Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 jupiiii díky
se hodí.. Já koukala na lidl, tam občas mají nějaké super věci ale zrovna teď je tam prd
@Luucka123 zkoušela jsem úplně vše a pak jsem byla tak vystresovana že jsem to radši vzdala než být ve stresu dítě ve stresu když jsem přešla plně umělé mléko ulevilo se mě i všem kolem nás i doktorka mi to schválila když viděla jak se trápím
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 jupiiii díkyse hodí.. Já koukala na lidl, tam občas mají nějaké super věci ale zrovna teď je tam prd
Není zač, ještě jsme si vzala tehu mikcu a i trička mají za dobré. Kupuj dokud je a než zase zdraží. Hm to má třeba dražší, ale dá se
@lovean píše:
@Luucka123 zkoušela jsem úplně vše a pak jsem byla tak vystresovana že jsem to radši vzdala než být ve stresu dítě ve stresu když jsem přešla plně umělé mléko ulevilo se mě i všem kolem nás i doktorka mi to schválila když viděla jak se trápím
Jo tak to určitě, když to fakt nejde, já to po půl roce taky vzdala, bradavky do krve už se to nedalo.
@Luucka123 píše:
Je to jeho první dítě, tak jsem asi čekala, že to bude víc prožívat.
Hele chlapi maji ty prozitky proste trosku jinak. Ja byla trosku prepadla z toho, ze mi prislo, ze muj muz ty potraty vlastne skoro neprozival a je desne v pohode a nad veci, ale mylila jsem se. Sice nedal navenek nic najevo, ale ted kdyz jsem znovu tehotna, tak se priznal, ze se o me a o to male hrozne boji a vlastne je ve stresu mozna vic nez ja, ackoliv to tak nevypada. Takze to, ze tvuj muz vypada, ze to neproziva, nemusi byt vubec pravda, jen to proste neventiluje
@lovean @Luucka123 ještě jsem koukala na bonprix, tam mají taky nějaké akce a za fajn ceny… Jinak holky toho kojení se fakt děsím… Mám kolem sebe dva druhy případů, buď holky nekojily vůbec nebo to rychle vzdaly protože to nedavaly, a pak znám pár holek které koji doteď ještě 3, 4 a jedna dokonce i 6ti lete děcko…
@Ernais píše:
Hele chlapi maji ty prozitky proste trosku jinak. Ja byla trosku prepadla z toho, ze mi prislo, ze muj muz ty potraty vlastne skoro neprozival a je desne v pohode a nad veci, ale mylila jsem se. Sice nedal navenek nic najevo, ale ted kdyz jsem znovu tehotna, tak se priznal, ze se o me a o to male hrozne boji a vlastne je ve stresu mozna vic nez ja, ackoliv to tak nevypada. Takze to, ze tvuj muz vypada, ze to neproziva, nemusi byt vubec pravda, jen to proste neventiluje
Možná jo
👍 pravdu máš
@el.leanor21 píše:
@lovean @Luucka123 ještě jsem koukala na bonprix, tam mají taky nějaké akce a za fajn ceny… Jinak holky toho kojení se fakt děsím… Mám kolem sebe dva druhy případů, buď holky nekojily vůbec nebo to rychle vzdaly protože to nedavaly, a pak znám pár holek které koji doteď ještě 3, 4 a jedna dokonce i 6ti lete děcko…
Jo tak to je u kazdyho různý.. To se nestresuj, jak to půjde, tak to půjde.
@Luucka123 jasně já nic nebudu lámat přes koleno… Hlavně jak budu spoko já, bude spoko i děcko ![]()
@el.leanor21 píše:
Jinak bomprix mě nikdy nějak nenadchnul.
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 jasně já nic nebudu lámat přes koleno… Hlavně jak budu spoko já, bude spoko i děcko
Určitě, um taky není špatný, všichni to přežili 😂
@Luucka123 píše:
Tak víš jak, dlouho jsme se těšili, tak asi proto jsem si to myslela… Ale to nevadí, až se narodí, bude to jiný. Už vám roste břicho?
Normalne mam celkem vysportovanou postavu a bricho uplne ploche a ted pozoruju, ze vysekane brisaky se lehce vytraci a mam celkem vykuleny podbrisek, ktery uz se neztraci ani rano po probuzeni
prijde mi to ale celkem brzo, zitra koncim 8tt a obcas mam trochu schizu, ze si toho prece nekdo musi vsimnout, tak se to snazim maskovat volnejsimi saty a suknemi, hlavne v praci, protoze tam bych to rada zkusila utajit tak do 14tt
@Luucka123 taky si myslím
že to děcko zas tak stradat nebude hlavně jak dostane napít čehosi
@Ernais píše:
Normalne mam celkem vysportovanou postavu a bricho uplne ploche a ted pozoruju, ze vysekane brisaky se lehce vytraci a mam celkem vykuleny podbrisek, ktery uz se neztraci ani rano po probuzeniprijde mi to ale celkem brzo, zitra koncim 8tt a obcas mam trochu schizu, ze si toho prece nekdo musi vsimnout, tak se to snazim maskovat volnejsimi saty a suknemi, hlavne v praci, protoze tam bych to rada zkusila utajit tak do 14tt
Přesně 😂 😂 taky maskuju. Brisaky Teda nemá, to jsi dobrá.
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 taky si myslímže to děcko zas tak stradat nebude hlavně jak dostane napít čehosi
Hlavně lásku ❤️️