Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annne píše: Pokial ide o povod zenskeho ejakulatu, ide o tekutinu zo Skeneho zliaz, ta obsahuje zhruba 2 lyzicky tekutiny, pokial je toho viac, je v nom primes mocu, ktoreho mnozstvo bolo u kazdej sledovanej zeny individualne.
Co sa tyka techniky, je potrebne stimulovat uretru, okolo 5 cm smerom nahor, idealne palpacne.
dik za vysvetleni,
takze to usti do utery, stejne jako muzsky preejakulat, nakonec i ten neni u kazdeho muze stejny nebo muze i chybet,
Lord s Lady mají svatební noc. Lady už leží jen tak na posteli a v tom přichází lord ze sprchy a praví: „Lady, mám na Vás velkou prosbu, můžu si Vás prohlédnou.“
Ale jistě, vždyť jsme manželé.
Lord bedlivě, zkoumá tělo, a pak praví: „Lady mohla by jste se laskavě obrátit na bok.“
Pro tebe choti, udělám vše na světě.
Lord dál bedlivě zkoumá tělo, a po chvilce zase praví: „Lady mě to připadá trapné, ale mohla by jste se obrátit na druhý bok?“
Ráda to pro Vás lordstvo udělám. Mohlo by mi Vaše Lordstvo říct, co vlastně hledá.
Jistě Lady, přátelé z klubu říkali, že by zde měl být nějaký otvor…
az budu hledat, jak to je s tou zenskou ejakulaci, tak asi dopadnu takhle,
Lady, na netu psali, ze by tu mela strikat nejaka zlaza
Tento týden jsem zažil bouřlivý mokrý orgasmus s milenkou, trvající více jak hoďku.
Předcházel tomu vychlazený sekt Prestige s Kir Royal, následovala jemná masáž zad milenky, správný prstoklad při dráždění klitorisu a v okolí „G“ bodu, a přišel první gejzír. A další a další pak přicházely souběžně s klasickou souloží.
Musím přiznat, že jsem to za svůj dlouhý život dosud nepoznal, ale bylo to něco tak nádherného, až se mi chce potvrdit, že kdo poznal takovýto ženský orgasmus, nechce už poznat nic jiného.
A že byla milenka „zrzečka“ může jen potvrdit, že zrzky jsou velmi vášnivé, a my štíři jsme taky šikovní ![]()
@pavld píše:
Děkuji anonyme, včera velmi částečně vyzkoušeno - teda jen masáž pár bodů (včetně squirt bodů) a jak manželka vyváděla![]()
![]()
- úplně jiná liga. Doufám, že se mi to někdy podaří dodělat do konce. Ještě jednou děkuji…
Mohla bych vědět, které body to jsou a jak to chlapa naučit? ????
@Anonymní píše:
Stydím se, proto anonym. Manžel by hrozně rád, kdybych s ním zažila stříkající, tzv. mokrý orgasmus. V odborné literatuře jsem četla, že je to v podstatě vzácné. Zažila jste některá? Já jen jednou při masturbaci, s manželem nikdy.
Sama za sebe můžu říct, že ještě do nedávna jsem neměla tušení že mám mokré orgasmy
Při vyvrcholení jsem měla pocit tepla okolo klitorisu a myslela jsem si že jsem si crpla, prostě že jsem neudržela moč ????stydela jsem se o tom mluvit, ale za nějakou dobu jsem se příteli svěřila
A teď můj přítel je v sedmém nebi když vidí jak téču neb stříkám Mé tělo natolik seslabne, že jej nemůžu ovládat a jsem úplně slabá , mám pocit že omldlim Je to něco skvělého a nedá se to úplně popsat
Myslím si že pokud jste to už zažila , tak to dokážete i jinak , je to hlavně o myšlenkách v hlavě a o člověku s kterým jste
Taky u toho stříkám při každém orgasmu, akorát je problém s povlečením, zachovat anonym nebo smazat.
@Anonymní píše: Taky u toho stříkám při každém orgasmu, akorát je problém s povlečením, zach ovat anonym nebo smazat.
tady jsem neco objevil, ale rika s etomu „ucvrkavani“
![]()
Tajemství zpovědnice
Přišla dívka ke zpovědi, zpovídat se z hříchu,
byla celá rozechvěná a šeptala potichu.
Zpovídám se důstojnosti ze svých hříchů před Bohem, že jsem doma kradla cukr a jedla ho za rohem.
Dál že jsem pomlouvala kamarádku bez studu,
přísahám vám důstojnosti, už to dělat nebudu…
Dobře, dobře dcero milá, nemáš hříchu ještě víc?
Jo, ty se vám důstojnosti tady trochu stydím říct.
Jen se nestyď dcero milá a Pán Bůh ti odpustí,
jinak tě tvůj strážný anděl nadosmrti opustí.
Tak jsem jednou důstojnosti na zahrádce seděla
naší Mařku o rok starší okénkem jsem viděla.
Vysvlečená do košile, abych vám nic nelhala,
dvěma prsty důstojnosti do kundy si chmatala.
Zmocnil se mě divný pocit, zachvěl se mnou každý nerv,
neměla jsem chvilku klidu, hlodal mě podivný červ.
Vlezla sem si do záchodku a kalhotky sundala
a dva prsty důstojnosti, též jsem si tam nandala.
Uchcávala jsem si při tom jak to malé štěně,
teď to dělám důstojnosti asi pětkráte denně.
Jednou zase důstojnosti nebyla jsem ve škole,
neboť jsem musela nést ženám oběd na pole.
Sousedka co bydlí vedle, ležela tam na mezi,
Vojta Kočí seděl na ní a tahal ji za kozy.
Běžela jsem rychle domů, neb chuť byla veliká,
přes plot jsem si zavolala sousedovic Pepíka.
Vzala jsem ho do stodoly, dala nohy nahoru,
a tam jsem mu ukázala tu chlupatou potvoru.
Pepík koukal jako blázen, jako socha zůstal stát,
já vím, ze si chudák myslel, ze chci na něj klidně chcát.
Nic se neboj můj Pepíčku, pojď si lehnout ke mně,
podívej se co mám tuhle, jak to hoří ve mně.
A pak si tam ke mě lehl, vzal mě kolem pasu,
a tak jsem mu bleskurychle sáhla po ocasu.
Do kundy jsem si ho dala, přirazila se už sama,
až jsem se vám důstojnosti trošilinku připochcala.
Tak tohle jsou důstojnosti všechny hříchy moje,
málem bych zapomněla, znám je i ve stoje.
Za ty tvoje hříchy dcero, musí se tě svatí hnusit,
já to s tebou po zpovědi, taky musím zkusit.
Chodí dívka ke zpovědi pětkrát šestkrát týdně, říká svému Pepíčkovi, že zpovídá tak bídně.
Pan farář měl velké břicho, tu velikou vadu,
proto dívku vyzpovídá zásadně ze zadu.
A nakonec jednu radu, jezte, pijte střídmě,
a nemusíte ke zpovědi jenom jednou týdně.
je to sice na urovni vtipku z obecne skoly, ale to snad neva
![]()
A k čemu to vlastně je, když je to vlastně zbytečné? Oplodnit žena stejně nemůže nikoho a 80% žen to nemá a obejde se bez toho..... ![]()
@Božislava píše: A k čemu to vlastně je, když je to vlastně zbytečné? Oplodnit žena stejně nemůže nikoho a 80% žen to nemá a obejde se bez toho.....
a vis jaky je to pozitek, prat prosteradlo po proradene noci, zmachane potokem laskou spustenych stavidel
@Božislava píše:
A k čemu to vlastně je, když je to vlastně zbytečné? Oplodnit žena stejně nemůže nikoho a 80% žen to nemá a obejde se bez toho.....
zbytečné to určitě nění, spíš je to mechanizmus, který se spouští při porodu.
vypína ženě mozek
tekutina umožňuje lepší průchod dítěte na svět
bohužel se všemi těmi nemocničními udělátky to není kompatibilní
@Božislava
zažila/nezažila?
zažila a vyděsila?
nemá a závidí?
Tak dlouho to trvalo než se manželka dokázala uvolnit a prožít to naplno a dnes už ji to jde bez problémů a já to miluju
Přesně jako moje manželka. Nejdříve se styděla že se počůrá a nedokázala se uvolnit a teď si to užívá a já to miluju
@Anonymní píše:
@Božislava - a k čemu je orgasmus jako takový?
@admin je tady prosím důvod k anonymitě?