen dozadu, nezabírá nic, ani hračky ani jídlo, aby šla dopředu. Snaží se i na kolínka a párkrát se pohoupe ale ještě se neudrží. Zoubek ještě nemáme ani jeden:(
Chci se zeptat, když ještě nemá 9kg, můžu ji dát už do tý větší autosedačky? Máme cca 8kg, a vůbec se jí tam nelíbí-v tom vajíčku!
Verčo-a co máš na rýmu? já ji davala Sterimar, a hodně odsávala, až mi ji bylo líto, chudinky!
Mějte se krásně:-D papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky Leni..
to je malá šikovná, že už sedí.. tak to vidíš, my se zase plazíme, nelezeme, ale stojíme a ještě nesedíme..
nebo sedí, čas od času se mu to povede, ale to je jen náhodou..
JInak my dáváme na rýmu Physiomer, ale už je na to úplně alergickej..:( sotva to vezmu do ruky, tak dostane hysterák, s odsáváním je to to samé, ale ono ani nic odsát nejde..:( navíc pravděpodobně ho bolí i v krku a rostou nám další zuby, protože mi moc nechce jíst, pevnou stravu vůbec, takže dáváme jen mlíčko. Taky pořád jen pláče, chce se nosit, špatně spí..
je takovej mrzutej, moc se nesměje.. chudáček muj malej..jsem z toho nějaká špatná celá..
JInak my tu sedačku už máme taky, ale dám ho tam až tak v 10 měsících a hlavně až bude sám sedět.. což vy už za sebou máte..takže kdo ví, to bude asi na Tobě. Ale já už se taky nemůžu dočkat, protože ve vajíčku mi nemůže vydržet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky! fotečky sou super!
Já jsem byla minulej týden nemocná. Začalo mě bolet v krku, tak jsem šla k doktorce, abych zase neměla angínu a naštěstí to nebyla, ale zánět v krku tam byl
,takže antibiotika to jistila…Do toho jsem měla rýmu jak trám a samozřejmě to malá chytla taky, že?!
Takže odsáváme, odsáváme a odsáváme a malá u toho šíleně ječí…
ale co se dá dělat a kapeme do nosu.
Jinak se mi už postaví v postýlce, takže už ji nemůžu nechat vůbec o samotě
Takže už se sama posadí, stojí, ale nelezeme a zuby taky nikde
takže nevím, no
Na 8 měsíční prohlídku jdeme za 14 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Veru Eliášek je tedy šikulka, jak už krásně stojí ![]()
Brzy se všechny uzdravte
.Lukášek neměl nějak extra velkou rýmu, ale pořád ho to úplně nechce pustit, takže stále prokapávám a snažím se marně něco odsát.
Já pořád kolem malého lítám, protože přes den spí jen v kočárku na procházce a doma šíleně řádí. Je neustále v pohybu, snaží se konečně lézt, staví se u nábytku, plazí se všude a hodně si sedá a hlavně pořád někde padá, tak ho musím furt hlídat. Zvykl si, že jsem pořád s ním, takže když se jen od něj zvednu ze země, tak spustí řev
.Ráno vstává v šest a v noci se dvakrát budí, ale naštěstí už nemáme moc problém s uspáváním, je už tak hotovej, že ho většinou uspím u kojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
koukam jak mate sikovne deti vsechny
A moc hezke fotky ![]()
U nas nic moc noveho, mala ma porad jen dva spodni zuby a na dalsi to zatim nevypada. Co se pohybu tyce, tak zmena zadna, porad jenom vali sudy, kam potrebuje tam se dovali a je spokojena
Ale aktivni je az moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hoj holky!
Tak jak se vám daří s drobečkama? U nás se to jaksi otočilo o 360
Malá v noci dělá bordel, o usínání ani nemluvím…Každou ho´dku je vzhůru a sedí nebo stojí v postýlce se zavřenýma očima. Tak jsme s manželem usoudili, že je asi náměsíčná…Tak nevím, jestli mám mít nějaké obavy…Další věc je ta, že ji už fakt nemůžu nechat nikde o samotě a taky jsem se vás chtěla zeptat, jak to děláte, když něco musíte dělat? Já třeba nemůžu ani dát malou na zem do obýváku, aby si lezla, protože ona je tak divoká, že hned spadne a praští se do hlavy…Už sme si říkali, jestli jí nepořídíme helmu na hlavu, aby nebyla tak omlácená. Je to přeci jenom nebezpečný…ach jo, já už sem fakt v koncích, a to jsme měli tak krásný zavedený režim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, Marti u nás je to ted to samý:( Malá je hrozná, nechce spát, je schopná řvát v postýlce klidně i hodinu, pak mi dojdou nervy a vyndám ji. Jediný kde usne je kočár, ale to já nechci. Hlavně ted po víkendu, hlídala ji moje mamka a to ji nechávala spát jenom v kočárku, i na balkoně.. tak jsem zvědavá, kdy se to srovná:( V noci taky nic moc, budí se kolikrát řve i ze spaní.. Jinak když si hraje, tak se dokáže zabavit i sama, takže to je zatím plus, když potřebuju něco udělat. Jediný co mě napadá, taková ta ohrádka, ale záleží jaký máš velký obývak, nám by se nevešla..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My právě ohrádku máme, ale ona tam hned stojí. Vyškrábe se nahoru, je šťastná jak blecha, chvíli postojí a pak se pustí a sletí dolů a pak řve jak tur.Je to děs. Už jsme pořídili i chodítko, i když je to nezdravý, protože to je jediný místo, kde vím, že se jí nic nestane…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, mala se sice jeste neplazi ani si nestoupa, ale zato se vsude dovali, v obyvaku uz se nekolikrat prastila o stolek, takze jsem hernu prestehovala do loznice, tam se nema o co zranit a ma dost prostoru na hrani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
přesně vím, o čem píšete! Já teda moc doufám, že u nás se blýská na lepší časy. S tim spaním nám pomohlo, že jsem začala dávat jen 2× denně a to až když je opravdu unavený!! Pak mi spí i klidně dvě hodiny. Večer ho dávám spát v půl 8, ale zase se budíme 1× na jídlo!! Prostě jsem mu po 3 měsících nočního nejezení musela zase dát flašku, protože se tak šíleně vzteká, kope nohama a řve tak hrozně, jak kdybych mu trhala hlavu!! No tak holt jsem ustoupila, dam flašku a spí dál až do půl 7, kdy teda vstáváme nadobro!! Ale je to hrozný, jak je teď tma.. přijde mi, že vstávám ve 4!
JInak máme pořád trochu rýmu, vůbec se toho nemůžeme zbavit a plazí se pořád po bytě, mam strach, že mi pořád stydne od země, ale to nejde ho nikde udržet a ohrádku nemáme..
A to s těma pádama znam, i když už je to teď lepší.. naštěstí se naučil padat na zadek a nebo si prostě kleknout, když se začne kymácet, ale taky máme už modřinu na hlavě a několikrát si ji švihnul pěknou!! Ale stát za nim taky pořád nemůžu a to už se mi staví téměř u všeho..
JInak zaplať pánbůh že si pěkně hraje, vydrží sám třeba hodinu, dvě.. i když ho musim pořád vracet na to pěnové puzzle, protože mimo něj ho to samozřejmě baví nejvíc.. jako lézt psovi do pelechu, do žrádla a honit ho po bytě..:)
No, chce to teď pevný nervy, to teda jo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
u nás je to teď úplně stejné. Nejradši si stoupá a padá, takže neustále hlídám. Sám nevydrží ani minutu a nemůžu se od něj ani zvednout, aby nezačal řvát. Když chci něco udělat, tak ho dám do postýlky a prostě řve, než to dodělám. Navíc se teď mnohem víc začal budit v noci, dneska pětkrát a pokaždé chtěl nakojit, takže mu asi už nestačí jídlo a budu mu muset dát ještě pořádnou odpolední svačinku.
Už zase brečí, tak já letím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci být škodolibá.. jen mě trošku uklidnil fakt, že nemam jen já dítě teroristu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, můžu tě uklidnit, že i z té naší hodné holčičky se stala malá teroristka!!! ![]()
Jinak my už jsme konečně zdravé, dnes jsme byli na plavání. Noc byla šílená, vzbudila se už ve tři a vypadalo to, že už je vyspaná. Hodinu sem ji dusila v postýlce, abych ji uspala a nakonec se naštěstí povedlo
Je to mazec co je to zas za blbý období…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Asistentka revizního lékaře zkušenosti
- 27.5.26 15:34
- Anonymní
- 1
Jednostranná bolest hlavy
- 27.5.26 15:29
- Anonymní
- 1
Změna gynekologa vícekrát
- 27.5.26 15:29
- kudrata_indianka
- 3
Recenze a osobní zkušenosti na: Viola...
- 27.5.26 14:10
- alenimram
- 1
Poraďte účinný ale šetrný prací prostředek
- 27.5.26 15:26
- Lucis187
- 11
Vanilla Sex, wtf?!
- 27.5.26 14:55
- Klopotkova
- 4
Dětská skupinka
- 27.5.26 15:24
- Eva2610
- 13
HPV VIRY
- 27.5.26 14:36
- Anonymní
- 2
Onkologie - recenze
- 27.5.26 14:31
- lucad77
- 2
Pohlaví 12+4 zkusíte někdo ?
- 27.5.26 14:23
- Dahlia0409
- 7
Nové příspěvky
Jak dlouho mixovat?
- 27.5.26 15:40
- vokishka
- 22
IVF - ET/KET 2026
- 27.5.26 15:39
- Evik702
- 4687
Milenky sem nová diskuze
- 27.5.26 15:37
- Fukitol
- 108010
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 27.5.26 15:36
- Nimie
- 366
Dominance, submisivita ano nebo ne
- 27.5.26 15:35
- Veru899
- 12
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 27.5.26 15:35
- cherryinbloom
- 2491
Asistentka revizního lékaře zkušenosti
- Anonymní
- 1
Nemáme rádi léto
- Eliška
- 9351
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- Velryba černá
- 1056
Manželka se po dlouholetém manželství...
- Muž 1.2
- 109