Mimibazar

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
27.3.09 16:19

Ahoj já prodávám na mmb ve velkym už asi přez rok a nikdy jsem neměla z nikým problém a naopak i admini mi vyšli vstříc když jsem cokoliv potřebovala poradit či předělat.Nikdy mě tam nikdo neokradl ani jako nakupující ani jako prodávající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.3.09 16:23

Niki přesně tak. Podle toho, co se stalo mě, tak mám pocit, že se tam chráněji ti, co dělají křivárny ostatním. Podle toho, co mi admin napsal jsem pochopila, že já bych tam mohla prodávat nové zboží jen za podmínky, že jim budu zasílat faktury o nákupu. Takhle to na mě budí dojem, což je dost drsný. Prodávat padělky nových značkových věcí by mě ve snu ani nenapadlo, jelikož je to protizákonné, nehledě na to, že znalec značkových hadříků moc dobře ví, co kupuje.

MMB bych nikomu už nedoporučila ani omylem, je tam hodně podvodníků a mám obavy, že tamní admini jim ty křivárny tolerují, což je fakt hnus :evil: . Hlavně, že je tam odkaz na centrum řešení sporů. No, jestli se tam řeší spory tak pochybně, jako to řešili se mnou, tak to je fakt obchodní hnůj :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
27.3.09 16:28

Yvonne, moje zkušenost je stará skoro dva roky, takže nevím, jak je to po novu. Tak jak píšeš, nevím… už bych tam neprodávala. Vlastně nemám jak, registraci jsem si nechala zrušit…

Taky bych nedoporučila… Ale admini, no co? Návštěvnost je rekordní, příjmy z reklam a od inzerentů dostačující, proč by měli řešit nějakou morálku víc, než je nutné. Za prvé to nemusí, odlivu kupujících se bát nemusí při tom množství a za druhé by se z toho museli zbláznit.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.09 16:42

já se nechci nikoho zastávat ale podle toho co píšeš tak přece spor řešily 8O .dostali stížnost takže tě jen chtěli prověřit jako všechny na který nějaká ta stížnost dorazí :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.3.09 16:48

prodávat nové zboží mužeš pokud máš ičo.na mimibazaru je vyžadováno poslat ičo nic víc a věř že tam prodávám několik let takže to vim přesně.Jinak admin je povinen zkontrolovat veškeré stížnosti na nepravost zboží-říká se tam tomu STOP PADĚLKUM!

a bohužel někdo to jak píšeš luxusní zboží chce,proto je tam vyhledávač že si mužeš určit jen cenu-značku atd..

• Citovat
  • Upravit
3379
27.3.09 18:02

Nové zboží nemusíš prodávat jen pod IČO. IČO snad jen u členství Diamant. U Safíru být nemuselo. Né všichni mají ŽL, že?
Stop padělkům budiž, ale na mě přišlo udání od uživatelky, která se mnou měla dříve problém, jelikož nezaplatila aukci a ne jen mě a já si to samozřejmě líbit nenechala, takže ji blokli účet a když ji ho otevřeli, což je asi dva dny zpátky, tak začala se mstít. O to mi jde, že tam není žádná ochrana a ti, co dělají křivárny ostatním nejsou na černé listině, ale admini těmto šmejdům dávají možnost dělat ty křivárny dál a vůbec to neřeší. Najdi si uživatelku pod ID, který jsem uváděla výše, mrkni do hodnocení, a asi se budeš divit, ale když 4lidem udělá tu samou botu, jak je možné, že tam ještě vůbec funguje? Já bych ji dala na Černou listinu a žádné rozmazlováníčko.
A mimichodem, jestli admin z faktury pozná, jestli se jedná o padělek, či ne, tak je to u mě hotový jasnovidec. Padělek se pozná až v ruce, a ta uživatelka, která na mě poslala udání, tak ta to zboží v ruce ani neměla, jelikož ho nezaplatila, takže musela se nějak pomstít, to je česká povaha, akorát na to já moc neslyším.
Já bych jim fakturu nezaslala ani omylem, jelikož pro mě nejsou vůbec důvěryhodný po tom, co jsem s nimi zažila. Jak jsem řekla, ochrana prodávajících a kupujích minimální a jsem ráda, že tam už nějaký ten týden neprodávám, jelikož MMB jsem začala brát, jako inzertní server na hodně nízoučké úrovni, bohužel na základě zkušenosti ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.09 18:21

Milé diskutérky, možná sem můj dotaz nepatří, ale je to jedna z mála živých diskusí, tak se zeptám: Nemáte některá zkušenosti s nakupováním na babymarket.cz? Dnes jsem tento e-obchod objevila a zaujaly mne jak ceny tak i sortiment. Ale jsou to Poláci… Díky za názory, Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monny
26.9.10 15:54

Dříve byl mb prima místem, dneska je plný reklamy a spousta koumáků prodává šunty na hodně peněz… :-(

• Citovat
  • Upravit
3113
30.9.10 12:05

Ahoj všem,mám dotaz,zatím nic nenabízím,ale chci znát váš názor. Líbily by se vám např. tyto šatičky,jsou to kvalitní materialy,dovoz USA. A kolik byste byly ochotné za ně dát cca. Děkuji Vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.9.10 12:06

nebo tyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.9.10 12:07

nebo tyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.9.10 12:10
kofila píše:
Ahoj všem,mám dotaz,zatím nic nenabízím,ale chci znát váš názor. Líbily by se vám např. tyto šatičky,jsou to kvalitní materialy,dovoz USA. A kolik byste byly ochotné za ně dát cca. Děkuji Vám :kytka:

Také by mě zajímalo,zda si myslíte,že by byl odbyt na věci kvalitních značek jako např.: DKNY, GAP,ROXY,HURLEY,Tommy Hilfiger,Quicksilver,FreeCountry,…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
2.6.11 19:03

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda při inzerci na MMB jde k jednomu inzerátu vložit pouze jedna fotka? Jsem asi natvrdlá, jelikož mi to nabízí jenom vložit jednu fotku a když si v albu označím druhou, tak se mi ta první odoznačí - jestli mi rozumíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.6.11 19:08
rosslyn píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda při inzerci na MMB jde k jednomu inzerátu vložit pouze jedna fotka? Jsem asi natvrdlá, jelikož mi to nabízí jenom vložit jednu fotku a když si v albu označím druhou, tak se mi ta první odoznačí - jestli mi rozumíte :nevim:

Až ten inzerát vložíš s jednou fotkou, otevře se ti jeho náhled a tam někde je možnost přidat další fotografii…
Takže nejdřív uložit s jednou fotkou - tou hlavní a pak přidávat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
2.6.11 19:15

Pipet,

moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...