Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děvčátko ubohé
, co ti to ten taťulda udělal
!! Na pranýř po tři dny ho uvrhnu! Kriminálník, machometán jeden! Na takový pozor. Jednou mi jeden sedlák dokonce nalhal, že mu selka zemřela. Kdyby mi osobně ze záhrobí nezavolala, tak bych s nim píchala dodnes snad
. V posteli byl dobrej, jinak to byl deb.il. Zbavit se ho nebylo vůbec lehké šmejda!
Tak já do toho spadla taky, už jsem prozřela, ale chlapi jsou v tomhletom ohledu dosti mazaní, mě vůbec neřekl, že je ženatý, akorát to, že žije s rodiči po rozvodu, no a potom jsem začala víc vyzvídat, protože na profilu měl nejasnosti, měl že žije s přáteli a tak jsem mu řekla, že mi může klidně lhát a může být třeba ženatý, načež mi to potvrdil, ale to už jsem se s ním vyspala..Není mi 20,ale přes 40. Jak žena pozná, že chlap nelže, to nikdy nepozná předem a on si navíc může dělat co chce, údajně se ženou nežijí intimně a jen vedle sebe žijí, čemuž bych i věřila, byli jsme spolu na víkend pryč, chtěl se ukázat, vzal mě do drahé restaurace a pomohl mi i trošku finančně. Bylo to však jen proto, aby udělal dojem a ted mám z něj takový pocit, že si bude za mnou jezdit kdykoli se mu zachce a když na něj nebudu mít čas kvůli práci, tak půjde o dům dál, evidentně dost sex potřebuje..
Citově se vázat nechce, když jsem se mu vyznala, že bych ho mohla mít ráda, prý už to jednou nedopadlo, navíc měl ve vsi ostudu, když se pak vrátil zpátky k manželce,:-)
Já potřebuji i city, jenže mám zkušennost takovou, že většině chlapů jde i ve „vztahu“ hlavně o sex.
Zřejmě nic řešit nechce taky kvůli majetku, ten je pro něho vše..Tak ted také nevím co dál, pomohl mi a tak mám pocit, že jsem mu dlužná a není mi jedno, na druhou stranu ztrácím čas a mohla jsejm mít nezadaného, otázkou je zda by to bylo pro mne nějakým přínosem, bohužel se vztahama nemám moc dobré zkušennosti.
Ti to nerekl, pac ses neptala. Nejcastejsi odpoved: Ty ses me na to neptala!
Zensky, ptejte se ![]()
Řekl mi, že žije s rodiči, tak jsem to nerozebírala, akorát jsem na něho poté furt útočila, že mě nemůže vzít k němu a vlastně mi může lhát a být klidně ženatý, načež se přiznal..