Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Monchichik to neklapne,žalovala by bratrovi a ten by řekl,že já proti ní něco mám.No oběd si dnes dala a k němu vodu s citronem.
Ať si bratr říká co chce,ne? On sám není schopnej ti to vysvětlit, tak se prostě musíš zeptat jí. A že mu to ona řekne je jejich věc. Proč bys proti ní něco měla mít? Když něco nevím, tak se zeptám,ne?
@Monchichik on předtím říkal,že ona to tak dělá všude,ale přitom řekl že u našeho taťky měla to a to a u jeho kamaráda taky,tak nevím.
Potom by mi řekl,já sem ti to ale říkal,co pořád řešiš?!
Ktomu když jsem se dívala na to co mi koupili,tak z toho byl nadšený jako kdyby to bylo bůhví co.Pritom sám,i ona když ji něco koupím já k narozkám Vánocům,tak tak nadšená není.
@Anonymní píše:
@Monchichik on předtím říkal,že ona to tak dělá všude,ale přitom řekl že u našeho taťky měla to a to a u jeho kamaráda taky,tak nevím.
Potom by mi řekl,já sem ti to ale říkal,co pořád řešiš?!
Ktomu když jsem se dívala na to co mi koupili,tak z toho byl nadšený jako kdyby to bylo bůhví co.Pritom sám,i ona když ji něco koupím já k narozkám Vánocům,tak tak nadšená není.
A cos teda dostala? ![]()
@Malaga sadu čajů,kosmetickou kabelku,takovou jednoduchou a v ní ještě salon na vlasy.
@Monchichik dekuji
za přání