Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
19.11.10 09:40

AHoj holčinky, jste zlatíčka, že jste na mě tak myslely. Vím, že jsem slíbila, že hned napíšu, ale já nějak neměla vůbec chuť chodit na net. Musím na revizi, takže miminko nebude, ale vy jste zlatíčka, fakt mě to strašně moc potěšilo, že na mě tak myslíte.V9m, že nejsem ani první ani poslední, které se to stalo, ale strašně to bolí a já to miminko tak strčašně moc nechci dát pryč, chci si ho nechat.

• Citovat
  • Upravit
11725
19.11.10 09:46

Caty posílám velké obejmutí :hug: Je mi to moc líto. Příště už to musí vyjít a ty se budeš radovat z pupíku :srdce: Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
19.11.10 10:27

Caty, to je smutné :cry:
drž se a myslíme na tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
19.11.10 10:57

caty vím jak je to těžké, taky jsem to jednou zažila a teď se bojím a bojím aby to bylo konečně dobrý, máš doma malou holčičku, musíš být šťastná za ni a než začne běhat budeš určitě čekat nové miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
19.11.10 11:18

Caty to je mi moc líto, drž se a kdybys potřebovala, klidně napiš SZ. Myslím na Tebe a uvidíš, že za chvíli určitě najdeš //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
19.11.10 11:50

Ahoj Caty,
je mi to moc líto, myslím na Tebe a přeji co nejdříve //.
Drž se. :srdce: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 11:52

Děkuju moc holčiny, jste zlatíčka
No, ještěže doma tu Barbrku malou máme a nedá člověku moc smutnit. Přes den je to OK, ale večer horší no. Sice to ještě nebylo velké miminko, ale nejhorší je, když se podívám na malou a vím, že by z toho cvrčka bylo další naše zlatíčko a nebude.No jo, ale nejsem bohužel aniprvní a ani poslední a beru to i z té rozumové stránky, lepší než aby bylo miminko nemocné. Kdyby bylo zdravé, tak mu nepřestane bít srdíčko no.

• Citovat
  • Upravit
22939
19.11.10 11:59

Já jsem Caty čekala po ZT dlouhých 8 let, ale nakonec jsem se dočkala.
I Ty se dočkáš, a určitě dřív. :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
19.11.10 12:41

Caty moc mě to mrzí a věřím, že to bude brzy dobré. Já si prožívám teď to samé. Mimi samoodešlo, byla jsem po 2IVF. Je to těžké, ale doma my pomáhá moje prdelka Terezka. Držím palečky ať nám to brzy vyjde a budeme se radovat s uzlíčků. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.11.10 13:34

Caty, doufala jsem, že to takhle neskončí :-( . Na druhou stranu asi to tak ale mělo být. Máš doma Barborku , když bude zle tak se podívej jaký máš doma poklad, krásnou zdravou holčičku, určitě vám přináší samou radost ze života. Uvidíš, že se ani nenadějěš a objevíš zase // . Držím palečky a hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 15:11

Janusko, držím moc palečky, aby se další IVF povedlo nebo třeba přirozeně. Barborka je také po IVF po tříletém neúsoěchu a teď těhu přišlo samo jako blesk z čistého nebe. Nehrotím to. Je mi to líto moc a bolí to, ale asi je to lepší než aby bylo miminko nemocné a trpělo.
trace no to jo, Barborka je naše sluníčko a ještěže jí tady máme. Kdyby nebyla, bylo by to mnohem, mnohem těžší.
Stejně strašně obdivuju holky, které o miminko přišly mnohem později a nebo věděly, že rodí mrtvé miminko. Před všemi klobouk dolů. Nedovedu si to ani trochu představit.

• Citovat
  • Upravit
13809
19.11.10 19:04

Caty a co ti dr. řekl? Co bylo na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.11.10 20:34

Caty moc mě mrzí, jak to dopadlo! :cry: Věřila jsem, že tam mimísek někde je, živej a v pořádku. Hlavně se dej brzy do pořádku, doma už máte nádhernou holčičku, ta tě určitě dlouho smutnit nenechá a přeju, aby byly zase brzy na testíku dvě čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 20:42

Anastazie, můj doktor u kterého jsem byla, který rodil Barborku mi řekl, že tam v pondělí nemohl prostě vidět mimink oa srdíčko, protože už tam jsou jen zbytky miminka Byl tam žloutkový váček a jinak skoro nic.Že před revizí udělá ještě pro jistotu UTZ, ale jen abych byla určitě vklidu, že tam miminko není.
Gabi: jojo malá je zatíčko a čertík, ta mě přes den smutnit nenechá ani omylem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5514
19.11.10 20:58

Caty je to těžké, já už stím bojuji přes týden. A hlavně vím, že si za to můžu já sama. Ještě, že mám tu Terku doma. A kdy jdeš k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí