Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean jasně to chápu. Mě je dneska kupodivu dobře a hlavně už sem klidná psychicky že je všechno ok tak aspoň se pořádně bez stresu vyspím.
@el.leanor21 to chápu já teď stres nemám ale dobře mi není fakt nevím
Ahoj holky, tak se k Vám konečně mohu přidat, nám se to také po dvou letech povedlo, dle poslední MS jsem v 6TT na kontrolu jdu 10.8., tak snad bude vše v pořádku
![]()
@Luucka123 čauky, jdeš dneska že? Budu držet palce. Já jdu na krev pro změnu…
Tak holky, dnes konečně kontrola… Jsem v nervu. Přítel už ráno nemohl spát, žea černý myšlenky 🤦♀️ 🤦♀️ to me moc nepovzbudilo 😁
@Luucka123 ahoj držím palce můj nervák není takže tady budu mít nervy jen já
Jinak já bohužel dneska v noci zase krev ten hematom mi dává zabrat měla jsem ho i dcery ale je to děs vím ale že hold se nedá nic dělat že ty začátky jsou buď a nebo
@lovean píše:
@Luucka123 ahoj držím palce můj nervák není takže tady budu mít nervy jen já
Jinak já bohužel dneska v noci zase krev ten hematom mi dává zabrat měla jsem ho i dcery ale je to děs vím ale že hold se nedá nic dělat že ty začátky jsou buď a nebo
Díky.. Tak když už jsi to měla a dcera je v pořádku, určitě to bude v pořádku zase 😘
@Luucka123 měla když jsem potratila tak to bylo jiné měla jsem strašné křeče v břiše no uvidíme každopádně snad to bude ok navíc jsem teď měla pěkně žaludek na vodě jsem se nadavovala ale nic moc ze mě nešlo ach jo je náročné všechno ale co se dá dělat musíme doufat že vše bude ok i nevolnosti
@Luucka123 držím palce ať je to ok…
já byla na krvi, vzala mi tři velké ampule, pokroutila očima že mám na ho.no žíly… Dneska je mi ale celkem dobře, nechci to zakřiknout
@lovean píše:
@Luucka123 měla když jsem potratila tak to bylo jiné měla jsem strašné křeče v břiše no uvidíme každopádně snad to bude ok navíc jsem teď měla pěkně žaludek na vodě jsem se nadavovala ale nic moc ze mě nešlo ach jo je náročné všechno ale co se dá dělat musíme doufat že vše bude ok i nevolnosti
No tak to teď určitě bude v pořádku. Odpocivej…😉
@el.leanor21 píše:😂 😂 A k čemu tolik krve?
@Luucka123 držím palce ať je to ok…já byla na krvi, vzala mi tři velké ampule, pokroutila očima že mám na ho.no žíly… Dneska je mi ale celkem dobře, nechci to zakřiknout
@Luucka123 včera mi dala sestra papír na odběry ať si zajdu, byla tam glukóza, toxoplazmoza, nějaký hormon štítné žlázy a spoustu dalších křížků
asi to potřebujou…
@Luucka123 no díky doufám jo tolik krve se bere normálně co si pamatuji u malé jsou tam nějaké první odběry pak teda co vím tak je tam i screening