Moje máma chce ve 47letech další dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4443
3.1.18 13:22

Řekněte mamě že desetiletou si vezmete k sobě, i kdyby se mělo střídat kde by byla u jakého sourozence… a že ona ať si klidně skončí pod mostem, že se do toho uvrhne sama… jinak bude navždy spoléhat na vás že si vybrečí lítost a že se o ní postaráte… asi i spoléhá na to že když bude mít dítě bude mít ještě nějakou další „zbraň“ na vás.. třeba vidí další rodičák jako východisko finanční. třeba si tak chce toho nového udržet..
bohužel takévé ženské normální chlapy nenajdou.
Mám tchýni která je podobný odvar té vaší maminky… je jí dnes skoro sedumdesát a mojí švagrové nejmladší je 17 let… takže podobný věk jí měla jako ta vaše máma… několik chlapů pokaždé magor a s každým děti, přitom mě řekla že dětí lituje že by si žádné nepořizovala, pro ní jsou chlapy nejvíc i když poslední dvě z výčitek svědomí asi celkem se snažila… ale stejně se držela a drží psychopata. Jednou dokonce vzala dvě nejmladší a šla s nimi do lesa že hromadně spáchají sebevraždu…

Je to strašné ale nic se s tím dělat nedá, leda ji prostě přestat zachraňovat, na tom byste se ale museli shodnout všichni… Můžete pomoci mladšímu sourozenci, lítost nepomůže :-( takhle by akorát vydírala dalším dítětem když to starší už pomalu odrůstá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.1.18 14:39

Ja se tesim, ze v tomhle veku budou moji 3 dospeli. Mozna uz i vnouce by mohlo byt. Pujcim si, pomuzu, pohlidam a vratim rodicum. V praci budu mit dost mensich deti, ale sama uz bych nechtela. Takhle pozde rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.1.18 14:41
@Bábrdl píše:
Já myslím, že ve 47 už to spíš nepůjde…

Loni byla na fb pani, ktera otehotnela v 52r., kdyz psala byla kousek pred porodem.
Myslela si, ze prechod a ona tehotna.
Nic neni nemozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.18 16:10
@Kelsey píše:
Loni byla na fb pani, ktera otehotnela v 52r., kdyz psala byla kousek pred porodem.
Myslela si, ze prechod a ona tehotna.
Nic neni nemozne.

A já píšu, že je to nemožné? 8o
Píšu, že to „spíš nepůjde“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.1.18 21:28
@Bábrdl píše:
Já myslím, že ve 47 už to spíš nepůjde…

No, ve,47 fakt nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.1.18 21:30
@Marcam píše:
tak to bude v tom hned, jestli už není

Tak zalezi i na tom, kolik je partnerovi. nemela treba podstatne mladsiho? a taky je rozdil otehotnrt a donosit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.1.18 07:44
@tasa píše:
No, ve,47 fakt nebude.

může být, má kolegyně myslela v 50,že je v přechodu a byla v 6.měsíci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
4.1.18 10:16

Stát se to může, o tom žádná, ale je to spíš už výjimka. Takže bych to neřešila. Stejně se na tom nic vyřešit nedá. Co myslíte, jak by to dopadlo, kdyby zakladatelka došla s tím, že chce mámu nechat zbavit svéprávnosti anebo ji omezit svéprávnost, protože chce dítě? myslíte si, že by se všichni nesmáli, až by se za břicho popadali? To je prostě nesmysl. Ani to, že se o děti nestará, má každé s jiným anebo pije není důvodem. Ona není nesvéprávná, jenom nezodpovědná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
4.1.18 10:46

@inkakřivák no a pak je i otázka jak bys se nesvéprávnému člověku zakázalo otěhotnět? těžko :-( to nemá řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
4.1.18 10:49

Ježiš tak snad jí to nevyjde. Matka roku by to asi nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie