Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
16.11.10 20:36

Caty já tě nechci nervovat, osobní zkušenost nemám,ale třeba u počatých dvojčátek se občas termín „Mizejícího vstřebávajícího se dvojčete“ vyskytuje :nevim: Držím palce ať to není tvůj případ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.11.10 20:39

Laci a to se vstřebá ze dne na den? :cry:

• Citovat
  • Upravit
deps
16.11.10 20:41

Podle mě není možné,aby se za den miminko vstřebalo. Mám kamarádku,která do 6tt chodila na utz,protože měla pozitivní těh. test,ale miminko nikdo nemohl najít. Objevil ho doktor až v 6tt+3dny a už se srdíčkem.Věřím,že se miminko zase objeví.

• Citovat
  • Upravit
871
16.11.10 20:41

Ahoj Caty, určitě to bude v pořádku. To by bylo moc rychlý takhle ze dne na den. Myslím si, že tvůj doktor má lepší ultrazvuk, proto to bylo vidět a u toho druhého nee. Pokud je to takhle v začátku, tak ty ultrazvuky jsou strašně rozdílný. Mě třeba řekli když jsem v šestém týdnu začala krvácet, že nevidí žádnou srdeční akci, že s toho nic nebude a poslali mě pro jistotu na lepší ultrazvuk do nemocnice a tam už vidět byla. Držím pěstičky, neházej flintu do žita a dej vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.11.10 20:44

trace, no on ho tam dnes nenašel ani můj doktor :-( ale porodník řekl, že není možné aby zmizelo ze dne na den uplně.

• Citovat
  • Upravit
22939
16.11.10 20:44

Já jsem šla vlastně poprvé k dr. a už tam byl jen prázdný váček, zmizelo.
Ono se říká, že kdyby mělo být nějaké postižené nebo celý život nezdravé, že to vycítí a samo se „pozře“. Nevím, jak je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
16.11.10 20:49

Stejně si myslím, že se nemůže vytratit ze dne na den. A pokud ti to řekl i porodník, věřila bych mu. Ve čtvrtek budeš vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.11.10 20:58

trace, snad máš pravdu. Byli jsme s manžou strašně šťastní, že se nám mimi podařilo bez umělka a teď tohle :-(

• Citovat
  • Upravit
871
16.11.10 21:05

Zkus myslet na něco příjemnějšího, i když sama vím, jak strašně je to těžký. Víš, ona příroda si sama řekne co je dobře a co špatně, ale pokud to do včerejška bylo v pohodě, tak bych se moc divila, že by se to pokazilo takhle ze dne na den. To by snad měl tvůj doktor aspoň nějaký podezdření už včera ne? Bylo by to vidět třeba slaběji. Já to opravdu asi nechápu, jsem zvědavá jak ti to dopadne a budu doufat a držet palečky aby to bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.11.10 21:07

Já si teda myslím že ho dr spíš nenašel, je ještě malinké.Dnes jsem byla na velkém utz a dr měl problém s prohlídnutím obličeje u mimi-měl prostě hlavičku napasovanou dkesi vzadu a nebylo nic vidět,mě tam proháněl po ordinaci a čekárně aby se prcek drobet pootočil. Tak si myslím že může být mimi někde zašité :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.11.10 21:08

trace ne, včera to bylo super, miminko se vyvíjelo jak má, dost povyrostlo a dneska nebylooo

• Citovat
  • Upravit
11725
16.11.10 21:10

Caty přeji, aby to bylo dobré :kytka: Ty už jsi přeci měla na minulé kontrole i srdíčko ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
16.11.10 21:10

No tak vidíš, tak není možný aby se někam stratilo. A ještě když se diví i porodník. Věřím, že ve čtvrtek tam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.11.10 21:15

jitule_b ano bylo, srdíčko
dávala jsem se foto UTZ holky, fazolka tam je hezky vidět, lepší foto nemám, doktor nemá uplně super přístroj a fotila jsem si to na foťák
trace: snad máš pravdu no, byla bych moc ráda :-D

• Citovat
  • Upravit
10568
16.11.10 21:53
lacenka píše:
Caty já tě nechci nervovat, osobní zkušenost nemám,ale třeba u počatých dvojčátek se občas termín „Mizejícího vstřebávajícího se dvojčete“ vyskytuje :nevim: Držím palce ať to není tvůj případ :hug:

ahojky tak ja jsem cekala dvojcata a 6tt tam byli 2 fazolky a v 7tt tak byli take 2 fazolky ale jedna strasne malinka oproti ty druhy a doktor rekl ze to je syndrom miziciho dvojcete,nastesti to druhe je v poradku a nespinila jsem,nekrvacela nic,tak at ti to dobre dopadne,drzim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí