Miminka květen 2017

• Otevřená skupina

Pro všechny, které mají termín porodu květen 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
27.10.16 20:59

Zdravím vás

Ahoj holky jsem tady nová tak ještě se moc neorientuju. Termín mám na 25.5. A doma mám už 4letou a 8 letou slecnu :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.11.16 22:29

Tak po návštěvě na genetice mám TP zase změněný :D tentokrát 5.5 :) mám 3 fotky a sledovat mimi bylo prostě nejlepší.. Nejradši bych mela ten ultrazvuk doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.11.16 10:53

Holky jak se vám jinak daří? Ještě vás trápí nevolnosti? Mě už pomalu opouštějí ale zase na mě skočil nějakéj bavil :( 8.jdeme na screening a pak už to chceme všem oznámit, tak snad bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.11.16 11:45

Já taktéž, nevolnosti a neskutečná únava polevily, ale taky jsem nějaká chřipková, tak jsem šla raději z práce domů. Už jsem to tam naštěstí oznámila (po dobrém screeningu, uf uf), takže chápali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.11.16 20:27

Me teda jeste bohuzel nevolnosti neustoupily.. :( je to sileny uz aby to bylo za mnou ani v jednom tehu jsem tohle nezazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.11.16 06:58

Já čekám první, mamka říkala, že jí taky špatně od žaludku nebývalo (mně teda bylo, ale zvracela jsem jen po čištění zubů - sestra na gyn říkala, že jí to zůstalo i po porodu :-/), ale ta únava mě teda skolila, celé září a říjen jsem musela spát odpoledne, takže jsem chodila jen do jedné práce, odpolední jsem musela zrušit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.11.16 10:24

Ahojky :) tak já jsem dnes přesně 15+5 minuly patek jsem byla na kontrole a dr. mi s mou pomoci zjistil zánět tak snad bude vše v pohodě :) když mi dělal ultrazvuk tak bylo mimi krasně vidět :srdce: zrovna se protahovalo :) tak jsem vyfasovala i 3 krásný fotky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.11.16 10:27

Ahoj holky, tak já jsem ode dneška na neschopence, silná rýma, kašel, až se bojím, aby to malé neublížilo, když pořád pšíkám a zatahuju břicho při kašlání a smrkání :( A ještě perlička - v lékárně mi dala v těhotenství použitelný průduškový pectorales čaj, až doma čtu, že NESMÍ těhotné ženy.. tak věřte odborníkům :( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.11.16 10:28

Tady to teda moc nefrčí :( já jsem dnes byla na kontrole v 17tt a odhad pohlaví je opačný, než u doktora Vlašína v 13 tt :)) tak snad nebude kluk mít nějaké problémy s tím, že mu už měsíc říkáme Aničko :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny