Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
18.8.12 12:24

Ahoj holky.. cítím s Váma všema, komu rostou zoubky!!
Nám asi už fakt začínají galeje..Eliáš je neskutečně rychlej, než se naděju, je někde, kde ho opravdu nevidim ráda.. jako třeba u psovo misky s vodou, dokonce jsem ho načapala, jak kouše jeho hračku!! :zed: no co, aspoň doufam, že budeme mít odolný dítě.. nicméně dnes večer asi budu muset udělat už všechna možná opatření, schovat všechno z cesty a včera jsem ještě sháněla takový ty chrániče na šuplíky, aby je nemohl otevřít, ale zatim nic.. :nevim:
Jo a už konečně jsme se naučili otáčet i z bříška zpátky na záda.. tak si ji zatim vždycky švihne do hlavy.. ale zatim neřve.. :lol: třeba na to časem přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.8.12 20:39

Ahoj, tak konečně usnula:) dnešní noc byla lepší ale ráno měla 38, tak jsem dala Nurofen a od tý doby nic.. Rýmu už skoro taky nemá, odsávala jsem dopol. a ted až večer před spaním, a to tam měla trošičku. Ale protivka je to fest teda.. Jdu do vany a asi taky do postele:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
20.8.12 11:25

Ahoj holky, Lenko, tak je malé už dobře, to je hrozný, když je do toho, ještě takové vedro :hug:

My jsme byli v sobotu na té svatbě a babička hlídala od sobotního rána až do neděle dopoledne. Zvládli to s Lukáškem na výbornou, celý den se mu maximálně věnovala, akže prý ani neplakal a večer usnul bez problémů v 8.V noci se dvakrát probudil na jídlo, jako obvykle, ale prý neřval, ale povídal si a usmíval se :| Na maminku se vždycky jenom čertí, ale babičce to přeju ;)
My jsme si svatbu taky užili, jen mě tedy dost trápilo odstříkávání mléka, musela jsem odstříkávat snad desetkrát a jedno prso mi moc nešlo, takže se mi tam udělaly bolavé boule, které se mi podařilo rozmasírovat a vykojit až dneska. Spala jsem ale jen obvyklých 5 hodin, takže jsem si moc nepomohla a ještě dneska jsem nějaká vykolejená, ale to bude taky spíš tím počasím a tím, že malej vyžaduje permanetní nasazení, už se taky plazí docela svižně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.8.12 18:21

Ahoj holky,
mala je z toho pocasi nesva, takze se snazime nejak prezit :zed: Ale uz nam cinka druhy zub :dance:

Mejte se krasne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.8.12 22:00

Ahoj holky, tak malá už naštěstí teplotu neměla, takže vůbec nevim co to bylo, možná zoubek… nebo prostě jen všechno dohromady. Dnešek byl teda dost náročnej. Ale to bude asi celý tento týden. Áďa je ale úžasná, jen mi je jí líto, že ji musim tahat sebou, sice ji dneska odpol. hlídla moje mamka, ale to vedro bylo šílený. Zahleněná je pořád, kapičky kapu pořád, ikdyž ne tak často, jak bych měla, odsávání je katastrofa, brečí, už když vidí vysavač a po kapičkách se jí zvedá žaludek:( a je pak dlouho k neutišení. Taky je ted hrozně ukňouraná a chce se nosit, ale to je asi tím že ji neni dobře a ještě ty vedra! Když se ji člověk ale věnuje, tak je vsmátá jak lečo :D

Ivčo, tak to je fajn, že jste si to užili:)
Hezký večer. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.8.12 06:21

Náš malý virtuos :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.8.12 09:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.8.12 21:54

Ivčo, tak to je parádní! Jinak u nás nic nového. Dnes jsme byli na půl roční prohlídce. Malá tam pískala a povídala si, že to bylo fakt k smíchu :lol: Takže doktor naznal, že němá a slepá asi nebude :lol:
Měříme 72cm a vážíme 7400g. Jinak mě holky malá včera ze sedačky :zed: seděla sem vedle ní a chtěla sem si jen z křesla podat bryndák, tak sem se na dvě vteřinky otočila a ona se překulila. Tak sem ji hned zachytila, ale stejně se praštila do hlavičky o stůl. Chviličku plakala, jak se lekla, ale nic jí naštěstí není :roll: to já sem z toho měla větší šok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.12 10:00

@Martina28 Hlavně,že se jí nic nestalo, teď už je to občas fakt adrenalin, já už radši přebaluju na zemi, na přebalováku Luky tak vyvádí, že bych na něj potřebovala 4 ruce a včera jsem ho kojila na gauči a ani jsem ho skoro nemohla udržet, jak se pořád otáčel a natahoval na stolek po ovladači (prostě chlap :) )
Valinka už je pěkně dlouhá a bude asi hodně společenská, když si tak hezky povídala s panem doktorem :D

Lukášek je z toho lezení a taky asi z počasí docela dost unavený, takže konečně mám doma trochu spinkající miminko. V noci jsem sice dvakrát kojila a vstával definitivně v půl 7,ale teď už zase hodinu spinká a včera spinkal dokonce 2× po hodině a jednou dokonce hodinu a půl :lol: Mimo spánek ale vyžaduje permanentní nasazení, takže pořád vymýšlím nové a nové aktivity, abych ho zabavila, ale už mi nějak dochází inspirace.Jak si s dětmi hrajete? Potřebujeme nějaké novinky. Já mu ukzuju věci v bytě, koukáme se do zrcadla, házím na něj plínu-u toho se vždycky nejvíc řehtá :-),ukazuju mu hračky, zpívám, tancuju, hraju mu na kytaru, čtu, říkám básničky, ukazuju knížky - ale ty nejradši trhá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.8.12 10:11

Ahoj holky..
Ivčo, krásný video, Petulina gratulace k zoubku..
Marti, hlavně, že se nestalo nic horšího, určitě bude ok..

Já se Vám v naprosté vyčerpanosti rozhodla popsat naši situaci, která je teda hrozná. Náš malej vůbec nespí!!! Nevim, jestli to je zubama, vedrem, nebo možná je trochu nastydlej - pořád kejchá… ale je to děs. Dvě noci po sobě opravdu téměř nespí.. od 1 do 5 kouká, chce jen nosit, jakmile ho položim, začne řev a jelikož jsme u našich a táta vstává ráno do práce, nemůžu ho tady nechat vejskat, tak ho prostě chovam a nosim.. a on 3-4 hodiny v kuse jen kouká.. :zed: vůbec to nechápu, vždycky mi v noci spinkal krásně.. já jsem vyčerpaná, manžela tady nemam, přes den náročný dítě na krku, v noci taky.. takže padam na hubu a fakt nevim, co mu je.. :,(
Snad je u vás líp.. zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.8.12 13:16

Ahoj holky!
Veru, tak to je mazec. Ještě když manžel není doma… :zed:Třeba má nějaký blbý období. malá se mi taky začala budit v noci a kňourala a kňourala-trvalo to tak týden. Snad ho to brzy přejde a bude zase klid. U nás vše v pohodě. Dnes jsme s malou spaly do 10 hodin-jak Růženky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.12 13:41

Veru, to je tedy hrůza, tak ať je to brzy zase v pohodě :hug:,tohle si nedokážu představit, to už by mě po jedné takové noci odvezli nohama napřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.8.12 18:04

Ahoj holky,
tak vám povim, že mi začínají hrat nervičky:-D -v pátek svatba, něco se zkomplikovalo, takže bájo…
Naštěstí áda je v pohodě:)) dneska slavíme pulročniny:) a asi tak 3dny, si cpe pořád kolínka pod bříško, dělá to pořád… ale ještě má asi slabý ručičky. a pak se začne vztekat, že ji to prostě nejde, a k tý hračce se nemůže dostat:-DD
Jsem tu jen na skok, asi písnu až po víkendu. Tak na mě v pátek myslete, pak sem dám nějaké foto ze svatby:))
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.12 19:40

@Lenka86 Myslím na tebe a neboj, na každé svatbě se něco zkomplikuje, ale nakonec to dobře dopadne :hug: Takže si to hlavně krásně užijte :mavam:

Lukášek se dneska naučil polohu na čtyřech a skáče jako žabička, bohužel nejradši proti nábytku nebo zdi, málem si dal pěkně do nosu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.8.12 23:30

Leni, ať ti to dobře dopadne :palec: a neboj Ivča má pravdu.Na každé svatbě se něco zkomplikuje.Ani my jsme to neměly stoprocentní :lol:
Ivčo a tobě závidím skákajícího Lukáška :lol: :lol: ta naše opička neví na co má ručičky, takže lézt asi nikdy nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny