Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
14.8.12 20:04

Eliáš křtiny..:)

POsílám tedy pár foteček ze křtin..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.8.12 20:59

Veru, super fotky, moc vám to na nich sluší!
Ivčo, já bych to taky neřešila. Jí malé dávám taky kde co a ještě se jí nic nestalo.. :lol:
Petulino, gratulace k zoubku :potlesk: Vy se teda máte a u nás není ani náznak pod dásničkama.
Dnešní uspávání byla opět katastrofa! malá řvala a řvala, protože byla strašně unavená, ale nešlo jí usnout.Tak usla před chvílí… :( Tak uvidíme jestli mě nechá aspoň vyspat celou noc :lol: Včerejší noc byla opět bez probuzení, tak já už se v ní vážně nevyznám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.8.12 21:00

Petulino a kolikátýho se malá narodila? Ony budou nějak brzo po sobě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
15.8.12 07:56

AHoj holky..
tak už druhou noc nám Eliáš pořádně nespí..:( vždycky se probudí kolem 2, začne kňourat, dudlík nechce.. tak si ho dám do postele.. tam chvilku spí a průběžně od 4 do nás kope, chce si povídat, kňourá, tlačí, heká, mlátí do nás rukama.. :zed:
takže taky paráda.. na to, že celý minulý týden spal téměř každou noc celou, je tohle fakt bomba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.8.12 11:22

Veru, moc hezké fotečky :palec:

U nás je velká novina, Lukášek se začal plazit :lol: Zvládl určitě tak tři metry a tak ho to vysílilo, že si teď ještě před obědem dává šlofíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.8.12 12:31

Veru, moc hezke fotky ;-)
Marti, mala je narozena 15.unora, priznam se ze si nevzpomenu kdy je tvoje mala :oops:

Ivco, super, gratulace k plazeni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.8.12 19:24

Verčo, krásný fotky:))
Ivco, jste šikulky.. mi stále jen nenápadně couváme a točíme se:-))
Zoubky se nám asi zase přihlásily, nechce moc jíst, slintá jak bernardýn a je protivka. Jinak to noční buzení už asi nezmizí:(( budí se pravidelně kolem 2-3h, jinak než po mlíku neusne a pak kolem 6-7h :(( nebo žeby spurtík? teprve jí bude 6měsícu..tak nevim. doufám, že se to brzo zlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.8.12 19:35

Odpoledne už Luky dokonce dolezl k šuplíku a povedlo se mu ho otevřít, a já myslela, že šuplíky budu muset zabezpečovat tak za čtvrt roku :)
Lenko, u nás je to s nočním spaním stejné, dřív spal klidně od 8 do 5 a teď se už tak dva měsíce budí dvakrát až třikrát, většinou kolem půlnoci, to mu jen vrazím dudlík a spí dál, pak kolem druhé chce kojit a další kojení kolem 5 a definitivně vstává tak v 6 :| Ale mohlo by být i hůř, naštěstí po nakojení zase hned usne, ale když už je venku světlo, tak se už prostě nespinká.

Dneska jsem mu udělala v šest kaši a hrozně u toho brečel, až se tím začal dusit :| Tak jsem mu rychle vrazila prso, aby se uklidnil a pak už si kaši dal s chutí. Vykoupala jsem ho, ještě jednou dala prso, přečetla jednu pohádku, třikrát podala dudlík a v 7 usnul.Tak nevím, co měl ten hysterák zase znamenat, jestli měl takový šílený hlad nebo byl unavenej. Dneska spal přes den dost nadstandartně, asi 4 hodiny, ale asi ho to lezení hodně zmáhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.8.12 19:58

Jojo mi to měli taky tak a ted ten měsíc se takhle budí. Občas taky kolem tý pulnoci a to stačí bud dudlík nebo cucnout čaje a spí dál. To já ji ráno kolem tý 6h vrazim flašku a přemlouvám aby ještě spinkala:-D občas to vyjde a po vypití mlíka spinká ještě tak hodku:)
S tím hysterákem- mě tohle dělá když je přetažená, proto ji většinou kaši dávám ve flašce, to je pak v pohodě. Dám ji do postýlky, a po vypití vytuhne:-d Jako dneska už v pul 7! páč odpol nespinkala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.8.12 20:07

Lukášek právě dneska spinkal docela dost a naposledy v půl páté, takže by snad v 6 neměl být přetažený, ale asi je dneska opravdu hodně vysílený. Mohl by třeba klidně spinkat celou noc, maminka by se nezlobila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.8.12 21:02

Hihi to věřím… :-D taky bych se nezlobila, kdyby to ádu napadlo:)
Tak to nevím čim by to mohlo být.. Dneska bylo teda taky pěkný vedro, áďa byla možná i z toho protivná, jsme couraly venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.8.12 21:18

On má Luky takové zvláštní stavy, že pořád vypadá v pohodě a najednou spustí.Ta.ky si říkám jestli ho třeba nebolí bříško, protože posledních pár dní hodně prdíkuje, ale to ho ho zase asi neuklidnilo kojení nebo když mu udělám nějakou srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.8.12 21:55

Holky, u nás se asi projevují zoubky. Malá celej den protivná, táno měla i zvýšenou teplotu a celý den měla úplně rudý tvářičky.
Tchýně někde vyčetla, že příznaky růstu zubů u miminek jsou časté škrábání na hlavě a chytání se za ucho.Tak tohle přesně naše malá dělá už asi 2 měsíce a pořád nic. I sem se dívala do pusinky a zkoušela lžičku, ale nic.Taky sem asi blbá, ale nevím přesně, z které strany se mám dívat. jestli zepředu nebo zezadu… :lol: Vždyť ty dásničky sou zezhora úplně teňounký :lol: :lol: :lol: a malá při každém podívání do pusy nastavuje a vyplazuje jazyk, takže je to dost obtížný něco vypozorovat :lol:
Leni, naše malá taky nenápadně leze dozadu a otáčí se jak ručička u hodin :lol:
Petulino Valča je narozená 17.2. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.8.12 21:56

Jo a ještě se musím pochlubit, že už umíme ukázat jak sme veliký! je to mazec, že to tak brzo chápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.8.12 22:01

Marti, s tim tahanim za ucho jsem to taky nekde cetla a je fakt, ze mala si poslednich par tydnu neda pokoj, usi taha a vlasy taky :-D Ten jeji pidi zub roste jakoby zezadu z dasne, ne primo nahore.
Ale taky je dost boj se ji do pusy podivat…
Sikula, ze uz se naucila ukazovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny